Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk tas dedasi ant paties virsaus ten toks metalinis alia dangtelis nusiima ir ant to uzsistato.vakar meginom kazkokiu budu uzdet blenderi nu tai keikemes..jau galvojau kokios detales truksta.kol radom kad persukt reikia ten ta virsu...nes instrukcijos tai tokios svelniai tariant nesuprantamos

Geriausia instrukcija jutubas.... neskaiciau net tu talmudu... patinka jis man. Tik pasigendu smulkinimo peilio. Mesmale vietoj jo. Bet kartais noris kapotu riesutu ar smulkintu darzoviu kokiam idarui. Peilio bulvem nepirkau. Turiu migirio bulviatarke. Bet kubeliai 😍😍😍😍 ir i sriuba ir i misraine ir šamarliakams konservuojamiems. 

Atsakyti

Labas rytas

Freke vaaa galvoju ar apseisiu be smulkinimo peilio..o riesutu kazin neina smulkint blenderiu?nes jei ledukus galima..

Bulviatarke as turejau bet mano pusantro kambario bute...nu atidaviau mamai, mama bande ijungt, pasirodo rele neveikia, tada tetis is 2 senu sumontavo 1 veikiancia ir atidave sesei 😊

Jau laukiu kada ka pakubeliuot galesiu 

Restar ačiū, nuraminai su tuo mažiau yra daugiau, ne aš viena taip galvoju vadinas

Paaiškinkit jus man vištai iš kaimo kuo tie boyfrendai skiriasi nuo elementoriškų slim fitt džinsų?

Atsakyti

qqte, nu man rodos boyfrendai turėtų būt tokie biškį per dideli, su pasmukusiu klynu :D

o paskutiniu metu neįmanoma rast ne slimų :B

Atsakyti

Žuviuk, tavo džinsai fajni! Bet ne boyfriendai. T.y. ne kaip vaikino džinsus apsirengus atrodai, kas yra puiku (nes minižuviukui... Nesmarkiai tiktų).

Linkiu gero antakių želdinimo.

Siūlus tik paglostyti vakar spėjau... Nesitvarkiau. Vakarėlinaus!

Atsakyti

Restar, planuotoji.O gi popyte mano, tai verkimo prudai.Ir dar supuole aplinkybes, susisuko galvele ir hormonai ir istiko mano Beliuka isivaizduojamas nestumas.o ten tai cirkas :blink: Mezgu  https://www.ravelry....ry/big-old-coat

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 31 rugpjūčio 2018 - 10:57

QQute - nu aš apie stilių nieko neišmanau šiaip :) ir kas tie boyfriendai nežinau :), pasigooglinau foto pažiūrėt, bet irgi nesuprantu.  Tad mano stilius tiesiog saugiai atsargus.

Kubelių aš pavydžiu :). Bet už kombainą man labiau reikia šaldytuvo ir gartraukio ir orkaitės naujų. Ir Bokashi kibirų :D. Tai taupysiu.

Atsakyti

žiūrėkit, kažkokią krašto apdailą radau, gal sakau tokiu būdu kažkiek galima suvaldyt raitymąsi :hmm:

https://www.stranama.../post/11640129/

Atsakyti

Labas rytas

Freke vaaa galvoju ar apseisiu be smulkinimo peilio..o riesutu kazin neina smulkint blenderiu?nes jei ledukus galima..

Bulviatarke as turejau bet mano pusantro kambario bute...nu atidaviau mamai, mama bande ijungt, pasirodo rele neveikia, tada tetis is 2 senu sumontavo 1 veikiancia ir atidave sesei 😊

Jau laukiu kada ka pakubeliuot galesiu 

Restar ačiū, nuraminai su tuo mažiau yra daugiau, ne aš viena taip galvoju vadinas

As turiu bosh blenderi. Tai su juo smulkinu. Bet mazai ten... bent mano 5 asmenims. 

Tai va kai vietos ner tai reik taupyt. 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20180831-144714_Chrome.jpg   84,24KB   0 Parsiųsta kartų

Va toki turiu. Esu macius ir didesniu, bet tada kai pirkau nebuvo... o reikejo kaip š... 🤣😂

Atsakyti

As philips turejau toki,bet tas indukas psio,prasisuka,nebemala.liko tik tas rankinis kotinis.bet aj..nu apseisiu gal.man kartais zoliniam padazui reik bet gal kokteiline tiks.

Del boyfrendu tai ir as taip galvojau kad spsmuke bet zuviuko tai visai neapsmuke. Tokiu ir as norec

Ufff isikuopem namus, vaiks su seneliais ismove i lego parduotuve.kepsim ketvircius ir valgysim torta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 31 rugpjūčio 2018 - 14:31

Gadget :) ir qqutei, bei kitoms su klaudimu kas tra boyfriend dzinsai :) nu va is incerneto vaizdai :)

Priedas  6069C0CB-D02C-4CE4-B2EC-9B2B2E054427.png   1,58MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  E8546CD2-F97C-4121-B257-D3C1E1F78630.png   1,36MB   0 Parsiųsta kartų

Va abu vaizdeliai yra su boyfriend stiliaus dzinsais. Sutinkate?

mano dzinsai yra analogiski antram vaizdeliui

taip kad boyfriend :) tik man gal vis vos maziau viskas laisva :) reiktu mazesnio zuviuko sitiems dzindams :) bandau toki nulipdyti :)

Atsakyti

Laba :4u:

Pamazu bandysiu grizti i sekta :4u: Siulu jau papirkau, dar reik daugiau ir vel organizuosiu siuntinuka is lt  :rolleyes: 

Net megzti pradejau, o tai vasara dirbau belekiek, laiko buvo tik siulus paglostyti.

Siandien laisvadienis ta proga, kad turiu vestuvini torta pagamint 115 zmoniu :blink: jau sutepti saldytuve pupso, ir iskur pas mane tiek drasos.. :blink:

Zuviuk, grazios foto,megztuka toki ir as nesiociau :wub:

Boyfriendus vis pardese paciupineju, alia kazkaip susilaikau nuo pirkimo, nors manau man tiktu prie turimo garderobo :hmm:

Atsakyti