Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena :4u: paskutinis vasaros savaitgalis sodyboje :wub: Kaip gera turėti kabinantį mezginį :D

Priedas  05EA8093-C8B3-4453-AD29-F6C8D2F60C7A.jpeg   355,26KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  D4710F30-1A79-4922-BAB0-C212CD0A0671.jpeg   278,75KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  415F59FB-CB4E-4A61-8B18-66435AA1B263.jpeg   230,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, ar išplovei, kad toks lygus? Gražu. Čia Vaivai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 31 rugpjūčio 2019 - 12:11

Laba,

Lace, labai labai gražu :wub: Takelis kokio grožio :wub: 

Atsakyti

Labu :4u: Lace kaip dailu!!!! O jau apykakle tai iš vis :wub: 

Atsakyti

Spalvos   :wub: 

Vilna su moheriu?

O modelis oversize? Klausiu, nes rankovės modeliui plačios, kūnas platus (klostuojasi), o reglano takelis toks nelabai ilgas (kaip oversize).

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190831-172735.jpg   280,64KB   0 Parsiųsta kartų   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 31 rugpjūčio 2019 - 16:34

Gadget, nu tu tai kaip visad visa cinkuota😍superinis sumanymas, o ir pati visa žibanti👌

Atsakyti

Sveikos :)

soliuko megztinis ir sugrįžimas tra labai džiuginantis. Soliuk- man irgi tokio reik :)

bet tuo tarpu jau trecia karta savo megztuko kakla taisau :)

Ramintas- smagu del nauju pleduku ir batuku :)

aš tai dė panašėjimi į barbusiuką ir svyruojančiu emociju del pms gabau klausima ar nebus dar vienas :) sakau gal reik MĖ :) pradet taikyt :)

Gadget- pasidalink švytėjimu ir švytėjimu :)

Atsakyti

Lace, ar išplovei, kad toks lygus? Gražu. Čia Vaivai?

Neploviau  :rolleyes:  čia visi komplimentai siūlams, labai dailiai akytės gula.  :wub: Aušra čia  :D 

Spalvos   :wub:

Vilna su moheriu?

O modelis oversize? Klausiu, nes rankovės modeliui plačios, kūnas platus (klostuojasi), o reglano takelis toks nelabai ilgas (kaip oversize).

Plonas merinas (500m/100g) ir Siūlo galo šilkmocheris (plonesnis už įprastą - 300m/25g)

Megztukas bus šiek tiek oversizinis, jis ne demonstruojančiam modeliui skirtas  :rolleyes: man atrodo, kad viskas ten su pločiais ir takelių ilgiais gerai  :unsure: 

Atsakyti

Baigiau!!!! Skarą. Faina ją megzt buvo, bet įsipareigojimas. O dabar vėl grįšiu prie megztinių :).

Gadget kaip meteoras - pasirodo kaip žybsnis su daug megztinių, paskui vėl išnyksta :).

Atsakyti

Katuk, o ko čia stebiesi? Įdomu, kiek iš sektos atsisakytų pasiūlymo neit į darbą ir dar algą gaut?

O kad vis kitokie tie kartai, tai tik įdomiau. Tu mažiau pergyvenk kaip bus. Kažkaip vis tiek bus, net ir nepergyvenant :4u:​ 

Labas rytas :) aš atsisakyčiau pasiūlymo neit į darbą :) nebent trumpam, porai savaičių, arba ne - tik savaitei :)

Prapuolus aš tikrai truputį. Stengiuos jus bent prieš miegą paskaityt, bet ir tai ne visada gaunasi...

Prieš 3d. įstojau į doktorantūrą, tai prasidės ilga kelionė per kopas. Turiu žiauriai įdomių pacientų darbe, visokių retenybių, dėl kurių tenka daug skaityt.

Vaikų gimtadienis praūžė, laukia manasis tylus :)

Dar keičiam gyvenamą būstą, visokie dažymo reikalai laukia ir šiandien, nes negaliu žiūrėt į paliktus brokus kai kur.... Tai mezginiai vos vos pajudinami labai labai retai. 

Katuk, ramių ir smagių pokyčių kitamet!

Soli megztelis  :wub: 

Restar tai tikrai apžiūrėjau visa švytinti  :wub: labai tinka tau tas ažūrinis. Summer? yra jis ir mano eilėj "gal kadanors" :D

Ramintui kantraus ir ramaus susitikimo ;)

Lace megztelio spalva įspūdinga  :wub:  :wub:  :wub: atlikimas irgi  :wub: reglano takelį bandžiau išsisaugot, žiūrėsim ar rasiu, kai prireiks  :D​ 

Atsakyti

Abelo, tu tai karo moteris, džiugios naujienos, žaviuosi tavo aktyvumu, gebėjimu išdalinti savo laiką. O tavo paciantai spėju dar ne taip džiaugiasi turedami tave, kaip gydytoją😍

Restar, rodyk skarą😉

Mes vakar su maže taip tvarkingai prasiplaukėm su irklente, šiandien skauda visi raumenys. 

Atsakyti