Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakar 8 vakare jau lūžau. Kad ir kaip smagu, bet namuose nakvoti jau mūsų amžiuj turbūt tobuliausia. Sekmadienį net pavydėjau toms, kurios šeštadienį per rūką važiavo namo :)

Kol Nojaus megztukui siūlai atkeliaus, turiu 3 moherinukus su kaspinais numegzti ir Luknės hoodį. Tai tikrai yra ką veikti. Gruodžiui dar užsakymų neturiu, galėsiu tą vyrišką megzti sau ramiai. Mano laimei vaikas pasirinko camel spalvą,tai mano akelėms nebus vargo. Atrodys beveik kaip originaliam megztukyje. Kad tik aš jį įveikčiau....norėčiau šiemet...

0618.jpg?v=1724831386&width=713 dagmar_zipper_sweater_man_liggebillede2_

Labai smagu pirty buvo žurnalus neskubant pavartyti, turbūt iš tų Laine žurnalų visi mezginiai būtų mielai nešiojami, tokie neperkrauti, skoningi. Nusifotografavau pirštines, megsiu ir mandra vedžiosiu Brigantiną po lauką :D

cIv9UeDQ_medium2.jpeg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Šiandien[/b!], 09:07

Olaiva, aš savo vyrui panašų mezgiau, tik be užtrauktuko. Tamsaus džinso spalvos. Turėjau gerą lempą už nugaros :D 

O dabar turiu įsigijus iš kiniečių pakraunamą "lempos antkaklį" :D  bet kažkaip šviesos pakanka, tai retai prisimenu. 

Perku dukrai siūlų-kažkaip į krepšį įšoko ir ne dukrai  :D  bandau dabar susitart su savim - ar tikrai man reikia žalio cashwool'o :D gi nuo sausio nesu pirkus :D​ 

Atsakyti

Sveikos, planas - ryt po darbų Akroply kažkur kavos pagert ir daiktais po pirties atsidalint :) 

Jei kaunietėms yr noro- junkitės pasilabint :) Rytoj pasitikslinsim vietą ir laiką. 

Atsakyti

Olaiva, aš savo vyrui panašų mezgiau, tik be užtrauktuko. Tamsaus džinso spalvos. Turėjau gerą lempą už nugaros :D

O dabar turiu įsigijus iš kiniečių pakraunamą "lempos antkaklį" :D  bet kažkaip šviesos pakanka, tai retai prisimenu. 

Perku dukrai siūlų-kažkaip į krepšį įšoko ir ne dukrai  :D  bandau dabar susitart su savim - ar tikrai man reikia žalio cashwool'o :D gi nuo sausio nesu pirkus :D​ 

tai gal kažką šiemt nusipirk sau, kad jau nebūtų tokie metai be siūlų išlaidų sau :) ypač jei spalva patinkanti

Atsakyti

Kaži ar nebūsiu apsimelavus su tuo siūlų pirkimu :D  siunčiausi iš kiniečių, buvau pritrūkus žvynelių pridėtinių-kažkada pavasarį. Ir dukros šalikui-šniūrui.

Bet čia nesiskaito, ane :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aß numigus dieną, vakar vėl tradiciškai po 12 nuėjau miegot. Bet vakare persimezgimo jausmas ištiko. Mečiau tas sūnaus nesibaigiančias rankoves, pajudinau liemenę ankstukams - supratau, kad visai nenoriu megzt, jokio malonumo  :oh: . Visgi aš rytais beveik niekada nemezgu, užtat perdaug susidarė :D

Ir skrandis, deja, deja, kankino. Dar neprileidžiu minties pas gastro eiti, bet ar tik neteks. Užeina bangom tie sunkumo skrandyje epizodai. Praeina visai, užeina taip, kad ką bedėčiau į burną - nuo visko blogai. Bijau eit pusryčiaut... 

Atsakyti

Restar, nueik. Nes jei tai pylori, tai reikia naikinti, kol baisių bėdų nepridarė. Instagrame yra faina gydutoja gastroenterologė Gydytoja_Evelina, labai daug darbinės info deda.

