Filmas visai patiko. Ir pamezgiau normaliai beveik sprindį. Paplepėt ir kitų mezgėjų mezginius apžiūrėt tik pritrūko galimybių. Brunchai tam palankesni.
Labos
Aš paskutiniu metu tik patiktukus dėlioju…
Restar, sveikinu su spalviniu aiškumu!
Aš save irgi švelnia vasara laikau, tik aš su niekuo nesikonsultavau, tai nežinau, ar nepakreiptų kokia labiau nusimananti mano matymo.
Mezgimo kine mados tikiuos, kad ir iki Kauno ateis. “Karšta” man skamba kaip muzika, man dažniausiai šalta visur.
Galėtų kas nors apie Romuvą pasakyti, kad ten karšta…
Mezgu dovanines kojines. Šiais metais nesukau per daug galvos ir daugumai bus po kojinių porą su priedais. Vienas numezgiau iš užsigulėjusio drops silk alpaka likučio, tai tos kažkaip visai greitai (apie išskalbimą kita istorija…
). Kitas nusipirkau raudono margo kojinių siūlo, nu ir per margas jis man. Aš savam stiliuj vis kokį raštą noriu pritaikyti, tai per tą margumą kelis kartus ardžiau. Dabar gal jau apsistosiu, paprastą gan variantą sugalvojau. Parodysiu kada prie progos. Palankiausia proga po skalbimo bus.
Baigiau ir savo pilką storą suknelę. Nežinau, kada ir kur ją pafotkint, kad parodyt. Reik mezgėjų meeto.
Dar planuoju tą Sophie (ar koks jis ten) kapišonšalikį megzt. Turiu šiltą kepurę, bet ausys nuogos, slysta man nuo plaukų kepurė į viršų.
Ar jums taip nebūna? Man su visom užmaunamom kepurėm ta pati problema. Reikia raištukų po smakru kaip leliukui. Jau tiek pabodo taisyt kepurę, kad beveik jau noriu juos primegzti.
Tingus sekmadienis, reik iš telefono išlyst. Šopinuos pradedant temu baigiant knygų krūvom.
Nusiteikinėju ramiam tingėjimui. Man liko tik ta trumpa savaitė iš pirmadienio ir “penktadienio” ir atostogos.
Jau yra 3-ijų mėnesių brančų datos
. Bus ko laukt.
Faina, kam atostogos. Ar,ietuti, kur nors planuoji palėkt, ar su knygų krūvom? Ko prisipirkai?
Aš po siūlus duoduos, bandydama atpažint "savo spalvas". Nes neapsisprendžiu, kokį modelį megzt iš turimų.
Va, ką chatukas trumpai apie vasaras sako:
Valio! Šniūraz nr1 baigtas!
Restar, susirask to tipažo paveiksliukų instagrams, ir pagal juos žiūrėki.
Lietuti, šilko skara puikiai saugo ausis. Varinėju karalienėstail, ir nieks nuo ataugusių plaukų neslenka.
Aš šiandien planuoju pagamint pietus ir eit megzt.
Vyrai išvažiavo eglutės pirkt. Patys puošis. Leisiu.
Restar, planuoju namie tingėt. Nors nežinia, ar kurią dieną nesugalvosiu imt ir papirkt tingulį kokioj sanatorijoj. Dar valdaus.
Knygas pirkau: Kafkos Procesą, Vandens pažadą, Mildažytės medų (patinka ji man), Perrašytos schemos (viena labai protinga žavi veikli gyrė), Keturis susitarimus (tiek visi svaigsta, kad pasidarė smalsu), Kas vyksta Japonijoj (aplink visi tiek apie Japoniją pasakoja, tai toj nuotaikoj). Dabar šitą skaitau: https://www.knygos.l...--ir-vel-rytoj/ Nieko iš jos nesitikėjau, galvojau bus vėl amerikietiška meilės istorija, bet labai tinka man ji, daug artimų detalių. Jaučiu ieškosiu ir kitos šitos autorės knygos.
Kur brančų datų ieškot? Visai norėčiau kokiam kartui atvažiuoti.
Su šilkine skarute man jau seniai galva nušalus būtų…
Greitai sušąla man galva, aš jau gerus 2 mėn. su vilnone kepure vaikštau, prieš tai panašiai laiko su plonesne kepure.
Eglutę šiais metais irgi dukra pati savarankiškai pasipuošė ir man visai patiko neprisidėt.
Gal prieš Kūčias dar eglišakių paieškosiu, aš tiesiog puokštės noriu.
Ai, dar dėl spalvinių ryškumų - aš visus nešioju, nors ant manęs pastelinės geriausiai atrodo. Nu bet man užeina, kad noriu ryškiai arba noriu tamsiai, tai ir mezgu, ir nešioju. Ir komplimentų gaunu.
Vis tiek šalti atspalviai geriau atrodo. Ko gaila, kad su geltona ir oranžine tikrai nepakeliui man, o man jos tokios gražios…
Lietuti, užtai gali nešiot tokius sijonus. Arba batus - toli nuo veido
Mildažytės Medų - supakuosiu sau nuo vyro po egle
norėjau konkrečios knygos. Informavau, kad mums abiems dovanos yr.
Kafkos Procesą turiu, skaičius. Įdomi.
Dovanoms kojinės. Dilemoj. Mamai numezgiau. Bet. Siūlų spalvos man nebepatinka. Su savo mezgimo tempais, žinau, kad antrų nespėsiu iki kalėdų numegzt. Ir ką.... žiūrėt, kol patiks? Irgi dar neskalbtos.