Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tereza maniskis alyvuoges tai dievina, nuo musu picu nuo maziuko nurinkineja 😀

Kur Lace pamatyt?fb?

Atsakyti

Kur Lace pamatyt?fb?

Po mano postu komentaruose :)

Atsakyti

Lace - reiškia nebuvo baisu ir patenkinta? Pasirodyk kambarėlyje slaptai :).

Baisu nebuvo, tuo tarpu patenkinta, po kurio laiko žinosiu ar visai patenkinta  :D Foto kambarėlyje įdėjau, prie Rasytės komentarų  :rolleyes: 

Atsakyti

Tereza maniskis alyvuoges tai dievina, nuo musu picu nuo maziuko nurinkineja 😀

Kur Lace pamatyt?fb?

Aš, pamenu, buvau maždaug 16-os, kai pirmą kartą alyvuogę paragavau. Perkandau ir išspjoviau. Picerijoj.  :oh:  :lol: 

Paskui ilgai į jų pusę nežiūrėjau. Valgyti pradėjau salotose. 

Sluoksniais nuo apačios į viršų:

pekino salota

poro baltoji dalis

silkė

raudonas pomidoras

geltona paprika

majonezas

juodosios alyvuogės.

O dabar man jos tinka absoliučiai visur.

Atsakyti

Labas vakaras,

Skaitau, TYLIU.
Nes nu ką ten bepridursi, kai receptų kaip restorane prirašyta ir mezginių kaip parodoj pridėta... 

Lace pasigražinimas gali būt užkrečiantis, nes nors ir neplika, bet vat ryškumo norisi  :rolleyes: 

​Ar bus kuri nors iš mano kaimo norinti fainos (t.y. manęs nekuklios) kompanijos pakeliui į cepelinus  :angel2: nes labai tikėtina, kad arba peškom arba traukiniu arba niekaip  :oh: 

Atsakyti

Vinci, greičiausiai, kad aš būsiu su mašina.

Aš, vincis, kacumota, abelo, ristina- tiek savo ekipaže suskaičiavau.

Atsakyti

Lace  :wub: O kiek kainavo, ar eilė ilga???

O čia Olaivai, su jos merinspalvynu, раздолье būtų https://www.instagra...id=97fhnb1cn8yl

Atsakyti

labas rytas :)

gerai kad penktadienis

negerai kad vakare vaiki i gimtadieni reiks vezt ir patiems atbut, nepamegsiu ir tetos olios nepaziuresiu :(

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šiandien dirbu iš namų. Nerimavau, kaip atrodysiu, tai susiorganizavau nuotolinį darbą  :huh2: 

Lace  :wub: O kiek kainavo, ar eilė ilga???

120 pinigų ir dar kažkiek korekcija kainuos.  :unsure: Eilės ilgio nežinau, bet buvau pas tą mergaitę konsultacijoje sausio pradžioje, kadangi procedūros aš norėjau būtent ketvirtadienį, tinkamas laikas atsirado maždaug po dveijų savaičių.  :unsure: 

Atsakyti

Truputį blaškausi, ką daryti - Vaiva vis pakosėja negražiai, bet šiaip nei temperatūros, nei kažkokių kitų negerumų nėra. Gal ir norėčiau parodyti gydytojai, bet vidinis balsas sako, kad prie dabartinio didelio sergamumo geriau būtų nekišti nosies į polikliniką.  :hmm:​ Ką manot?

Atsakyti

gal klausyk vidinio balso?savaitgalis prieš nosį gal kaip nors naminėm priemonėm išsikapstysit?

Simas kai kosėjo negražiai pora savaičių, nutempiau pas gyd. naudos davė tiek kad išrašė kitokį sirupą, padarė tyrimą ar ne bakterinis

ir išrašė atleidimą nuo kūno kultūros

Atsakyti

labas rytas,

Lace, gal geriau ir nekišti, nu nes, koks rezultatas tikėtinas?  ar turi įtarimą, kad gali reikti antibiotikų? nes jeigu ne, tai ir pati gal ivisokių ten priemonių kosuliui apraminti panaudoti. o po savaitgalio matysi, mažėja ar ne tas kosulys

aš tokia šiandien nei tai papiktinta, nei tai sunerimusi... tiesiog ne ta koja atsikėliau, diena nusimato ne ta, kokios norėčiau, o ir savaitgalis ne ką geresnis

net naujas  išmanus žaisliukas nedžiugina

Atsakyti