As sodyboj su baisuoklem kojinem
Tokiom kaimu kaimas
Bet kaip as taip jas nesioju. Man kilnai prakiura.
Šilinge gražuolės kojines, Nite teisingai pastebejo
Kerpena, žinau jau patyriau, kaip nervina visokie patarimai, ypač kai taip jautiesi.
Tada atrodo visi patarimai kvaili, netinkami, kad nedupranta kiti kaip jautiesi.
Aš tave suprantu.
Dabar taip nesijaučiu, bet esu jautusis kažkaip taip, kai norisi gulėt, nekalbet, nenubusti, išnykti, susilieti.
Bet pabandyk pasakyti STOP, ramiai, bet užtokrintai stabdai tas spirales visų įvykių.
Dabar aš praktikuoju tai daryti.
Kai įsibėgėja blogos mintys
Kai pradedu kurti scenarijus
Kai bijau kaip viskas bus
Sustabdau ta traukinį, o tada bandau suvokti, kad vistiek nebusiu nuspejusj nieko teisingai.
Nes bus nezinia kaip, gal taip kaip net negalejau galvot ir nebutinai blogai, gal labai gerai. Tas minčių liūnas niekur nenuveda. Dar ka nors darau, per prievarta.
Einu vaikscioti.
Jau trecia kart pradedu mezgini, atkakliai, nes reikia. O kai pataikysiu su mezginiu po biski užsidega ūpas.
Tau jei netinka, praleisk patarimus.
Bet jei bus naudingi, gera butu nors kiek pamacyti
Nu va, prasivaikščiojau beveik 4 km. Kaune- tuščias laukas. Tik su šuniukais žmonių sutikau. Šiek tiek jaunimėlo. Gal kad vėjas. Bet gaivu.
Aš su mini raštelį kojinei pritaikiau. Pas šilingę- aukštasis pilotažas.
Ristina- kuo tolyn, tuo jaunyn. Smagu tave tokią spalvotą ir gaivią matyt
Prie viso gerumo, vyras akį su šaka persibrėže.
Akis vietoje, bet baltymas ktaujegysliu raudonu pilnas, asaros teka, teket eme ir nosies ta puse kur akis suzeista.
Defu ramuneliu kompresa,,sake jam tik blogiai.
Gal turit patirties kokios.
Lasiuku jokiu neturime
Neseniai mb per krepšinį akin gavo. Nu ką nepaguosiu-ryt bus blogiau. Maniškis biuletenį turėjo, lašus lašino antibiotiku ir kažkokį gelį. Tuos lašus kas pusvalandį reikėjo. Per maždaug savaitę su lašais pagerėjo. Be lašų nežinau kaip būtų buvę. Gelį mėnesį reikėjo vartot. Atstatantis.Cornergel vadinasi.