Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

vis dar mezgu ta pati per ta pati....

ir toliau zaidziu

47154648221_f0c76b3f50_b_medium2.jpg

Kazkaip laiko nepagaunu visai....

Nors kai truputi saule pasirode, tai ir gyvenimas pasviesejo....

Vasario 16 tradiciskai su Mantu pasikulturinom -pozemis ir Valdovu rumai :)

Atsakyti

Dirbu vis dar :). Paskui brūkštelėsiu. 

Atsakyti

Ligvita, gražios tavo sagės. :wub:

Man asmeniškai gražiau, kai iš karoliukų, nei siuvinėta, bet nesakau, kad siuvinėtos negražios. :) Pati gražiausia buvo ežiukas, kur praeitą kartą rodei.

Atsakyti

Lace, kaip ačiū!!  :bigsmile: 

Atsakyti

Ligvita, gražūs tavo pasižaidimai :wub:

Pamiegojau :rolleyes:

Atsakyti

Na ką.... pirma diena sporto klube....  Truputį rankytės kojytės dreba. Treneris tai apsidžiaugė, sakė bus lengva su manim dirbt (arba makaronų prikabino :D). Meška bunda iš žiemos miego. Darbe sugalvojom visas skyrius (ir vyrai) reguliuot svorį iki birželio 01. Ryte susisvėrėm visi. Taisyklių jokių. Idėja - sveikesnis gyvenimo būdas :)

Vien mityba buvau 8 kg pametus nuo lapkričio, bet paskutinį mėnesį vėl pora atgal užlipo.

Atsakyti

Niuma, žaviuosi tokiu kolektyvu ir tyliai pavydžiu tokių pozityvių ir smagių žaidimų, Mūsų kolektyvas jau palyginus senas, tad ir veiksmai atitinkami, tiksliau išvis nėra kažko panašaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 20 vasario 2019 - 21:44

Aciu, megtaites, tu kur is karoliuku as absoliuciai nemoku fotografuot :)

Va kad ir sita gyvai gerokai grazesne yra :)

47110693981_de03fa1413_b_medium2.jpg

Atsakyti

Gyvų yra? :)

Šiandien ryte eidama supratau, kad jau ryte su šviesa keliauju į darbą. Žiema baigiasi.

Nešim Viliaus antrus batus grąžinti po žiemos (jei čekį surasim). Netyčia vakar pamačiau, su kokiais batais vaikas vaikšto, nors pirkta gal prieš kokius tris mėnesius.. Antri metai gaunasi, kad panešioja per žiemą, nuplyšta padas arba įtrūksta šonas ir grąžinam. Tada perkam naujus pavasariui.... 

Atsakyti

gyvų tai yr, bet labai nuobodu.

šviesa gerai.

dar geriau būt ir šiluma

esu grąžinusi vienos dukros batus, kai sulūžo abu padai gal po 1,5 mėnesio...

Atsakyti

Vakar visa diena ir visas vakaras buvo darbas/valgymas/bendravimas/vaikščiojimas, tai vakare jau nebeliko žodžių, nei pamezgiau, nei filmo nepažiūrėjau, išlūžau.

Atsakymas dėl mezgimo: LT chebrytė mane per dantį traukė dėl mezgimo (kad autobuse ne dirbau, o mezgiau), taip ir išėjo šneka.

Lempelė: autobuse puikus apšvietimas, nereikėjo jos. O kambary šviesa buvo prasta, pasikabinau ant kaklo, bet kažin ar buvo nors kokios naudos. Turbūt labiausiai nauda pasijustų visiškoj tamsoj, auto važiuojant arba norint naktį lovoj pamegzt :)

Vakar galvojau, kad neaplankysiu nei Wooly, nei savo svajonių batinės, bet šiandien esu nusiteikusi ryžtingiau, viliuosi, kad susitikimas baigsis likus bent porai val iki autobuso, tai sulakstysiu visur. Visgi norisi gyvai tuos kašmyrus pamatyt, pačiupinėt. O ir mano dydžio batams yra akcijų.

Vakar Rygoj buvo beprotiškas vėjas: lakstė šiukšlės gatvėse ir kelio ženklai siūbavo. Sniego čia beveik nei kvapo, bet dėl to vėjo - šalta.

Atsakyti

oj, vėjas ir pas mus nemažas....

ir gerai, kad jis buvo vakar, nes vakare lijo, o naktį pašalo. tia jei ne vėjas, nudžiovinęs balas, būtų visiška čiuožykla

Atsakyti