Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pliam pamečiau video, gal DI sukurtą, kur tipo su kokiu filmu megsi per Kalėdas: vis atidaro duris, o ten kokie nors filmo herojai su virbalais prie staliuko :D 

CUPo sijonai patikrinti-viską qqtė išpirko :D  dėmesį patraukė du languoti plisuoti ar gofruoti-bet vienas gražiai gulantis A formoj per trumpas (žemiau kelių, bet ne ilgas) o tas kur ilgas, kažkaip tiesiai nugofruotas ir dar prie liemens neitin. Nu tai teks siūt :D 

Atsakyti

Nu jau seminaro vedėja, tai atsiprašant, su tokiais pareiškimais... Ir kaip tai, ką ji daugiau kalbėjo, po to tau suėjo? Šiaip net įdomu, kas ar vietinė "žvaigždė" ar iš žinomesnių psichologų? Kai jau nebegaliu megzti, tai reiškia, kad man gerokai blogai, jau link perdegimo. 

Bet vakar ir aš nedrįsau išsitraukti mezginio prie ponių, kurios kalbėjo apie kelionės į Japoniją, Korėją, visokiausius koncertus, spektaklius, vakarėlius ir pan...

Mano tai visokie niekniekiai bus baigti ir pradėti. Gal tarpušvenčio metu kokį megztuką pagaliau sau pradėsiu. O gal ir anskčiau pavyks. Bet nieko neforsuoju, neplanuoju, teku, kaip tekasi, prioritetus renkuosi, kai ištinka poreikis.

Atsakyti

Restar, šiuo metu ir aš galiu kalbėt bent jau apie Japoniją, nes su dukra norim. Kol jas esam trijų objektų pasirinkimo lygyje, ir mamalogo rekomendasjon skaityme.

megztukas pavyko  :yahoo: 

foto bus po slogos pabaigos 

Atsakyti

Bus įdomiau, kai pasakosi ne dabar, o po kelionės :), nes pasiskaitymų ir aš papasakot galiu.  Patarimai iš meduolių vakarėlio - wc apiplovimo funkcija gali suveikti ir ne taip greit, kaip tikiesi, tai geriau nepraskėsti kojų, norint pasižiūrėti, kodėl neplauna, nes... galit įsivaizduoti :). Taip pat svarbu nespaudinėti visokių mygtukų iš eilės, nes gali būdamas vonioj policiją išsikviest. Ir Shinkansene geriau garsiai nepliurpt ir vėlgi nespaust, ko nereikia, prisižiūrėjus Auksinio proto, nes gėdos galima prisidaryti daugiau negu reikia  :B . Kaip patarimus tai čia aš surašiau, pasidariusi išvadas, kai kam buvo baisiai juokinga nuo savo nekultūros  :B .

Nu va, mano mezgimo planai koreguojasi :). Padėisu Gintarei kokią pirštięn numegzt iki sausio 15, ji projekte dalyvauja, nebespėja viena.  Negalėjau nepasisiūlyt, nes šiemet nei vienos pirštines nemezgiau, o taip norėjau. Tai čia bus dar ir su prasme.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 17:12

O klausimas į garsaus kalbėjimo temą.

Kaip reaguojat / nereaguojat viešose pirtyse, kai vyksta pliurpalai netyliai.

Ypač, kai ant durų dar koks lipdukas užlijuotas su tylos ženklu.

Esu ne kartą paprašius tylos. Ateinu tai pailsėt. Ypač, jei viena. O jei ir ne viena - stengiuosi nediskutuot, arba labai mažint savo ir pašnekovo garsus. 

Atsakyti

Seniai bebuvau kokioj viešoj pirty, nepamenu. Su mezgėjom garsiai pliurpt gi galima :). Reikia jausti vietą, gerbti kultūrą. 

Atsakyti

Tai mezgėjos - kita kalba :) tam ir renkamės - pabendraut. 

Bet kai sėdi pirty, kur tyli rami muzika ir pradeda kažkas kudakuot - nenutyliu, jei žvilgsnių neužtenka :) 

Atsakyti

Impuls didžiojoj pirtyje irgi kudakavimas stabdo. Labai jau akustika gera, o temos paprastai neįtraukiančios ;)

Atsakyti

Oj mes kažkada esam su drauge gavę nuo tokio pilvoto pikto diefo gavę moralą lyg vishy. Šiaip garsiai nekalbėjom bet kikenimo ten buvo aišku. Nu ką...mane juokina moralizuojantys suaugusiems žmonėms kiti suaugę žmonės....

Atsakyti

Kiekvienas atsipalaiduoja savaip :D  kam tyla, o kam pakikent.

Nesu niekam moralizavus, gal nebent akimis šaudžius :D  būna erzina, o būna ne. Matyt nuo pavargimo laipsnio priklauso. Darbe tai paprasta-ausinės į ausis ir ate pliurpimui. Pirty turbūt nelabai tas išeitų.

Kaip manot, su kažkokiu mistiniu akies ar veido nervo uždegimu kobido turbūt nelabai patartina :hmm:  penktadienį turiu laisvą, galvojau išnaudot kuponą, bet dar vis nepraeina keistas akiduobės skausmas. Kai paspaudi/patrini, toks aštrus, palydimas voko tik'o... ech.. gal keist į nugarą bent

Mezgimas-yra TO kardigano 1 rankovė, gimdau antrą :D  vilioja nebaigtuko virsmas į baigtuką, bet nebūtinai nešiotuką. Artėju link rozmarino pynių...

Atsakyti

Nors jo, reakcija priklaso - būtent nuo pavargimo laipsnio.

O aš į baseinus, pirtis einu, kai jau noriu muštis. Gaila, kad paskutiniu metu dažniausia tokia būsena..

Bet- jau pradėjo vonią klijuot :) gražu. 

Nors Vilius pakraipė galvą- sakė, ne msno skonio. Bet jam visos mūsų išsirinktos plytelės ne jo skonio. Gerai, kad su vyru sutampa :) Bent šitoj vietoj lengva ir įdomu rinktis. 

Katukai, prie slogos nerekomenduoja pečių kaklo masažo. Tai gal su kobido nerizikuok. Arba patars, kas galima tau. 

Šiandien pasivažinėsiu link Šilalės. 

Atsakyti

O klausimas į garsaus kalbėjimo temą.

Kaip reaguojat / nereaguojat viešose pirtyse, kai vyksta pliurpalai netyliai.

Ypač, kai ant durų dar koks lipdukas užlijuotas su tylos ženklu.

Esu ne kartą paprašius tylos. Ateinu tai pailsėt. Ypač, jei viena. O jei ir ne viena - stengiuosi nediskutuot, arba labai mažint savo ir pašnekovo garsus. 

viešose pirtyse, kur yra tylos ženkliukas, man rodos ir reiktų tos tylos prisilaikyti. Jau baseine būna šurmulys, o pirtis-vienintelė vieta, kur gali ramiai pabūti. Bet kiek tekę būti,pastoviai kažkas pliurpia...

Atsakyti