Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokia paroda faina, Olaiva? Aš pati retai pasidomiu, bet su rekomendacija - nueinu. 

Ta knyga tik 02.19 išeina, tai neišeis į šią pirtį atsivežt dar. 

Į spa ir aš noriu. dabar visokie Makaladieniai. Tik nežinau, ar verta 1dienai važiuot, gal geriau 2iem. Tik tada mažoji prabus 2 diena sprie kompo ir nevalgius....

Atsakyti

Kokia paroda faina, Olaiva? Aš pati retai pasidomiu, bet su rekomendacija - nueinu. 

Ta knyga tik 02.19 išeina, tai neišeis į šią pirtį atsivežt dar. 

Į spa ir aš noriu. dabar visokie Makaladieniai. Tik nežinau, ar verta 1dienai važiuot, gal geriau 2iem. Tik tada mažoji prabus 2 diena sprie kompo ir nevalgius....

Mindaugo Meškausko šlapio kolodijaus portretai, tikrai labai įspūdingas fotografijos būdas. Tikiuosi vestuvėse iki 16 val užsibūti ir dar suspėti į paveikslų galeriją, ji iki 18 val dirba:
Instagram

Makaladienį ir man išmetė, ir labai gundausi vienai gimtadienio nakčiai Ego viešbutyje, vandens zonon reiktų eiti šalia į Vytauto spa

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Vakar[/b!], 13:41

Olaiva, Ego viešbutį irgi žiūrėjau.

Po gimtadienio man patiko Druskininkuose. Pasiėmėm iš ketvirtadienio į penktadienį nakvynę su pusryčiais ir vandens parko neribotam laikui. O kitai dienai - Druskininkų gydykloj SVeikatos ratą su masažu užsisakėm. Gavos viena nakvynė, bet dviejų dienų vandens pramogos. Visai vėl kartočiau šitą reikalą. 

Sake, Birštone labai faina Eglės sanatorija, daug procedūrų. Kolegė po vestuvių važiavo pailsėt su vyru (pavargo nuo procedūrų kiekio, bet kartotų, jei kas finansuotų).
Aš pati su vyru irgi per Makalių buvus Tulpėj, bet ten reikia į procedūras ir į valgyklą vaikščiot per lauką. Rudenį dar nieko. Žiemą nelabai smagu būtų. 

Atsakyti

Eglė ir Druskininkuose dabar turi ir spa procedūras. Birštone kas faina, kad visos procedūros vienam pastate. Bet Druskininkuose man fainesnis baseinas ir pirtys. Noriu į kažkurią Eglę.

Atsakyti