Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, gi dar viena mano "burbančios" nuotaikos priežastis - nevalganti Vaiva  :oh: Jau kaip vargstu su jos valgymais - niekas jai neskanu, nieko jinai nemėgsta. Galėtų ištisai valgyti makaronus, blynus ir varškėtukus.  :oh:

Tai ta proga turiu KGB - ką jūs vaikams ruošiate pusryčiams?  :bigsmile:​ 

O mano Gycio drauge. Tas irgi varskinis, o mesa jam priesas. Ir dar kai pamato kepsni ar troskini, veido israiska buna tokia, kad atrodo sss.... pakisau po nosim

Siandien darbe su Ristinos megzta kiseneta renkuosi kalnus komplimentu :) 

Atsakyti

a tai va matai ko tą ranką man skauda...dėl horoskopo :D

nors vakar irgi skaudėjo

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Laisvadienis :yahoo: pasikuriau zidinuka, atzalos istaigose - laisve papugoms :yahoo:Aisku, uzsimerkiu pries netvarkytus  namus, turiu ir taip ka veikt  :rolleyes: 

Gavau is sefo uzduoti darbe studenta pamokyti kokio deserto, tai as kaip labai atsakinga persona - renku receptus :wub: kaifuoju nuo tooooo :wub: 

Lace, dukrele labai grazi, o megztini tai tikrai atimciau :wub: Antakius ir as iskart pastebejau  :wub: 

Ir pritariu del Ligvitos, praejusiais metais buvo siekt tiek nesmagu, kai nesivaideno temoje, teko ilgokai palaukt, kol buvo atsakyta i klausimus. As pati nesu is tu dideliausiu kalbetoju, bet swapo laikotarpiu tikrai stengiuos vaidentis sektoj :D

Knygu neskaitau.. o noreciau. Nera tam laiko :unsure:

Atsakyti

Taigi va, kad neturiu :huh2: bėduva su tuo ripsu  :frusty: nieko nesimatytų, jei nebūtų ripsas.

Visiem žinoma teta Olga mezgė "kokoną" (yra youtubėj), tai ji mezgė kiekvieną petį atskirai, o tik paskui sujungė nugarą, o paskui dar mezgė priekio iškirptę. Ten ne ripsas, tai net nežinau ar pavyktų :rolleyes: Nežinau ar reik to "vargo"  :hmm: nes nu kažkaip visos žavisi, aš viena priekabių ieškau  :unsure: net nesuprantu ar daugiau nieks nemato, ar mato ir mandagiai tyli  :huh2: 

Reiks pasukti galvą - man tai tokie iššūkiai visai prie širdies, išmoksti ką nors naujo  :D Aš tai džiaugiuosi, kad tu ieškai tų konstrukcinių priekabių  :mirksiukas: Nes tik taip ir ateina naujos patirtys ir tobulėjimas  :bigsmile: 

Lace o kokiu dažniu akis pridėdinėjai ties "pečių siūlėm" ?

nes mano paskutinis megztelis kas antroj eilėj platintas lyg ir prašėsi dažnesnio platinimo, bet gal ripsu būt gerai buvę

Pridėjimus kiekvienoje eilėje dariau  :4u:  Man tai net ir dar tankiau norėtųsi  :D​ 

Atsakyti

ai, aš mačiau tas rispines eiles nugaroj, bet jeigu rimtai, tai pagalvojau, na jeigu jau Lace nesugalvojo kaip to išvengti, tai reiškias ir neįmanoma :D

pražiopsojau be to, tą postą burbantį,

iš dalies pritariu ir net buvau pati pagalvojus tą klausimą pakelti,ale bet nesugalvojau, kaip tą padaryti mandagiai, t.y .nieko neįžeisti, neskaudinti na ir neišsiduoti, t.y. kad nesuprastų, kieno aš fėja esu :D

o ga galite kas pakartoti swapo dalyvių sąrašą? kad žinot, ką paskalpuot :D

Atsakyti

As irgi nesuprantu del postu. Toks vaizdas, kad dalies neparodo is karto, jie atsiranda veliau. Jauciuosi vis praleidus ka nors.

