Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu šiuo atveju svarbu kad tik ne senelių vakarėliais pataptų :)

Atsakyti

Taigi po vaikų gali ir senelių  Pati aišku nemačiau bet girdėjau daug kad senelius visokius bais traukia ant bendravimo ir parduotuvių.. Bet gal mūsiški seneliai atsparūs labai.. Abelo kaip tu manai kodėl taip skiriasi mirštamumas Italijoj ir Vokietijoj  Mes niekaip fenomeno negalim su MB suprast Ir ginčyjomės ir knisomės šaltiniuose visokiuose

Tada nusprendėm kad lietuviai vistiek vokiečių arčiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 kovo 2020 - 19:31

Qqt, mes seimoj galvojam gal Italijoj tas protrukis toks kad ju gyvenimo budas ar kaip cia pasakyt kitoks. Na kad jie gyvena kartu t. y. seimos kartom. Seneliai vaikai anukai kartu vienoj erdvej, tas ju meilumas buciukais glebesciukais. Kitose salyse 18 dauguma jaunuoliu sulauke isein gyvent savarankiskai. Gal tas turi ytakos. Gal italai turi kokiu kitokiu rizikos ligu faktoriu, gal daugiau pvz kokiu sirdies ligom serganciu ar pan. kas tur disesnes itakos karunai gaut. Nuuu cia musu su vyru buitiniai pasikalbejimai, but baisiai idomu Abelo nuomone isgirst. 

Atsakyti

Qqte, kiek teko girdėti tiesiogiai iš italų, pas juos trūksta įrangos ir personalo (ligoninėse dabar dirba nebaigę studentai ir jau pensijon išėję buvę gydytojai), net gi ligoninių, todėl gydytojams tenka rinktis ir vyresnio amžiaus žmonių negydyti. Vidutinis mirusių amžius pas juos yra apie 80 metų.

Atsakyti

Prancūzai irgi bučiuojasi visi su visais.

Tie vyno pagerimai su kaimynais irgi pavystyti smarkiai.

Todel kodel Italai net keista.

Ir realiai Bergamo, Milanas...pietuose dar labiau bučiuojasi.

Atsakyti

Nu vat italų gyvenimo būdas užsikrečiamumą gal lemia, bet mirtingumas kodėl toks?

Va jurgitak paaiškinimas gal ir logiškas

Aš MB sakau pas italus daug senolių, o tas sako kad vokiečiai irgi ne jaunuoliai...

Dar kažkiek su užterštumu ir rùkymu susiejom

Ispanijoj irgi ne pyragai

Atsakyti

Man lomkės :B Niekaip nesugalvoju, ką megzt :B​ 

Atsakyti

Taigi tiek schemučių prichomiačinta

Atsakyti

Matyt, visos - NE TOS!

Atsakyti

Liniuka man prieš savaitę buvo...nemegzk..eik skaityt

Atsakyti

Jo, visos gražios, bet ne mano...