Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

Gaivu labai nepavasariskai lauke,bet varnenai mitinguoja ,pumpurai bringsta....grazu

Abelo zodzius as irgi ir kolegem perpasakoju ir seima apsvieciu.dziaugiuosi,kad turim ja cia.

Ne tiek mezgu kiek siulu noriu....

Atsakyti

Labas rytas, 

Liniuka, duok mezgėjų teismui  :mirksiukas: Tuoj prabalsuosim, o ir papildoma pramoga bus  :lol: 

Abelo :4u: padalinau ir aš artimiesiems tavo tekstą. 

Baisiausia dabar, kad nėr testų ir medikai kieti pradeda eit į karantiną, o ir sirgt. 

Atsakyti

Neduosiu :D  Sugalvojau, kad visiems trims variantams reikia prasimegzti mėginukus. Beieškodama siūlų radau vieną pradėtuką iš Vinčio siūlų (pirty matėt). Ir pasielgiau atsakingai :D​ 

Atsakyti

Aš įkišau skalbt. Skalbiankė svetima, nustačiau iš pajautimo, laukiu ką ištrauksiu.

Taip nekantru padirodyti jums.

Liniuk nu as kantri palauksiu

Kapseika, mieloji, gražioji moterie, skoninga, stilinga, teisinga, visokia kokia labai mano mėgiama, su tavo torto diena.

Kitokia, bet vistiek tikiu rasi kaip smagiai atšvęsti😘😘😘😘😘😘

Atsakyti

Kapseika 🍾 🍾 🍾 :4u: 

Ingriduska, dabar ant nervų sėdėsiu kol tu skalbi :B Man tie mezginių skalbimai skalbyklėse baisiai skamba :B O jei susitrauks :unsure:​ 

Atsakyti

Ištraukiau, nesusitrauke, padzioviau lauke.

Suprantu kad jis ne wau.

Bet po dsug metu, komiu 10 pirmas ir dičkis mezginys😎

1edcb8031480.jpg

Atsakyti

Kapseika, su gimtadieniu :4u: :birthday2:

Ingriduska, laukiu pasirodymo :ax:

Atsakyti

Man tai faktūra ir spalva labai vau

Labas rytas

Nu ką mezgadienis. Dar namus apsikuopt nepakenks

Atsakyti

Kapseika su  tavo diena  :4u:​ 

Atsakyti

Kapseika su gimtadieniu!!!! Kad niekada nedingtų šypsena!!!!

Man labai keista, kad Vokietija tik šią savaitę pradėjo draudimus įvedinėt. Bet Merkel vaikams viskas dzin... pardėse eilės, mūšiai dėl šikpoperio ir t.t.  Prancūzijoj nebegali išeit toliau 500m nuo namų. Bet irgi gerokai per vėlai...

Ingriga, tau ne karantinas? Gerai jautiesi?

Atsakyti

Kapseika :birthday2: 

Ingriduška, ant tavęs viskas bus gražu :flirt2: bet ir "gulintis" megztuko vaizdas normalus.
Nemanyk, kad mes čia tik vaivoryštėm trie**iam :D 

Užsispyriau ir dar kartą išardžiau jau gal metus mezgamą/ardomą čaiką :B beprotė :lol:

Atsakyti

Tu čią tą baltą?

Atsakyti