Liniuka, nesu gyvenime žarnos rijus - bijau iš kalbų nuo vaikystės. Bet, matyt, reikės kažkaip susikaupt. Aišku, taigi pirma reikia pas šeimos, ane? Ilgas kelias, jeigu neturiu sveikatos draudimo ir mokėt nenoriu už viską...
O tu ten apie tą iššūkį gal ką daugiau paskaičius (aš nespėjau dar) - ar mezgamas bus būtent šitas megztukas ir gal aprašymą duoda? Nes mano surinkti likučiai Čiurlioniui kažkur padėti dėžutėje, tai būtų gera proga dar kiek sumegzt. Gal kuriai panai patiktų. Netyčia
. O Rūke siūlų prizas - tai Teksrena
. Mane paprastai visada labiausiai motyvuoja prizas, bet čia irgi ne
. Turiu kalną Teksrenos dar prištinėms prisipirkus. Šiaip man ji patinka, nesu prieš, tik kad ji (Rūke) užsideda savo etiketę ir ženkliai tie siūlai pabrangsta.
Dėl grupės ankstukams - Daumantė guodėsi, kad dielis darbas visus norinčius atrinkti FB ir išsiųsti kvietimus. tai per KNit&Wine pasiūlėm tieisog sukurti grupę, paviešinti nuorodą - kad patys norintys jungtųsi. Užtai ir negavai kvietimo. Nes pragariškas darbas yra sukviest, kai neaišku dar kaip kas vadinasi - reiškia per Instagram susirašinėti. Tas ankstukų liemenes galima megzt beeik iki bet kada - šiam etapui iki gruodžio lyg 6. Tai ilgai neužtruks. Ir kažkaip netikiu, kad Katukas neturi JOKIO merino likučio
. Nei vieno kamuoliuko, nei kokio galiuko babinaitėje? Gali ir medvilnė būti. Bet, aišku, mezgt ar nemegzt, tai pasirinkimas, ne prievarta. Kitos daug mezga, aš jeigu pora numegsiu, tai bus labai gerai. Kai norisi pasiilsėt nuo kito mezginio - visai nieko. Ir likučių aš turiu, tai mane tas labiausiai motyvuoja
- jų atsikratyt su prasme.