Avokadas skaniausias su kava ir šaukšteliu.
Man uztenka ant juodos duonos (gali buti su grudais). Anksciau - dar druskytes ir pipiriuku, o dabar ir ju nebutina.
MB vistiek ji muilu vadina, tai vaisinuosi pati viena
Siandien ryte gyd nenudziugino. Pasidariau kraujo tyrimus is naujo, ryt bus aiskiau. Spejimas, kad laboratorijos klaida.
Dar pasikalbejom apie si bei ta, rekomendavo ismest visus gliutenus is raciono. Nes ir pries kelis metus kai dariausi folio tyrima, tai rode, kad organizmas baltymu netoleruoja, o riebalai ir angliavandeniai- viskas ok.
Man tai užtenka dažniausiai duonos, avokado ir pomidoro, jeigu niekur neinu - su česnakiuku. Arba mielių dribsiniais ♥.
aš irgi ant skanios duonos patepu avokado,bet prieš tai ją česnakiuku patrinu,niam ![]()
na ką,toliau ligų ieškau,kraujo vėl priduota,atsakymai po mėnesio
oho kokie čia tokie tyrimai kad mėnesį darys ![]()
nu va rinkinukas virbalų ryt jau pas mane bus,ale bet apžiūrėjau, teks dasipirkt 3 nr, nes nėr tam rinkiny, o man einamiausias dydis nu
Taišku, kad sumuštinį su duona ir avokadu pasidaryt knygos nereikia.
Oliverio knygas mėgstu kaip tokias. Inspiracijai. Valgymui akimis. Meilei virtuvei. Smulkioms technikos gudrybėms. Tiesa, iš kiekvienos yra ir receptai (o dar dažniau idėjos), prigiję mano virtuvės rutinai.
MB vistiek ji muilu vadina, tai vaisinuosi pati viena
Teisingai vadina
aš irgi muilo nevalgau
yra kam bananai muilą primena
Lace, bet sriubose dalyvavus? Tai įsivaizduok- ilgesnę sriubą
Su tais pačiais (ir naujais) veidais, mezginiais, dabar jau ir siuvinais, užkandžiais, užgėriais
Taigi viską aš žinau ir suprantu, tiesiog nejaučiu (nes nebuvau)
visą dieną mezgiau
burokėlių spalvos tvidą
gražus labai, bet kanda, bjaurybė
tai vat ir nežinau, ar nešiojamas daiktas bus.
Ryzas pyniuotis yra Merigold
https://www.ravelry....ibrary/merigold
Receptas yra kambariuke.Olaivos ideta kovo 9.
Kadangi esu suporuotu akiu uzmetimo pirmoji mokyyoja tai i kambariuka ikeliau vaizdeli filmuota pries metus tais paciais edukaciniais tikslais ![]()
Taišku, kad sumuštinį su duona ir avokadu pasidaryt knygos nereikia.
Oliverio knygas mėgstu kaip tokias. Inspiracijai. Valgymui akimis. Meilei virtuvei. Smulkioms technikos gudrybėms. Tiesa, iš kiekvienos yra ir receptai (o dar dažniau idėjos), prigiję mano virtuvės rutinai.
tai ir tu kulinarinių knygų kauptukė? ![]()
Ryzas pyniuotis yra Merigold
https://www.ravelry....ibrary/merigold
Receptas yra kambariuke.Olaivos ideta kovo 9.
Tavo gražesnis. Be konkurencijos.
Taišku, Olaiva!
Oliverio lietuviškas visas jau turiu. Dar turiu pilną kolekciją VMG žurnalų. Dar keletą neserijinių. Bėda tik, kad virtuvės lentynėlės knygoms jau užpildytos
Ai, Qqt, pilateso knyga turėtų būti skirta sportuoti savarankiškai