Tai, Rasyt, mudvi šizofrenikės
. Įdomu tik, kad abiems tas pats kvapas
.
Arba abidvi
Arba abidvi
![]()
![]()
Nežinau, kaip tu, bet už save tai galiu atsakyt, kad ne
.
Katuk, jeigu neatsiras kitų žinovių, tai mano vyrs, kaip tiksliai ten (ne sodroj) dirbantis, biškį žinovas tų klausimų, nors ir nenoriu papildomų darbų jam užkrauti, nes ir pati jų sugalvoju
. Bet, jeigu ką, geriau surašyk konkrečius klausimus man el paštu. Mano vardas taškas pavardė gmail.com, tai persiųsiu - arba atsakys, ar kokią nuorodą duos, kur tas aiškiai parašyta bus. Aš pati dirbus su IV, tai tiesiog palaukdavau, kada man Sodra parašydavo laiškelį, kiek turiu mokėt ir susimokėdavau
. Ale kai šiemet tokį gavau, o pernai nebedirbau su IV, tai pasipiktinau, galų gale išaiškėjo, kad klaida buvo...
Kokio grazumo siulai
![]()
Alia niekaip nesuprantu ju svorio, metrazo ir t.t. nicht ferstein ar kazkaip panasiai
![]()
![]()
Kokio grazumo siulai
![]()
Alia niekaip nesuprantu ju svorio, metrazo ir t.t. nicht ferstein ar kazkaip panasiai
![]()
nu taigi parašytas metražas 158m/50g
o svoris, tai neverčiau, bet berods gali rinktis po nuo 100 g
Restar, oj tikrai, buvau pamiršus taviškį. bet kol kas lyg ir su Sodra išsiaiškinau. o su pačia deklaracija, tai pakankamai aiškios tos instrukcijos tokiais standartiniais atvejais. ir lyg ir teoriškai išsiaiškinau, tai nebent pildant kokių neiaškumų iškils. tada ir parašysiu konkrečiai
nu taigi parašytas metražas 158m/50g
o svoris, tai neverčiau, bet berods gali rinktis po nuo 100 g
Ten langiukai su gramais yra: 180 240 ir t.t.
Aš taip suprantu, kad gauni tam tikrą gramų skaičių su vienu spalvos perėjimu.
O kur po 100g tai gali gaut vieną arba kitą spalvą anfangfarbe - pradžia, endfarbe - galas
konkrečiai čia
Anfangsfarbe: Cremebeige
Endfarbe: Flieder - alyvos ![]()