Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

hi,

ką pasakyt...

nieko naujo kažkaip...

šalta, bet kol kas visai maloniai, be lietaus ir vėjo. nebūna pas mus amžinos vasaros, tai faktas :D

megztinių nenoriu. net pati nežinau ko noriu. ryte net susimąsčiau, kas padarytų mane laimingą. ir radau kažkokį nekonkretų visai dalyką - kokia savaitė be šeimos, be naminių reikalų ir be virtuvės. galbūt. bet nesu tikra.

nu vat.

Atsakyti

Restar sakai ilgumas bobutiškumo duoda?paroo. aš kaip tik ripsinuką galvojau ilgesnį nei priklauso daryt, iki kokių pusės šlaunų

bet susibobutint neno

dėl šildymo tai pas mus čia ne įstaiga sprendžia, pastatas ne mūsų mes tik maža dalelė tai va ir sėdim šąlam

nu šiaip aš elektrinį šildytuvą po stalu pasijungus bet vistiek nemalonu nu

o dėl megztinių..arba kanda arba ant marškinukų netelpa arba ant mano susigalvoto įvaoizdžio netinka tai vaaa.reikia gi motyvacijos kuo greičiau numegst, jei dar užtruksiu ir nieko naujo nenusiregsiu tai vėl ūpas prapuls

Atsakyti

Katuk linkiu tos laimės nors truputį rast.

nu gal ne visą savaitę, kokią dienukę pradžiai? galima visai ramiai ir šeimai šalia esant pareikšt kad mamai atostogos, ir užsidaryt išjungus sąžinę..(aš tai visai neretai propaguoju, tsakant laiminga mama-laiminga šeima, tai vat iš ten ir mezgimo tempai atsiranda :))

nu nesiginčyju-auksinį vyrą  gavau ko gero :D ale kartais ir sidabrinius manau galima biškį paauksuot :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 spalio 2018 - 09:43

tai viskas mūsų smegenyse, aš tiesiog nemoku atsijungt nuo visų namudinių reikalų :D

vat ir savaitgalį, vis verda galvoj - reik padaryt tą, reik aną, dar to nepadariau.... o paskui pati pikta, kad nerandu laiko pamezgimui. ar šiaip,bent kokiai relaksacinei procedūrai

nu vat norisi to stebuklingo mygtuko, perjungti mąstymą...

Atsakyti

tada tau būūūtinai reik pirties terapijos :)

Atsakyti

na ka, sodo darbai kaip ir baigti. salnos buvo dideles,  sekmadieni ryte ledas ant  kibiru ir backu su vandeniu  uzsidejes. tai viskas ir nurauta.  beliko garstycias vyrui apart. nuplove ir paliko. jei ka, liks nearta iki pavasario . kardelius nuroviau 4 ir du jurginus :D tulpes pasodinau. cesnakus pasodinau .  ir net pamezgiau :)  ir net nufotkino nauja dryziuka :) 

44519361_254181855441611_465835139214920

Atsakyti

Labai gražus dryžius.

o tulpes reik sukišt iki šalnų ane :hmm:  nu vat nepadariau.... bet toj vietoj pas mane dar šitie kaip jie serenčiai? žydi.

o kardelius reik nuraut?

Atsakyti

Qqute, nu ne bet kokiam megztukui ilgis bobutiškumo priduoda. Bijau prisipažint, kad mano apskritai bobutiškas :). Nu, užsegamas su rašto juostom priekyje, mano mama tokius nešiodavo :).  Tai va tokiam kontekste ir ilgis "groja". 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 spalio 2018 - 10:22

as visai ne gelininke, tai nezinau. tuliu graziu pirkau,  ir vis pamirsdavau ikist. tai vat dabar vos nepamirsus  sukisau salia terasos i gelyneli. kardelius reik iskast. jurginus irgi . pas mus salnos dideles buvo, tai jau aebjoniu neliko, kad kast .

Atsakyti

aš tiesą sakant, nežinau, ar ten pas mane  kardeliai :D  nes nežydėjo. o man pavasarį teta davė, bet ji tiesiai iš žemės man iškasė juos, t.y. jie žiemojo žemėj. eisui pagogolint, kai tos šaknys turi atrodyt tų kardelių

Atsakyti

oi ne, ne kardeliai ten pas mane. nes šaknys tai panašios į imbiero :D

Atsakyti

Tai gal ten imbieras ir yra? :D

Atsakyti