Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, visi ir visoms, kai megztukas - bazinis. Užsipirkau metinį mokslų pas savo mylimą stilistę.

ps klozeto dangtį pakeičiau ;)

lovą naują nusipirkau

ryf gal spalvą plaukų patobulinsiu…

Atsakyti

Sakai, praskiepai megztuke yr bazė? :hmm:​ 

Atsakyti

Ne. Bazinisme megztuke jie visada tinka. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 13:36

Man tai bazinis be praskiepų, be razinkų. Toks tiesiog

Atsakyti

Bazinis - tai nesudėtinga iškarpa. Faktūra ir spalva gali būti nuo iki.

Atsakyti

Ne. Bazinisme megztuke jie visada tinka. 

Nesu žinovas. Baziniam megztukui tai gal ir ok.

Bet aš apie tai, kad praskiepai ne kiekvieną figūros tipą puošia. 

Nu ir mano supratimu, be praskiepų stilizavimui daugiau galimybių nei su.

Atsakyti

Pala, o rozmarinuje jie kur? Aš apie šoninius. Jie leidžia varijuoti sulimšimais į kelnes.

pS kašmyrinė maikutė yra jėga!

Atsakyti

Pala, o rozmarinuje jie kur? Aš apie šoninius. Jie leidžia varijuoti sulimšimais į kelnes.

pS kašmyrinė maikutė yra jėga!

Atsakyti

Nu šonuose :D  gali būti arba nebūti.

Praskiepai sukimšus pvz priekiuką, vienaip ar kitaip, mano figūrą padaro kampuotą  :D 

Bet kaip ir minėjau, aš ne stilistas. Tikiu, kad galima visaip ten apžaisti, kad būt ir forminga ir stilinga. Bet tie žaidimai ne apie mane. Tai renkamės saugų variantą

Atsakyti

O tai kur gali būti šoniniai praskiepai? Kokie galimi variantai? Aš tikrai nieko nesuprantu apie stilių, tai man smalsu. 

Dirbau šiadien kaip prie staklių, prirašiau milijoną laiškų, kažką pripainiojau, kažką kažkur įkalbėjau, rezultatų yra, dabar tik virst į sofą nugarą ištiest. 

Mezgiminis klausimas, kaip darytumėt tokiom pirštuotom pirštinėm tuos raudonus nagus? Apvaliai mezgant neišeis man  2 spalvom. Variantas arba siuvinėt (nesu niekada to dariusi ir nesvajoju), arba privelt - praktiškai nelabai įsivaizduoju kaip pribadyt į tą piršto galą, nebadysi gi apsimovus... Žodžiu, protingosios mezgėjos - siūlyti savo variantus  :4u: . Dar ne šiandien, bet greitu metu reikės, bagsiu šiadien nykščius abiem, numegsiu delną, o paskui jau greit ir pirštus reikės dar. Menininkės pageidavimai :).

Priedas  4e26fc36a89d88ff65d628e6544ea525.jpg   144,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Padaryk gelinį lakavimą :D 

prisiūk pagalvėlės, pvz nertas

Atsakyti

Nėrimas man nedraugas :). Moku, bet čia net nebūtų man gražu. Bet idėja puiki - galiu numegzti atskirai tuos nagus, kaip tik turiu plonos raudonos vilnelės ir tada kaip nors nematomai prisiūt. Aš numegsiu, o prisiūt duosiu vyrui - va ir nėra bėdos :D. Jis pas mus siuvėjas :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 19:00