Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, aū :).

Tebemezgu :), swapas buvo įsiterpęs. Liko tas vienas kamuoliukas moheros (iš 5; pridedu ją prie pagrindinio siūlo). Megzt paprasta, kol matuojasi - patinka. Turbūt darysiu su kišenėm skirtingos spalvos. Pati šiaip irgi noriu tokio labai, tik dar siūlų nesugalvoju iš turimų :). Ir nuo ripso gali vemt verst, gi buvau jau persimezgus. Mezgi mezgi, o ant vietos :), kai jau viskas vienam gabale.

Atsakyti

dabar suprasit, kaip man buvo megzt savo sineli  ripsini. ale kaip as ji nesiojau,  pamirsau  striukytes kad turiu. labai pasiteisines reikalas. pora moteriskiu  gatveje stabde :D gyre ir  klausinejo kiek siulu,  kaip megzta . kaip susisega  ir t.t.   nepazistamos moteriskes :D  biski zviooozda  pasijutau :bis :D

Atsakyti

ale gi atsipirko tavo kančios Lusasita :D

o kaži tas Girlfriend iš storesnio siūlo bus normaliai? išpildymuose R. yra tokių, nu lyg ir nieko...

Atsakyti

Katuk, man toks storokas gaunasi, su 4 nr virbalais mezgu. Nieko ten neskaičiavau, iš akies mezgu dydį :). Nes kokio didumo bebūtų - bus geras, kai toks megztinio tipas, o ir mergina auganti.

Lusasita - na, super! ir nešioji, ir dar zviozda  :4u: . Smagu, kad yra pastebinčių ir besidominčių.

Klausimas KGB: kokį aliejų naudojate kepimui, salotoms? Klausimas kilo, kai pagalvojau, kokį aliejų naduoti Katuko receptūros moliūgo mišrainei. Tai ir nežinau, ar tą, kur kepimui naudoju (oi, negaliu girtis, tiesiog rafinuotas Saulėgrąžų Natura, kartais koks tinkamesnis tam alyvuogių ar rapsų), ar kur salotoms - įvairūs būna - šviežutėlis kanapių, linų sėmenų, moliūgų, alyvuogių, alyvuogių su trumais (kažkas dieviško man paskutiniu metu).

Katuk - kokį tu naudotum tai mišrainei. Nes stovi didelis moliūgas prieš akis ir jau prašosi dorojamas. O kai pradėsiu, tai reiks visą sudoroti. Cukatų turbūt nebedarysiu, kam tiek to cukraus... Turiu slyvų prisidžiovinus graužimui.

Atsakyti

Kokią katuko mišrainę minit?

Atsakyti

Pernai metų pirties mano mėgstamiausias valgis, kurio dar kibiriuką namo parsivežiau :). 2017 11 26 postas kambarėlyje su Katuko komentarais.

24068125_1560065217366092_69901490674279

Atsakyti

Pridubliavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 lapkričio 2018 - 21:52

KGB

kepimui naudoju irgi saulegrazu rafinuota, natura arba floriol, kartais ghee sviesta 

Salotoms ivairiai, ziurint kokioms, labai megstu nerafinuota graikiniu riesutu ,

Lazdyno riesutu alieju, sėmenų, kartais moliugu seklu, sezamo, nerafinuota saulegrazu, o kartais jei nesinori papildomo skonio ta pati rafinuota saulegrazu

Alyvuogiu turiu spintelej bet naudoju retai, nemegstu, o rapsu net ziuret negaliu, smirda jis man net ir rafinuotas tai neperku

Atsakyti

KGB kepimui dažniausiai saulėgražų Natura,kartais alyvuogių, kartais ghi sviesta, blynams visada kokosų nerafinuotą (jau kvapelis  :wub: ). Salotoms įvariai, bet dažniausiai alyvuogių. Ir esu paatebėjus kad skirtingų gamintojų alyvuogių aliejus gali labai skirtis kartumo laipsniu. Deja pagal ką atsirinkt koks jis bus,nežinau :/ tai jei nepakenčiamo kartumo - sukepu aš tokį :)

Atsakyti

O. Priminėt salotas. Geras.

šioms salotoms naudojau saulėgrąžų berods. Alyvuogių turbūt netiktų, nes ne vieno klimato man tie augalai, ir sugadintų moliūgo skonį, ypač jei pasitaikytų kartus. Kokie nors linų sėmenų turbūt visai tiktų, gautųsi savotiško skonio, bet man tiesiog gaila būtų tiek gero aliejaus sunaudot marinavimui.

I jei atsakant į KGB, tai kepimui beveik visada naudoju eilinį saulėgražų ar rapsų, perku kažkodėl prekę lietuvišką-Obelių, kartais, kai norisi specifinio skonio, paimu kokosų. Ant alyvuogių nekepu, perku jį tik extra virgin, nebent pataikau kokį kartų, tai kai kada pakepu. Šiaip alyvuogių aliejus lėčiau ir mažiau kaista, tai jei reik geros apkepusios luobelės, tai su juo nesigaus. 

Kažkada buvau paskaitoj apie aliejų, tai salė, kad geras alyvuogių aliejus turi būt malonaus kartumo. Bet deja, supermarketuose toko nerasit, ir ten greičiausiai kartus dėl senų alyvuogių, dėl sumaišytų rūšių, ar ne tokios technologijos. 

Visokių ten neįprastų aliejų perku retai, nes kažkodėl pasensta spintelėj

Atsakyti

Sveikos  :ax: ... kadangi po kokių dviejų metų pertraukos išsitraukiau virbalus, tai ir pas jus nosį įkišau.

Mezginiams (rūbams) šiuo metu poreikio ir noro apskritas 0, nes paaugus daug, tai mezguosi paprasčiausią skarą, bet nors spalviškai ryyyyyški ir graži bus :) siūlas kaifas- zauberball vilnos turėjau prabangybinį kamuoliuką kažkada nusipirkus.

Mačiau Žuviuko nugriuviminius siuvinius ir nėrinius- gražu  :wub: 

Šarangyt....... :4u:  :unsure:  :love: 

Liniuka, dėl ko sumąstėt persibazuot? Man atrodo pakeist namą- toks ne vienos dienos sprendimas. Sunku nuspręst būtų.

Pirtis, ane? Dar nieko nesakau, nes mažiaus tuo laiku trečias gimtadienis. Bet gal paminėsim tikrą jo dieną, o su seneliais pašvęsim per vidurinio tortadienį. Dar matysiu, ką šeimyna galvoja tuo klausimu.

Atsakyti

#Tarkuojumoliūgą :)

Niuma  :yahoo: 

Mezgu prie žguto šaliką. Visų spalvų ;)

Atsakyti