Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 27 gruodžio 2024 - 12:15

Sveikos, persi prašau, kad kišu nosį, bet jei nenorite rizikuoti, tai dėkit į paminkštintą voką ir paštu išsiųskite 

Atsakyti

Sveikos, persiprašau, kad kišu nosį, bet jei nenorite rizikuoti, tai dėkit į paminkštintą voką ir paštu išsiųskite 

Atsakyti

Sveikos, persi prašau, kad kišu nosį, bet jei nenorite rizikuoti, tai dėkit į paminkštintą voką ir paštu išsiųskite 

Puiki mintis!

Sėdžiu su kauke pas savo plaukų fėjiną, spa tiesiog! Tai va, jis sako, po NM miegos-miegos-miegos!

Atsakyti

Merginos, FB visa info apie pirtį 🥳

Pakuojamės mezginius į čiuuuumodanus 💃

Atsakyti

Dėkui! Čiumudanams dar ankstoka :). Reikia skubėt megzt, kad būtų ką parodyti. Sausio 25 - mezgėjų brančas, 29, tipo, gimtadienis, tai ryte didelis darbo renginys, vakare eisiu į kitos įmonės šventę,  vasario 1 pirtis, vasario gal 15 ar 22 ( nepamenu) vėl brančas- pasileisiu plaukus gastrolėms :)

Mano dičkė dukra vėl pasiėmė vąšelį nerti  :wub: . Mokosi iš YouTube, kartais aš ką parodau .

Pasidarėm beveik šeimyninę rutiną per tarpušventį - 17 val vedžioti šunis. Smagu pasivaikščioti su tikslu. Darbo dienomis jau taip nebeišeis, nebent aš kartais, vyras tai dirba ilgiau. Mažajai tik visai nepatinka, o su dvyniais smagu, ypač kai gaunam draugaujančius šunis. Yra 3 sesės, bet tik 2 smagiai eina, o trečią duodam vyrui - kai pareinam, tai ji dar gulinėja ant kelio netoli prieglaudos :).

Atsakyti

Labas. Su praėjusios šventėm visas. :newyear:

Žiūriu ir pirtį susiorganizavot.

Man buvo labai ilga savaitė įvykiais. Antrą Kalėdų dieną  po trijų savaičių komos mirė mama. Užvakar palaidojom. Tai ir Kalėdas dar atšventėm, bet dabar jos atrodo jau seniai buvusios. Esu dar pas tėvą, nuotoliu dirbu, pasilikau iki Naujųjų.

Atsakyti

Kerpena užuojauta  :4u:​ 

Atsakyti

Kerpena, užuojauta  :4u: 

(kažkaip prie jūros vaikščiodama apie tave pagalvojau..)

Atsakyti

Kerpena :console: 

Po juodo dryžio būna baltas, neabejok net :4u:​ 

Atsakyti

Kerpena - priimk užuojautą :4u: . Liūdna, sunku, o dar šventiniu laikotarpiu, bet turbūt visoje šioje situacijoje net šioks toks palengvėjimas.... Tikiuosi, nenuskambėjau beširdiškai. Mums tėčio pabudimas po mėnesio komos iš pradžių suteikė kažkokios vilties, deja, dar pusmetį prailgino visų kančias, baisiausia patirtis slaugos ligoninėje...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 gruodžio 2024 - 10:03

Kerpena :4u: Man panašioje situacijoje padėjo galvoti, kad išėjusiam dabar geriau nei būti ligoje.

Atsakyti