Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

PinkBird nemokama

Įdomu, kas per paslaptis gali būt programėlė  :unsure: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 10 rugpjūčio 2018 - 11:10

O aš šiandien truputį stogdengiu dirbau :hihihi:

Mezginiui ko tai didelio įkvėpimo nėr. Kažin ar  neteks išardyt...

Atsakyti

Sveikos. Freke, labiau tinginys, o ne dinozauras. O šiaip, nusipirkau 3 matkius siūlų, per šiandienos darbo dieną reikia sugalvot, ar panelei bus trumpas megztinis, ar ilgas. Raverly manęs neįleidžia, nes sklerozė nesako slaptažodžio.

Atsakyti

Ne paslaptis, tiesiog ateina pas mane be telefono ir neprisimena. O aš neprisimenu jos paspausti, kai nueinu pas ją ar per messengerį bendraujam :). Abi sklerotikės :). Sakau, gal kuri naudojat :).

Google'as : https://www.panele.l...menesiniu-cikla

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 rugpjūčio 2018 - 11:27

Labos :4u: 

Kerpen, papasakok daugiau apie savo stogdengio nuotykius, taves taip idomu klausytis, skaityti :wub: 

Restar, as laimingiausia kad nereik nieko skaiciuot :rolleyes:. Saves be spirales musiau iki klimakso jau nebeisivaizduoju :ax: 

Gal kuri turit kazka panasaus savo lobynuose i ta rasta? Nuoru tokios Čiakos kaip pas teta Olga nors tu ka, tik va to raporto niekaip niskristalizuoju, va tas gal neblogas . Tiesa pabaigiau draugutei ta lemta nelemta kisenta, gavos neblogai, siulo pritrukau tik kisenem, tai imezgiau pilkas. Gaaaaaal,kokia buitine foto su dukra per savaitgali isspausim, psirodysiu tadu.

https://www.instagram.com/p/BjFmnjVBNNm/?hl=en&tagged=полигонльня_чйка

Atsakyti

tai kad man tas dienas prisimint konkrečiai reik, tik kai pas ginekologę einu. nes apie ateinančias diena labai teisingai organizmas praneša. o šiaip prie kokio nors kito įvykio pririšu ir tada atsirenku, jeigu jau įtarimas koks kyla

nes realiai turbūt pamirščiau į tą programkę suvest

Atsakyti

Man kaip tik ginekologė rekomendavo spiralę gydymo tikslais, nes atseit endometriozė atsirado :rolleyes:

Pasiskaitinėjau atsiliepimus, tai vajė, kaip baisiai ten skamba viskas apie tą spiralę :unsure:  Žinoma, gal ir rašo dauguma tos, kurių patirtis bloga, tai taip ir neapsisprendžiu, ką čia daryt :hmm: Jau ir recepto galiojimas turbūt baigėsi  :rolleyes: 

Atsakyti

Restar, aš irgi kažkada bandžiau vest visą info į kompiuterinę programą, kažkas užlūžo, paskui nebeįėjau, paskui net nebeieškojau, visa info prarasta.

Atsakyti

Man kaip tik ginekologė rekomendavo spiralę gydymo tikslais, nes atseit endometriozė atsirado :rolleyes:

Pasiskaitinėjau atsiliepimus, tai vajė, kaip baisiai ten skamba viskas apie tą spiralę :unsure:  Žinoma, gal ir rašo dauguma tos, kurių patirtis bloga, tai taip ir neapsisprendžiu, ką čia daryt :hmm: Jau ir recepto galiojimas turbūt baigėsi  :rolleyes: 

aš irgi gydymo tikslais ją nešiojau,bet neilgai...Mireną man dėjo.antrais metais jos sakė aktyvumas hormonus į organizmą skleidžiant didžiausias,bet sužinojau tik vėliau...ir širdis l.kalatojosi,ir skydliaukę tyriausi.o čia paprasčiausias jos šalutinis buvo...dabar paskyrė tabletes.bet be sav pertraukos,nuolatos geriu,taip pat gydymo tikslais...

Atsakyti

Restar as kazkoki moteru dienorasti atsisiuntusi, nu bet ten vistiek neuzmirst pasizymet reik...bet bent paskaiciuot eina kai ciklas reguliarus atostogas kokias pasiplanuot kelis men i prieki eina ir velavimus pranesa

Atsakyti

dukra irgi telefone turi  ta moteru dienorasti. ir  man atsiunte. vienam telefone yra. ale reik  nepamist irasyt :)  as kaip dinozauras, man patogiau i  kalendoriuka maziuka pabraukyt . nors i S health tai nepamirstu kasryt duomenu suvest :)

Atsakyti

Neįsivaizduoju, ką ten galima pamirš, jei pats appsas primena ir nurodo, kada ką žymėt. Nebent jau visai viską ten ignoruot.

Reik bandyt, man tai tinka ir patinka tas PinkBird.

Atsakyti