Dažniau, kol vieno žaidimo kortas pasikeisim (sutryyyyynėm).
... savaitgalį jau vaikiški dviračiai ir riedučiai į trasą išėjo.
Sveikos,
dailus Kerpenos inspirinis. Aš tai irgi būčiau tik viršų inspirinus, o kūną palikus vienspalvį, ale tu gi ne man ir mezgei
. O mergina kokia - mano akyse tai ji stovi su ta pirmos komunijos suknele... Nes dažniau tamsiaplaukę dukrą rodydavai, o šita tokia ir užsifiksavus.
Aš kažką daug veikiau savaitgalį, bet jau sunkiai beprisimenu
. Faktas, kad visos darytos tvarkos anei kvapo nelikę
. Serialo tik viena serija vargais negalais sužiūrėta. Viena rankovė baigta, o kita vos pradėta. Pagaliau prisėdau prie mašinos saugiam režime - sėkmingai sumegziau 4 matkelius prieš kokius jau gal 8 m pirktos juodos moheros ir galuose truputį blizgučio įdėjau - bus a la teatrinis gal. Galams sutvarkyt pritrūko laiko...
Miesto Kaziuke nebuvau, nes atlyginimo nepervedė, o ir šiaip pasaugojau savo kojas ir nervus. Vaikų Kaziukuose pripirkau keksiukų/vafliukų/grybukų
. Maniškiai irgi sėkmingai suprekiavo.
Gadget - kokio žaidimo kortas sutrynėt? Maniškiai irgi dviračių norėjo, bet jie gi sode žiemojo, o į sodą dar nebuvo kada važiuoti...
Labos ![]()
pas mane tai kažkoks kosmosas. Planuoji, dirbi, o galų gale... gaunasi, va taip ...
17021713_1206594002802674_2892783236634723222_n.jpg 43,88KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos
Gadget, užeik dažniau. Beje sapnavau kaip tik vakar, kad tu laukiesi, tai turbūt todėl ir neužeini ![]()
Mano drakius šiemet turbūt dar nieko nepirko. Bet jau gresia, nes norisi kokių medvilnių pavasariui. Mano karakulio pusbrolis juda, liko pusantros rankovės, tai iki šiltesnių orų suspėsiu. O tada jau tiesiai prie medvilnių