Atsakyti

Katuk, turiu tik tokios kokybes foto  :4u:

950d96aeca3d.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 19 lapkričio 2018 - 11:14

Drakių ištiko gimtadienis turbūt

viskas prisisakiau grynų kačmyrų, galima užsikoduot ilgam (gal)

Atsakyti

Sveikos. Ant manes nieks neburbes, bet kazkaip sazine grauztelejo. Gi skaitau kasdien, o kai dirbu ir ne karta per diena, o parasyt, neparasau. PUSRYCIAI: prie blogu mamu: sumustiniai, varske saldinta, kepti kiausiniai, dar kalafijoras kiausinyje apkeptas, kose tik kai sergam verdu (taigi darzely rytais kosiu kasdien gauna, tai nepersistengiu). KNYGOS. Skaitau kazkoki sena detektyva, ir idomus buvo lyg, o kelis puslapius perskaicius imeciau i tase ir nesiojuosi i darba ir namo. MEZGIMAS. Vasara pradeto Ugnei megztuko nenoriu. Pirkti siulai (likutis buvo, tokiu neber ir niekur nerandu) nekokybiski, netolygiai ismetyti zvyneliai, strenos gaunasi labai daug zvyneliuotos, peciai juostomis zvyneliu neturi. Rrrrrrrr. Motyvacijos jokios pabaigt. Gal ardyt? Nzn. Ant virbalu uzlipo salikas, numezgiau sprindi, nusibodo. Nieko gero.

Atsakyti

Pasak Rozmarino horoskopų, apie šiandieną: 

Geresni laikai trumpam pasitraukė ir atėjo prastesni. Ypač šiandien - nepasitenkinimo, blogo maisto diena. Šiandien labai lengva apsinuodyti maistu, šiandien itin lengva įsivelti į konfliktus, ypač su įvairių paslaugų teikėjais, pavyzdžiui, aptarnaujančiu personalu kavinėje ar pan. Šiandien labai lengva kažką sugadinti. Pavyzdžiui, netaisyklingai išskalbti drabužį, po kurio jį beliks tik išmesti. Motyvacijos darbui nebus, o darbo kaip tyčia gali būti daugiau. Tiesiog visapusiškai sunki dieną, kurią reikia tiesiog išgyventi, išlaukti. Religingiems žmonėms šiandien rekomenduotina daugiau melstis, apsilankyti bažnyčioje. Tai padės jaustis geriau. Nereligingiems, rekomenduotina leisti vakarą su fantastiniais filmais, geriau tiktų kažkas pozityvesnio, vaikiško nei tarkim tokie filmai kaip Alien ar pan. Haris Poteris būtų pats tas šiam vakarui.

Tikrai prasta diena sveikatai, bet kuria prasme, o apsilankymai pas medikus gali duoti ne kokį efektą. Vėl gi galimi konfliktai, nesusipratimai. Šiandien verčiau nevalgyti sunkaus ir aštraus maisto - picų, čili ir pan. Apskritai nevartoti aštrių prieskonių.

nu tai dar siandien neskalbsiu :flirt2: parodysiu neskalbta  vernitini pusalpakini 

p.s. vakar buvo laaaaabai salta . kentejau del sektos :)

2efbd79167ba.jpg

92ac52a5f10e.jpg

Atsakyti

Lusasita kai tau spalva tinka :wub:

viengubo siūlo mezginys?

Atsakyti

aha,

tai va, reiktų pabarti

Olaivą, na, bet ji anksčiau aktyvi būdavo, tai pamenam gal iš anksčiau

Ingriga, labai jau koncentruotai dalyvauja, nors stengiasi bent jau atsakyt į klausimus

Faraway, bet aš esu buvusi jos fėja, tai turiu info pakaupusi :D

Ligvita, kurios buvo klausta prieš įrašant į sąrašą, ir buvo pažadėta vaidentis dažniau....

kartais tikrai pagalvoji, koks tikslas dalyvavimo tam swape....

man tai nuotaika, ir abipusė, t.y., jaučiuosi atsakinga ir už kitų nuotaikas. tai vat jeigu yra bent menkiausia tikimybė tos nuotaikos gadinimo, tai sprendžiu nedalyvauti. buvo ir taip, esu praleidusi. ir šįmet iš esmės dėl to svarsčiau.

prieš du metus, jeigu pamenat, buvo tragiškas ruduo man, ir sutapo kaip tik siuntimas ir gavimas su tėvelio išėjimu.... bet manau, kad neleidau tom nuotaikom sugadinti šventės kitom...tai vat, tikiuos to ir iš kitų

Atsakyti