Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš sakau jie specialiai veganais mus mėgina padaryt :D

Atsakyti

Lace, pamegzk pavyzdėlį iš medvilnės ir šilko :aciuks: ir pasidalink įspūdžiais  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 30 kovo 2020 - 17:00

Lace, pamegzk pavyzdėlį iš medvilnės ir šilko :aciuks:ir pasidalink įspūdžiais  :D 

pamegsiu būtinai

Atsakyti

Mano šeimyna bevalgydami vizualizavo, kaip vyksta bekontaktis kiaušinių perdavimas.  :hihihi:  :hihihi:  :hihihi:​ 

Atsakyti

Mano šeimyna bevalgydami vizualizavo, kaip vyksta bekontaktis kiaušinių perdavimas.  :hihihi:  :hihihi:  :hihihi:​ 

Ryžkejjjj ne "padedu dėžutę prie durų" vizualizavo 

Atsakyti

Ryžkejjjj ne "padedu dėžutę prie durų" vizualizavo 

Šytas tik silpniems! Asociatyvinė vizualizacija:  :tomato:​ 

Atsakyti

Lace, gal visgi nereikia man Tahiti :D 

Aš tai tos Barboromanijos nelabai suprantu :B Užsidėkit kaukę, pirštines, pataikykit laiką, kai pardėse žmonių mažiau ir rizikos tiek pat, kiek ir priimant neaišku kieno nučiupinėtas prekes :B​ 

Atsakyti

Karantino pramogos. Priedas  IMG_20200330_183805.jpg   192,31KB   0 Parsiųsta kartų Liniuka, kad manija ne manija, bet mūsų pusėj bėda su parduotuvėm. Tiksliau, žmonių kiekiu ir elgesiu jose. Mano vyriškis dėl to praktikuoja pirkimą norfoje, o aš nepatenkinta jo pargabenamais produktais. Aš tik mamoj maximoj moku apsipirkinėti :oh: ir aišku, geriausiai repertuarą išmanau. Tai ir visai neblogai iš savo užkampio neišlendant reikalus susitvarkyti. Ir pagundų mažiau, nes susikraunu tik pirmos būtinybės prekes. O kur dar sportinis interesas ir karantino pramogos! :lol:

Atsakyti

Aną savaitę  :D

Priedas  IMG_20200322_172750_resized_20200330_072309441.jpg   299,94KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20200322_181811_resized_20200330_072309087.jpg   243,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mes tai tiesiog eksperimentą darom kiek dienų išsiversim be užėjimo į parduotuvę.

Azartas  :B​ 

Atsakyti

nu *****,baikit.Paskutini karta pardej mieliu neradau

nu duokit caucainiu recepta,ka...Internetiniais mazai pasitikiu

Atsakyti

Aš tai kol kas cik bananų duoną su šokolado lašiukais ir CINAMONUMMM kepiau. Bananai persirpę buvo.

Atsakyti