Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Susitikau su kambariokėm. Sugrįžom į laikus prieš 30 m.  Mano bendraamžė absoliučiai nepasikeitus. Ot šiuolaikinės priemonės, kiek daug gali. Vartoja visokius grybukus ir pan. Abi alternatyvščikės :). Buvo smagu. Padovanojau po paukštuką. 

Atsakyti

Grybukai skamba dviprasmiškai :hihihi: 

Bet šitam kontekste mano manymu svarbus visas kompleksas, kuriame nemažą dalį užima ir genetika.

Nu ir kaip visada ir visur-kas tinka Marytei, nebūtinai tiks Onutei.

Aš iš "Kalėdų senio" gavau infraraudonųjų/raudonųjų spindulių lempą. Turiu vilčių, kad reguliariai naudojant pagerinsiu gyvenimą :nail: 

Atsakyti

Grybukai iš Pjaunu grybą :). Cholesteroliui tikrai išbandysiu. Sakė, kad konkrečiai sutvarkė cholesterolį jų kompleksas. O papildų papildėlių geria daug, nevengia ir botoxo. Bet tik antroj stotelėj tai paaiškėjo, pirmoj tik kikeno ir gynėsi :).

Bet nepaisant genetikos, man atrodo, kad mes visos jauniau atrodom nei mūsų mamos ar močiutės tokio amžiaus. Maniškė, aišku, nesulaukė, bet atsimenu, kaip paauglė apžiūrinėjau jos raukšles ir gėdijausi savo mamos ... Be jokių kremukų, spf, kolagenų ir kutos fignios gyveno, daug darbo kaime, sunkus gyvenimas šeimoj.

O kokias bėdas su ta lempa spręsi?

Aš tai maniau, kad stipriai savim rūpinuosi gerdama magnį ir žuvų taukus, pirkdama kremukus  ir po šaltu dušu palįsdama :)

Per kalėdinių meduolių kepimą girdėjau juokingą anekdotą apie longevity, bet telefone jau gana man baksnot su klaidom :)

Atsakyti

Man tai visai gražu senti natūraliai. Ir apskritai vertinti savo amžių adekvačiai, nebandant atsukti laiko.

Retokai čia pas mus temoje besigrožim mezginiais... O mezgam taigi tikrai nemažiau. Davai šiandien pasirodykim viską, ką šiemet numezgėm :4u: 

Atsakyti

100 proc mąstau kaip ir Liniuka. Ypač nesuprantu karštligiško noro nuolat bandyt atrodyt jauniau, bet kokiom priemonėm. Bet dėl sveikatos ir savijautos - viską suprantu ir pateisinu. 

Mezginių parodysiu, kai kompą įsijungsiu 

Atsakyti