Qqte, su gimtadieniu
Gaudyk dainą ir klausyk visu garsu ![]()
Qqte, mažute, su gimtadieniu!!! Linkiu dar daug gražaus turbomezgimo, po kaštonais, eglėmis ir aguonomis!!!
Mano suktieji chiagoo mezga. Raudonai ;) Kur dar rasti laiko mezgimui, jei ne debesyse?
Qqute - dar ilgai ilgai išliko pacanke
.Pašvęsim Barselonoje, ane? ![]()
Aš susivokiau, kad nei mažo patogaus mezginio turiu, nei knygos, trinuosi poliklinikoj su suaugusiu pirmagimiu. Ir kitą savaitę visą trinsiuosi ir dar paskui 2 sav. Na, gal vyras kada pavaduos biškį. Reikia užsiveist patogių mezginių. Gal kalėdines kojines pradėt?
Qqtei jau kaštonai?? Rimtai? Netikiu.
Su gimtadieniu! Šilčiausi linkėjimai! Džiaugiuos, kad tave pažįstu.
qqte, su gimtadieniu tave!
![]()
O kad kaštonai tai ir man nesitiki - jauna, graži, žydinti, puošianti mezginius savimi ir savo šypsena šviečianti aplinkui. ![]()
qqte , su tais kASTUONIOLIKA
svieski savo sypsena ir toliau .
Qqute, ir aš sveikinu
ir nereikia tų metų skaičiuoti, tiesiog būk laiminga!
ufff, pagaliau baisioji dalis baigėsi dabar galima ir pašvęst
ačiū visoms už sveikinimus
![]()
vaišinamės ![]()
36f9813516c091fd3ddc0264205e1722dac20ec2.jpg 118,89KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0186-1.jpg 109,62KB
0 Parsiųsta kartų
sampanas-52c1b385caaac.jpg 132,19KB
0 Parsiųsta kartų
Eik tu sau kaip skaniai...
Pas mane toks atostogų meniu. Kai šaldytuve trys produktai...
katuk, dar nenuėjai į parduotuvę? ![]()
Linkėjimai gimtadienininkei ;)
Smagu, kad jau gali atsipalaiduoti!
Screenshot_20190912-145627__01.jpg 383,77KB
0 Parsiųsta kartų
Nu, Qqute, gausiai čia užšventei
.
Aš tai elementariu patiekalu pasidalinsiu, bet kaip man buvo skanu... kad net persivalgiau, nes negalėjau sustot. Tiesa, vis tiek neišbaigiau visko, ką į lėkštę prisikrovus buvau. Mano modifikacija - vietoje saulėj džiovintų buvo į pabaigą su morkom kepti įmesti per pusę perpjauti nedideli naminiai pomidorai. Nieko nepyliau šaltu vandeniu, agurko daugiau įsipjausčiau: https://www.beatosvi...k4LZqDGcZ8mfSrs . Be galo geri pietūs, bus man variantas į darbą į termosą. O jau tos morkos ♥. Neiškepiau iki galo, tai kramtomos konsistencijos buvo. Jaučiu, kad ir su lęšiais bus be proto skanu, dar plius kokios paprikos ar baklažano ♥.