Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kukliai.

https://www.manosiul...medvilne-turkio

https://www.manosiul...ilne-dusty-rose

https://www.manosiul...lta-transparent

Knygų truputį daugiau - Restar, ėjau cik siuntos pasiimt iš knygos.lt, ir dar grožio radau!

Kava 🤩😍🤩 latteeeee spekuliooooooooosa

Atsakyti

Katuk, wau! Koks rimtas apsisprendimas!!!!

Atsakyti

Laikas parodys :D 

Nors tokiais atvejais sąžinė verčia.

Iš esmės man patinka, einu jau 4 mėn. Ir planuoju eit toliau, tai šansas sutaupyti net 2 mėn mokestį visai suviliojo.

Gadget-ką megzt planuoji?

Nežinau nežinau, gal ši pirtis bus nestandartinė ir maistu :D  mano galva tuščia kaip puodynė tuo klausimu. Užsūdžiau lašišos, tai vat bus tiesiog sumuštiakai. O toliau.... :hm: 

Atsakyti

Oj, manęs sąžinė negraužia, kai moku už metinį, bet neinu. Dabartinį nusipirkau lapkritį. Pradėjau lankyt sausį :) bet va, jei susitariu konkretų laiką su žmogu- tada einu.

Šiaip, dieną labai blogai jaučiaus, galvą skaudėjo. Laiškų rašydama klaidų privėliau, bet ištaisomų. Skambinau klientams kvatodama iš savęs ir  atsiprašinėdama, kad ne taip parašiau.

Po miego atsigavau, tai viskas tvarkoj.

Atsakyti

Mane vis nepaliauja stebinti kainos :blink:  ta prasme? Jei tai skirta kokiam nors teminiam vakarėliui, tai kas tiek moka už vienkartinį daiktą? Ar tie brūkšniukai kokiu nors real auksu nutepti? Deimantų dulkėm nubarstyti? Ar pats dizaineris rankom siūles siuvo ar kaip?  Vien dėl to, kad pasaulinio garso vardas etiketėj? Už tokį š?

Priedas  Screenshot_20250131_082904_Zalando.jpg   78,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Visada yra žmonių, kurie nežino, kur pinigus dėt :) ir nori kuo labiau išsiskirt. Nors nemanau, kad visas kvailystes kas nors ir nuperka. Bet aš net nekeliu sau tokių klausimų, nes į tokio lygio kainas drabužiuose net nesidairau.

Nuėjau gult kažkiek po 22 val ir dar miegočiau. Žodžiu, nuobodus spektaklis suveikė kaip migodmieji :), tai ne taip ir blogai.

Jo, Katukui dėl sporto pagarba. Nuoširdžiai pavydžiu :). Labai trūksta to ritmo ir įvairaus krūvio kūnui.

Apie maistą vis dar tuščią galva. Bet visada yra netoli parduotuvių.

Atsakyti

Labas rytas,

Aš visada metines sutartis sudarinėju ir nesinervinu, jei kokį mėnesį kitą darau pertrauką. Tiesa, toks ilgas tarpas prieš kokius 5 metus buvo, dabar jau iki poros mėnesių neišsitęsia, bet vasara vis tiek dažnai iškrenta.

Dar šiandien pagalvojau, kad labai gaila, kad mama Kaune gyvena. Bandyčiau įtraukt ją į šią veiklą. Nors ir šiaip džiaugiuosi, kad daug vaikšto, neužsisėdi, o dar  ir į darbą kas antrą savaitę eina. Tikrai ryškus skirtumas, kai nedirba ilgesniais periodais.

Seku tokią moteriškę IG, gal apie 75 metų, nepamenu, reiktų patikrint  :D Bet koks įkvėpimas eina sau :wub: Gyvenimo džiaugsmo, judėjimo ir pan.

O šiaip su sese susitarėm reelsų nebežiūrėt  :lol:  :lol: FB tai dar nieko visai srautas, nu bet IG paskutiniu metu... :oh: Ne tai kad atpalaiduoji smegenis, bet akis išpūst arba prisidengt reik nuo pasaulio kvailybės... :lol:  :lol: Tai dar ir susinervint tenka pagalvojus, ką paaugliai ten mato  :rolleyes: Jau nekalbant apie vaikus, kuriems tėvai leidžia  :rolleyes:  :D 

Rusnė vakar su klase buvo spektakly Dramos teatre Svetimas pagal Kamiu. 4 valandų trukmės. Sakė patiko, bet galėjo ir trumpesnis būt, nes vietom jai ištęstas pasirodė.

Apie maistą dar negalvojau. Turbūt bus užtepėlė, daržovės, gal kokį saldumyną sumeistrausiu. Dar reiks pagalvot, ką čia saviškiams nupirkt palikt, kad pasigamintų  :hmm:​ 

Atsakyti

:D Limit, aš jau tavęs msn užsiprašiau užtepėlės. Planuoju daržovių pasipjaustymui atsivežt prie jos. 

Mano treneris sakė iš šito mokėsi: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwXzP3ewqNgabXtp7FeFuqRrmm586ys7r 

Čia toks kaip serialas sukurtas su senjorais. Bet pasityrinėjau, kad veda Vilniuj užsiėmimus grupėm ir privačiai, kam aktualu. Pats turėjęs daug judėjimo problemų. 

Šiandien ryte supratau, kodėl vakar taip blogai jaučiausi ir dar šiandien vaistų nuo galvos gėriau. Taigi per stipriai ligoninės soliariume pasvilino. Dėl to ir oda jautri, ir galva ne vietoj, ir niekur eit nenoriu.

Atsakyti

Šiandien diena su daug natūralios saulės 😍

Ir debesys dar nuo vakar seka pasakas!

Mezginys - bus dryžiukas, Restar įkvėptasis, dukrai. O balta medvilnė su skaidriais žvynukais tiesiog vasaros klyksmas.

Atsakyti

Oi, tai toks pūkuotas dryžiukas pas taviškę bus.

Mano jau abu siūlai paštomate laukia. Bet negaliu eiti, nes reikia važiuoti - vyras kėdę nurašytą iš darbo gavo, tempsis namo :).

Atsakyti

Limit, gal Joana Bartaškienė? Ta tai energijos užtaisas :wub: Praeitą savaitę Beatos laidoj buvo, sakė, kad gražiausias moters gyvenimas nuo 45 metų prasideda🙂

Laukiu katuko prieštaravimų :D​ 

Atsakyti

Liniuka, muhaha! Taip erzinti kotičius - pavojinga!

Atsakyti