Likučių naikinimui chalengą užmačiau, beveik net gundo dalyvaut. Per mėnesį reikia numegzti, galima laimėti kilą siūlų :) Man tai ne laimėti, o savo likučius panažinti aktualu.

https://www.instagra...DFyNmRlOHp3dQ==

Priedas  Screenshot_20251110_112454_Instagram.jpg   402,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nusipirkau :rolleyes: 

Liniuka, tavo dryžiai (tie kur mezgi) labai gražūs! 

O tie čalendžaj tai nevilioja.... pati pamiršau, jog reiškiau norą ankstukams megzti, o dabar žiūriu, kad nei turiu iš ko, nei laiko randu :cry2:  net liūdna.

o ir kažkaip grupę netyčia tik pamačiau, nei kažkokio info nebuvo arba pražiopsojau

Ateinantis savaitgalis vėl baliai...

Eisiu bet į pietinį sportuką :B​ 

Atsakyti

Liniuka, nesu gyvenime žarnos rijus - bijau iš kalbų nuo vaikystės. Bet, matyt, reikės kažkaip susikaupt. Aišku, taigi pirma reikia pas šeimos, ane? Ilgas kelias, jeigu neturiu sveikatos draudimo ir mokėt nenoriu už viską...

O tu ten apie tą iššūkį gal ką daugiau paskaičius (aš nespėjau dar) - ar mezgamas bus būtent šitas megztukas ir gal aprašymą duoda? Nes mano surinkti likučiai Čiurlioniui kažkur padėti dėžutėje, tai būtų gera proga dar kiek sumegzt. Gal kuriai panai patiktų. Netyčia :). O Rūke siūlų prizas - tai Teksrena :). Mane paprastai visada labiausiai motyvuoja prizas, bet čia irgi ne :). Turiu kalną Teksrenos dar prištinėms prisipirkus. Šiaip man ji patinka, nesu prieš, tik kad ji (Rūke) užsideda savo etiketę ir ženkliai tie siūlai pabrangsta.

Dėl grupės ankstukams - Daumantė guodėsi, kad dielis darbas visus norinčius atrinkti FB ir išsiųsti kvietimus. tai per KNit&Wine pasiūlėm tieisog sukurti grupę, paviešinti nuorodą - kad patys norintys jungtųsi. Užtai ir negavai kvietimo. Nes pragariškas darbas yra sukviest, kai neaišku dar kaip kas vadinasi - reiškia per Instagram susirašinėti. Tas ankstukų liemenes galima megzt beeik iki bet kada - šiam etapui iki gruodžio lyg 6. Tai ilgai neužtruks. Ir kažkaip netikiu, kad Katukas neturi JOKIO merino likučio :D. Nei vieno kamuoliuko, nei kokio galiuko babinaitėje? Gali ir medvilnė būti. Bet, aišku, mezgt ar nemegzt, tai pasirinkimas, ne prievarta. Kitos daug mezga, aš jeigu pora numegsiu, tai bus labai gerai. Kai norisi pasiilsėt nuo kito mezginio - visai nieko. Ir likučių aš turiu, tai mane tas labiausiai motyvuoja :) - jų atsikratyt su prasme.

Atsakyti

Dėl nemokamos endoskopijos tai reikia šeimos gydytojo siuntimo. Ir dar atitinkamų nusiskundimų, kad papildomai dar ir bakterijos mėginį paimtų. Man yra darę tris kartus, nu nemalonu, bet trunka keletą minučių, tai pakenti ir tiek. Paskutinį kartą seselė pagyrė, kad gražiai gulėjau :D Privačiose galima su narkoze, bet niekad mintis tokia nekilo dėl tų kelių minučių.

Reikėtų ir man pasidaryt, kadangi buvo atrofinis gastritas, tai rekomenduoja kas kelis metus kontrolę, ar nesidaro blogiau. Bet sunku susimotyvuot ir prisiruošt...

To ripsinio nežinau detalių, mačiau tik kad reikia jų puslapy regiatruotis ir iki gruodžio 16 numegzt. Aprašymą gal ir duoda, bet kam jo reikia? Prizas tai joooo... Nelabai motyvuojantis :D​ 

Atsakyti