Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadet, fotkinimo kampas geras :D na taip, 3 mėn pakeista mintyba duoda savo, tik paskutinę savaitę užpuolė savigaila saldumynų pavidalu. Teks vėl susiimt.

Šeimos vyrų nuomonė dėl mano spalvotų plaukų išsiskyrė. Sesuo sakė, jai iš viso foto, kur aš tik nuimta spalva- geltona graži.

Apkirpau mažių. Mato, kaip vyrą kerpu, tai irgi leidžiasi, tik nugara sugriūna, kol jį aptupinėju su visais sukinėjimaisis.

Gagdet, iki 3 val pamezgimai man šįmet buvo kokius tris kartus, bet čia kai dieną ir naktį po panašų valandų skaičių miegojau.

Atsakyti

Uoj kaip seniai iki 3 nemezgau..nu iskyrus pirti...paskutinis kartas ir buvo kai priepuoliai vaikiui prasidejo ir tai iki 1 gak. Uztatai isimiegojus daug maz vaikstau :)

Labas dienas

Mezgadieniai

Planas pabaigt skara per savaitgali,liko 1,5 krastines

Gerai but kad seimynos maitint nereiktu,bet bent jau i parduotuves netempia

Atsakyti

Gavau dovanų nuo ryto :) su Vilium sudalyvavom smegenų mankštoj apie šokoladą. Turiu vieną detektyvą, vieną romaną.

Atsakyti

Gal kartais kurios drakius turi šviesiai smėlinio ar smėlinio į pilkšvumą merino vieną giją pridėt prie moherio ir per cepelinus galėtų su mano drakium pasidalint? 1500 metrų, tai gramais nžnau kiek, gal 150? 

Atsakyti

Turiu tik tokio kašmyro. 

Aš irgi šiandien knygų lentyną papildžiau 8 knygom :B​ Dovanų čekių buvo prisikaupę. 

Atsakyti

Va prie tų šviesių reikia

Priedas  received_227204008165272.jpeg   109,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pas mane yra kasmyro su merinu tokios panasios spalvos, 1500/100

Atvyniociau jei tiks, bet kaip kazi kasmyras su mohera nebus per daug puko?

Simas vakar padare isvadas kad vaikus augint sunkiau negu i darba eit(stebejes gimtadieny seimyna su neduduku vaikiuku)

Kazi kur suaugusiems vyrams ta ismintis isgaruoja?

Atsakyti

Sveikos,

Niuma, aš turiu :)

Pagaliau sudėti akcentai Luknės komplektui, t.y. kiepkai (bumbulas ir lipdukas). Labai norėjo "paklodės" iš šitų "peliuko" siūlų, tai paskui ir kiepką priderinau, bet  kad nebūtų  tokia skysta, dadėjau mocheros plauką, žiūriu, kad geriau gavosi, negu "paklodė" ten visai skuduras, akys kažkaip išsivaikščiojo....

IMG_7997_medium2.JPG

IMG_7986_medium2.JPG

IMG_7980_medium2.JPG

Atsakyti

Kokia graži šita spalva man paskutiniu metu :wub:

Luknė irgi į rimtųjų paauglių kompaniją :D​ 

Atsakyti

Šarange, gak nenuskriausiu per daug tavo drakiaus? Rezervuojuos siūliuką.

Dėl kašmyro, bijau, kad storoka kombinacija gautųsi  :unsure:​ 

Atsakyti

Oho, kad užsimezgusios!

Aš per dvi dienas drakių MEGZDAMA 400 g pakūdinau!!! Siūlas storas ;) Lietuvos geležinkeliai skatina mezgimą. Šiaulius patikrinau penktadienį ;) Šiandien tikrinsiu Trakus. Nuo 13 val ;) Niuma, girrrrdiiiii???? Bus pirštinių ir kepurių prezentacija ;)

Atsakyti

Gadet, girdžiu, ale šiandien mano planai kiti :) 

Didysis po 3 savaičių ryt į mokyklą. Bandau dar kažkokias pamokas sudėlioti, nes darėsi tik matematiką- tą, ką supranta.

Gytį irgi reikia paspausti, nes į visus klausimus ar padarė pamokas, būna vienas atsakymas- taip. O pagal įrašus dienyne-ne.

Ir galiausiai vyriškis išvažiuos šnd kažkada pas mamą, ryt grįš.

Atsakyti