Katuk, visi ir visoms, kai megztukas - bazinis. Užsipirkau metinį mokslų pas savo mylimą stilistę.
ps klozeto dangtį pakeičiau ;)
lovą naują nusipirkau
ryf gal spalvą plaukų patobulinsiu…
Nu šonuose
gali būti arba nebūti.
Praskiepai sukimšus pvz priekiuką, vienaip ar kitaip, mano figūrą padaro kampuotą
Bet kaip ir minėjau, aš ne stilistas. Tikiu, kad galima visaip ten apžaisti, kad būt ir forminga ir stilinga. Bet tie žaidimai ne apie mane. Tai renkamės saugų variantą
O tai kur gali būti šoniniai praskiepai? Kokie galimi variantai? Aš tikrai nieko nesuprantu apie stilių, tai man smalsu.
Dirbau šiadien kaip prie staklių, prirašiau milijoną laiškų, kažką pripainiojau, kažką kažkur įkalbėjau, rezultatų yra, dabar tik virst į sofą nugarą ištiest.
Mezgiminis klausimas, kaip darytumėt tokiom pirštuotom pirštinėm tuos raudonus nagus? Apvaliai mezgant neišeis man 2 spalvom. Variantas arba siuvinėt (nesu niekada to dariusi ir nesvajoju), arba privelt - praktiškai nelabai įsivaizduoju kaip pribadyt į tą piršto galą, nebadysi gi apsimovus... Žodžiu, protingosios mezgėjos - siūlyti savo variantus
. Dar ne šiandien, bet greitu metu reikės, bagsiu šiadien nykščius abiem, numegsiu delną, o paskui jau greit ir pirštus reikės dar. Menininkės pageidavimai
.
4e26fc36a89d88ff65d628e6544ea525.jpg 144,87KB
0 Parsiųsta kartų
Nėrimas man nedraugas
. Moku, bet čia net nebūtų man gražu. Bet idėja puiki - galiu numegzti atskirai tuos nagus, kaip tik turiu plonos raudonos vilnelės ir tada kaip nors nematomai prisiūt. Aš numegsiu, o prisiūt duosiu vyrui - va ir nėra bėdos
. Jis pas mus siuvėjas
.