Ačiū, Kerpena Viskas ir yra vietoj, man tiesiog siūlai nepatinka
Labas rytas,
qqte, neramios dienos pas jus, bet tikiuosi ir linkiu, kad išaugtų be pasekmių
Šarangės graži vasariška fotosesija. Man tai lubinai į eiles sugulė.
Mezgu tą patį pamiksuotą alyvinį sunkiai į priekį, nes mažai mezgu. Kažkaip nustojau skubėti. Galiu ir nieko neveikti. Bet iš to gimsta eilės...
Vakar pasiekėm jūrą ir sušalom. Virš žemyno saulė, o pajūry pilki debesys ir šaltas vėjas.
Tai grįžom atgal, papietavom žymiojoje Salantų "Pakalnutėje". Žodžiais nenupasakosi - reikia pamatyti. Tik vakar buvo be galo daug žmonių, tai nėjo pajausti tos dvasios. Ir nei vieno vietinio.
http://www.pajuriona...d=14851&act=exp
Ligoniukams sveikatos Ech tie sergantys vaikai mamų širdies skausmas...
Kerpena, qqtė parašė apie restorančiką. Bet galim ir Panoramoj.
Restar, ar tu būsi? O qqtė? Katuks bus:) Ingriduska turėtų. Kas dar jungiasi?
Lace, Vilmak sakė jai labai nedega, tai gal ištaikysim kada progą, kai pasveiksit. Turiu ir tavo grožius atiduot
Labas rytas
QQte, baisiai skamba priepuoliai, linkiu kuo greičiau išaugti O ką mrt tyrimas parodė, patvirtino diagnozę? Kas tokius priepuolius paskatina, gal galima vengiant tam tikrų situacijų bent juos paretint?
Šarange, kokia vasariška fotosesija
Vasaros lietus, visai simpatiškas megztukas
Aš pradėjau sūnui makaluoti iš likučių, paprastai dryžinu, ir tai negražiai gaunasi, nemoku matyt suderinti skirtingų siūlų
Lace, greičiau išsikapanokit iš ligų
--------------
Pas mus savaitgalis nuobodžiai prasirgtas namie. Šiek tiek susikaupė buitinių reikalų, tvarkėmės, maistą pirkom ir pan. Vakar vakare nuvažiavom prie Kauno marių į pliažą, žmonių beprotiškos minios, labai ilgai ieškojom kur mašiną pastatyt, paskui tiek pat - kur patiesalą pasitiest. Nemalonu, kai taip tiršta, triniesi užpakaliais su kitais Sūnus vos neapsiverkė, kai pasakėm, kad niekur nevažiuosim šį savaitgalį, nei į dviračių žygį, nei su palapinėm kur nors, niekur
Nieko įdomaus vasarą sirgt
labas rytas,
qqtes bernaičiui linkiu daugiau nepatirti tokių priepuolių
labai baisu,kai nežinai kas vyksta ir kada vėl pasikartos...
na ką,pirmadienis,darbinga savaitė,buvo mezgiminis savaitgalis ir,kaip ir pas Šarangę,lubinai,lubinai...Trakų krašte jų nerealiai daug
lubinų invazija su laukinių morkų žiedynais vaizdeliai akims laaabai mieli <3
Labas rytas,
Pas mane taip pat vienas iš nuobodesnių savaitgalių. Susiradau galų gale savo vasarinį šilkalpakės megztelį. Nežinau.. lyg mažokas pasirodė, lyg kaklo prakarpa per maža. Dar reikės ties juo pamedituoti. Bet pirmiausia reikia sagų, labai mažyčių, nes skylutės labai mažos Žodžiu, arba aš užaugau arba megztelis sumažėjo
Paskui pabaigiau baktusą vulgaris. Dabar dar liko vieną kepuraitę damušt ir tada jau galėsiu imtis kažko naujo.
Donstop, tu net tik po pasaulį intensyviai makaluojies, bet taip pat intensyviai ir mezgi. Va tau
Lubinai su žavinga panele Kaip aš jums pavydžiu tų pievų.
Ligoniams daug balionų
Nesirkit
Donstop, tu net tik po pasaulį intensyviai makaluojies, bet taip pat intensyviai ir mezgi. Va tau
Taigis, mezginiai visada keliauja kartu su manim
Sveikos,
O mes pasilikom dar sode... tai reiškia, kad ant susibėgimo nespėsim grîžt. Labai gaila, bet vakar apie tai visai pamiršau, kai planavau. Nes vyras norėjo mane su vaikais į Vilnių išsiųst, jam mat darbų likę, aš norėjau jam vaikus palikt, o galiausiai pavyko susiderint likt visiems. Tai va..
Lietutis gražiai raudonuoja. Bet tu irgi sadomazo mėgėja - skirt siūlą per pusę, brrrr...
Gražios vasarinės fotosesijos. Ir supratau, kad neturiu pastelinių spalvų merino , nes vasarinio šalio idėja labai patiko.
Qqut - kaip naktelė?
Lace - tavo rūpesčiai irgi nuskambėjo taip, kad mažai nepasirodytų...
Labas rytas
Mes pabuvom ligoninėje, davėm kraujo tyrimams ir "pabėgom" sirgti namo, rytoj reikės vėl prisistatyti iš pačio ryto.
Yra šansų, kad vakare sudalyvausiu susiėjime, įgarsinkit tik, kur nuspręsit susitikti.
labas
esu baisiai užimta, bet vakare planuoju pribūt. ten kur pasakysit
mezginių rodytojoms norėjau pasisakyt, ale bet nėr kadaaaaaa, soriuks
nu ir ligoniams visai neblogai sirgti pliaže, ane Dontstop
Kerpena, qqtė parašė apie restorančiką. Bet galim ir Panoramoj.
Man tai tinka ir Forum palace. Tiesą sakant niekada gyvenime nesu ten buvus viduj, tik automobilių aikštelėje, nes kelis kartus vaikai į ekskursijas iš ten važiavo arba iš jų grįžo
Labas rytas,
Citata is Manto multiko - Badauti sveika tik po geros vakarienes
Qqute, vis pagalvoju apie tave, labai baisiai man skamba jusu priepuoliai, labai linkiu, kad kuo greiciau tai isaugtumet.
Lace, sveikatos tavo panoms