Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba. Aš vėl praleidau kūrybingą rytą, tik šįkart su dirigentu, o ne su džiazmenu  :P  Rytoj pūtikas (obojininkas) ateis į pasimatymą  :flirt2:  :nail: :brunette:   :lol: Myliu savo darbą.

Skaitau jūsų rašymus apie mezgimo techniką ir jaučiuosi net ne blondine, o baltapūke  :irnesakyk: Bet fainai.

Išgeriu kavą ir varysiu kelti kvalifikacijos - klausytis paskaitos apie muzikos terminiją  :book:

Atsakyti

vietoj to kad dirbčiau mėginu spręst baisiai svarbų klausimą-užteks ar neužteks kašmyro su šilku ir blizgučiais heywardui jei megsiu dvigubu siūlu

turiu 300 gramų

knisau visur kiek kas ko sumezgė

tada atsiverčiu savo užrašus ir matau kad dvigubu Anykščių tvidu kur su Nite dalinomės sumezgiau 200

nu tai kaip ir užteks :hmm:

rizikuosiu jaučiu

Atsakyti

Qqut,  o neblizgėsi labai labai labai  :unsure:​ 

Atsakyti

:hihihi:

labai blizganti qqte. :)

Atsakyti

nu ten tokie subtilūs blizgučiai bet nežinau, reik mėginuką pasimegzt pažiūrėt, turiu tokį negerą įtarimą kad per daug gali

bet taip nesinori prie to siūlo dėt kokios pigesnės sudėties nes nu...žiauriai fainas

nė merinu nesinori skiest

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 lapkričio 2018 - 14:24

Oi, didelių berniukų žaisliukai brangiai kainuoja.... Nors šiaip faina, kad žaidžia ne prie kompo, o rūpinasi kūnu, tuo pačius ir smegenim gerai. Soliukas užsikabliavęs nerealiai, man labai gražu, bet savęs neįsivaizduoju. Akis išplėtus stebiu, kaip vyro pusseserė, amžiaus link 50 pradėjo dviračiuot kietai, kelionės į užsienį tik su dviračius, papietaut iš Kauno į Jurbarką numina :). Man kažkas nerealaus. Pavydu truputį tokio užsidegimo, nes beveik niekam tokio neturiu.

Jonavą ir aš prisimenu. Ypač dėl to, kad tiek daug mezgėjų buvo. Bet kažkas nepatiko, matyt, kad to noro neliko. Aš tai laukiu kaip nerealaus atsigaivinimo prieš šventes, kurios pareikalaus daug jėgų.

Atsakyti

man MB sako nu tu jau žiauriai nori matyt į tą pirtį, kalbi ir kalbi, net pavydu darosi :D

Atsakyti

Priedas  IMG_20181122_154719_374.jpg   148,99KB   0 Parsiųsta kartų

Mezgu. Prieš metus iš Limit nukautas stebuklingos sudėties tvidas  :angel2:

Atsakyti

gadget kas čia buss?suknelę pradėjai? (jazustumarija kokio plonumo virbalai tokiam siūlui :D)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 lapkričio 2018 - 16:02

Oi, didelių berniukų žaisliukai brangiai kainuoja.... 

Jonavą ir aš prisimenu. Ypač dėl to, kad tiek daug mezgėjų buvo. Bet kažkas nepatiko, matyt, kad to noro neliko. Aš tai laukiu kaip nerealaus atsigaivinimo prieš šventes, kurios pareikalaus daug jėgų.

Mergaiciu irgi nepigus  :B 

Pvz as apsivaikavau. Ir palikt kazkaip ner kur. Trys biski beda. O su visais varyt... gal tiek to. Cia jau sestadieni pirtis? Noretus visas pamatyti. Bet net nezinau.... visi namie. Viduriukui varzybos sekmadieni.

Atsakyti

Freke o tai gal nors vakarui kas išleistų?TB namie kaip supratau?

aha po savo paskutinio pirkio siūlinio ir aš pagalvojau kad nepigūs nepigūs mergaičių žaisliukai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 lapkričio 2018 - 16:17

vernite pasirode merinas su silku  ( 70/30)  tai jau drakius  laukia :unsure: idomu paciupint naujiena

Atsakyti