PinkBird nemokama
Įdomu, kas per paslaptis gali būt programėlė
Ne paslaptis, tiesiog ateina pas mane be telefono ir neprisimena. O aš neprisimenu jos paspausti, kai nueinu pas ją ar per messengerį bendraujam
. Abi sklerotikės
. Sakau, gal kuri naudojat
.
Google'as : https://www.panele.l...menesiniu-cikla
Labos
Kerpen, papasakok daugiau apie savo stogdengio nuotykius, taves taip idomu klausytis, skaityti
Restar, as laimingiausia kad nereik nieko skaiciuot
. Saves be spirales musiau iki klimakso jau nebeisivaizduoju
Gal kuri turit kazka panasaus savo lobynuose i ta rasta? Nuoru tokios Čiakos kaip pas teta Olga nors tu ka, tik va to raporto niekaip niskristalizuoju, va tas gal neblogas . Tiesa pabaigiau draugutei ta lemta nelemta kisenta, gavos neblogai, siulo pritrukau tik kisenem, tai imezgiau pilkas. Gaaaaaal,kokia buitine foto su dukra per savaitgali isspausim, psirodysiu tadu.
https://www.instagram.com/p/BjFmnjVBNNm/?hl=en&tagged=полигонльня_чйка
tai kad man tas dienas prisimint konkrečiai reik, tik kai pas ginekologę einu. nes apie ateinančias diena labai teisingai organizmas praneša. o šiaip prie kokio nors kito įvykio pririšu ir tada atsirenku, jeigu jau įtarimas koks kyla
nes realiai turbūt pamirščiau į tą programkę suvest
Man kaip tik ginekologė rekomendavo spiralę gydymo tikslais, nes atseit endometriozė atsirado
Pasiskaitinėjau atsiliepimus, tai vajė, kaip baisiai ten skamba viskas apie tą spiralę
Žinoma, gal ir rašo dauguma tos, kurių patirtis bloga, tai taip ir neapsisprendžiu, ką čia daryt
Jau ir recepto galiojimas turbūt baigėsi
Man kaip tik ginekologė rekomendavo spiralę gydymo tikslais, nes atseit endometriozė atsirado
Pasiskaitinėjau atsiliepimus, tai vajė, kaip baisiai ten skamba viskas apie tą spiralę
Žinoma, gal ir rašo dauguma tos, kurių patirtis bloga, tai taip ir neapsisprendžiu, ką čia daryt
Jau ir recepto galiojimas turbūt baigėsi
![]()
aš irgi gydymo tikslais ją nešiojau,bet neilgai...Mireną man dėjo.antrais metais jos sakė aktyvumas hormonus į organizmą skleidžiant didžiausias,bet sužinojau tik vėliau...ir širdis l.kalatojosi,ir skydliaukę tyriausi.o čia paprasčiausias jos šalutinis buvo...dabar paskyrė tabletes.bet be sav pertraukos,nuolatos geriu,taip pat gydymo tikslais...