Kažkada pasakojau - pas mane įdomybės. Ne kandys, o maži kieti vabaliukai. Ir kažkokios miniatiūrinių krevečių formos išnaros. Žodž. Kaip ne visam sviete.
Galima ir gana plonus iš likučių megzti
. Nors aš, kai dabar turėsiu storų virbalų, gal irgi lašininiams susigundysiu. Kai rečiau mezgasi, tai ir nebus taip karšta, kaip tankiai sukalus. Ir norisi kokios nors greito rezultato. Nes aš lyg mezgu mezgu, o neturiu ką parodyt... Nors ir mezgu mažokai. tai užsidirbu, valgyt gaminu, bent kiek paskrolinu, dar katinas pripuola žaist, vakar kaimynė (ne draugė) atėjo tartis dėl siūlų, atėmė laiko, o tada jau lūžtu aš... Netvarka - ant virbalų tik dovaninės kojinės. Norų ir poreikių lyg daug (pvz, reikėtų vidutinio storio kepurės, nes visas pardaviau
), bet bet kam pradėti reikia daugiau smegenų, nei man vakare būna likę...
Nu įdomu kaip ploną numegzt iš įvairių likučių, kurių ir storiai greičiausia įvairūs.
Mano pirties dryžiaus liko pusė rankovės ir šimtas galiukų suslapstyt. Paštomate guli rozmarino siūlai, šitas gal bus atostogoms gruodžio gale. Reikia dovanai kepurę iki gruodžio 18 numegzt. Na ir atliekinį ripsą paįvairinimui pamezgėt. Ai dar tas veltas tapkes Community slippers rūpi pabandyt. Ai ir dar Cardiffą pačiupinės norėsis Sophie scarf šalikėlyje. Nu tai va tokie planai šiems metams😀
Va mano likutinis gana plonas: https://www.ravelry....imple-something, kur ir iš tavęs likučius ėmiau, bet dar daug daug liko. Aišku, norint kuo daugiau vienu ypu sunaudoti, geriau megzti storą
.
Kokią spalvą rozmarinui ėmei?
Mano drakius siautėja. Nes mano siūluose bus black friday, aš krepšelyje jau kurį laiką ten šį tą esu įsidėjusi. Bet noriu DAR
, net tam pačiam rozmarinui... Tipo, šis tas dovanoms, šis tas pridėjimui, bet kad ir dar šio to užmačiau, žodžiu, kaip sugrįžt į protą
. Gi siūlai parduotuvėse niekada nesibaigs...
Aš tai Salor slippers pora planuoju numegzt (yra siūlų), paskaitysiu ir apie tas Community, turiu.
Nu bet tokiam likutiniam visi siūlai vienodo storio turi būt.
Pagesinta raudona pagal ekraną, o kokį realiai gausiu tai kas ten žino