Susigėdijau, nes ... jokios vakarienės netaukštelėjau... Vėlyvi pusryčiai buvo ( kalnas lietinių, neišrankieji valgė su grybais ir sūriu), vėlyvi pietūs - dešrelės... O vakarienės nei ką nei kada gaminti nebuvo, atvažiavom į sodą. Aš aktinidijų su gudobelėm užkrimtau
.
Tai Restar nesigėdyk, panašu kad tik Kerpena taukštelėjo pyraga o kitos išisuko lengvai ![]()
Smagiai susiskaitė liniukos ir kapšeikos jaukumai, juokas iki pilvo skausmo ir burgeriai ir mezginys rankose ![]()
mezgiau ir mezgu šiandien ir aš- gal net viena rankovė pavirs į rankovę
ir koki 1000 kartu jau užtaisiau naują šautuvą
savo ikriukyi- kareiviukui ![]()
taukšt vakarienei pašildžiau brokolių- lašišos sriubos. Išrankiajam vaikui pieniška sriuba per 3 min buvo pagaminta
na ir dar brownie su varškės sluoksniu
tas suėjo greit
nuekas nesiskundė kad nemėgsta
kartojo po 3 kartus ![]()
Svarbiausia, sakyčiau, draugę turėti: nusiveži megztuką pafotyt... Po 10.000 žingsnių TAUKŠT IR VAKARIENĖ.
Vertimas: atsivežu į Kauną pafotkyt megztinį... po iiilgo pasivaikščiojimo, kol mezgu, netikėtai taukštelna draugė
gerai, kad ne per kaktą
Žuviuk, o to braunio receptu dalinsies?
Restar, pirmadieni nuo 22 val rodys Gyveno kartą Uvė per Balticum TV ;)
niuma, 07 Rgs 2019 - 21:38, parašė: Vertimas: atsivežu į Kauną pafotkyt megztinį... po iiilgo pasivaikščiojimo, kol mezgu, netikėtai taukštelna draugėgerai, kad ne per kaktą
Taukšt ir pristato atidirbinėti
Screenshot_20190908-084945__01.jpg 584,51KB
0 Parsiųsta kartų
Kokia adata gerulė
kur tokių galima rasti?
vėl fainas rytas, kaip gera,kai niekur skubėt nereikia
![]()
Vilniuj tai rytas apsiniaukęs ir su pakrapnojimais. Pats tas sėdėt kine ir žiūrėt Šuns tikslą
Kokia adata gerulė
kur tokių galima rasti?
Kapšeika - žinoma kad dalinuosi
visi kas paragauja prašo recepto
o jis interneto platybėse nardo jau keli metai ![]()
http://www.neringa-b...-sluoksniu.html
Reik eit taukštelt bulvių apkepą ![]()
Rankovė vakar irgi taukštelėjo čiandien aš ją palenkiau. reik antrą taukštelt ![]()