Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

mes pries pora savaiciu  vakarojom terasoj. uodu uodu , melejuonai

pasistatem dvi citrusinines zvakes spec nuo uodu... nepadeda

apslakstem fotelius citrinzoles eteriniu aliejumi... nepadeda

atsinesem  prailgintuva ir ikisom VAPE, nuo uodu ... nepadeda

uodai pabego tik tada, kai salia sito viso  arsenalo, dar apsipurskem su BROSS purskikliu nuo uodu ir erkiu. tada dingo momentaliai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 31 gegužės 2017 - 11:41

pats ikandimas uodo ner toks baisus kaip niezejimas poto, Mantui dar guziukai tokie buna, siaip tai matyt individualus reikalas, bet arbatmedi daug kas minejo kaip priemone prie ir po, tai pabandysiu.

Skiciau, kad tie raudonuose buteliukuose (pavadinimo dabar neatsimenu), bet maxese buna antiuodiniai purskalai Amerikos kariams kurti ir veiksmingi, bet ant Manto toki purkst nesinori

Atsakyti

Sia savaite Ikiuose Dadu ledams akcija - imi du moki uz viena, Mantas prisiskaite, kad yra 8 rusiu isejo nusiteikes ragaut, gryzo piktas, nes musu pardej tik dvi rusys plombyras ir sokoladiniai :D

Atsakyti

Ligvita, turbūt tik atsiųsti galėčiau..Ji užsiima tais Young Livig aliejais. Yra oficiali atstovė Lt

bent jau mane tai tikrai nuo vaiko atbaidys tas aliejus :D :D :D nes maciau pelargoniju kvapo yra.

Parasysiu tau asmeniskai i kur nors, greiciausiai FB, nes ten patogiau, ryt arba pirmadieni, reik truputi finansus susivest menesio pabaigai :)

Atsakyti

Man irgi klausimas ar išvis kažkas padeda nuo uodų... Kažkiek padeda tie spiraliniai smilkalai, kur nuo uodų, bet tik sėdint šalia, pvz.pavėsinėj. Aš nesu labai mėgstama uodų ir šiaip nelabai kamuoja mane įkandimai, jei neužliečiu tai net nejaučiu,kad sukandžiota, tai nelabai ir stresuoju, bet va Luknei tai kažkoks košmaras, kiekvienas įkandimas tai didžiausias guzas ir siaubingas niežtėjimas, neturi pati ramybės ir man neduoda  :oh:  Tie visi purškalai, gal ir padeda, bet klausimas kiek laiko veikia ir kokiu spinduliu, nes mano siostra prisipurškė bile kiek to Broso ir ne tik kad sukandžiojo, bet  dar ir erkę rado parvažiavus namo  :oh: 

Atsakyti

aš namie purškiuosi Brosu. tai užsivarau tiek, kad pati dvesiu kaip uodas, dūstu ir panašiai, bet uodienės tai tik kokais 5 minutes saugiu atstumu laikosi, o po to įsidrąsina.

nu bet uodienių tai šįmet gausa nenusakoma tiesiog.

Atsakyti

As ikandimus patepu svoguno laisku - nebebuna spuogu ir nebeniezti. Arba pikiu spirituotu irgi gerai padeda :)

Atsakyti

Klausimas ar išvis juos kas nors atbaido...

klausimas geras, o atsakymas būtų naudingas :D

Atsakyti
Sarange,va pas mus lygiai ta pati situacija. Man retai pasitaiko koks labiau nieztintis ikandimas, o Mantas guzuotas ir apsidraskes
Atsakyti

Olaiva, mano dukra serga šiais metais praktiškai nonstop. Tai šiuo metu ne išimtis.. Pasiimsim kitą dieną. O taviškiai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 31 gegužės 2017 - 12:09

Sveikos

mane aknsciau tai ziauriai kandziojo, jei nors viena skraidydavo, tai man ikasdavo. Dabar jaucia turbut bloga krauja :D retai ikanda.

Atsakyti

Olaiva, mano dukra serga šiais metais praktiškai nonstop. Tai šiuo metu ne išimtis.. Pasiimsim kitą dieną. O taviškiai?

pas mus tik birž 2 duos.o kitur dok pridavimas 31 dieną.galvoju kaip kitiems ketvirtokams kaune,ar jau išdavė ?

po kirpyklos,jaučiuosi graži :) ir dar plaukų priemonėm apsirūpinau  :wub: 

Atsakyti