Katuk, gymplius tavo sportas kainuoja 40 eur už belenkiek kartų per savaitę.
Priekabiautoja tavyyyyyyyy ne tik žuvus, bet net bluosto sudėjus nebuvo. Su meile sakau.
Aš šiandien nosį buvau tik 15 sekundžių iki kurjerio iškišus. O mašinų mažiau tai gal dar ir dėl neužsikūrusių ryte prie didesnio šalčio? Man tai per rytinį komandos standupą toks kovidinis dejavu jausmas, kai visi per teams susijungėm. Ir vėl eilinį kartą pasitvirtinau, kad iš namų ne darbas. Ryt su vėjeliu į ofisą.
Nebuvau nosies iškišus, tik į balkoną. Baisiai čiaudėjimo priepuolis pusę dienos kankino, ašarojau, nosis bėgo, visa nusmurgus...
Baigsiu šiandien sumegzt, ką vakar kalbėdama su drauge 2 val mezgiau, kai baigėm - radau klaidą, nusprendžiau ardyt
.
Covido vaibas namie, kai vaikai užsidarę kambariuose, mes su vyru vienoj erdvėj, jis posėdžiaudamas rėkaloja, o kai man meetas - jaunimas ima pietus darytis
. Dar katinas vazą su mano gėlėm vazą nuo stalo numetė, tada palindo po mano kompu ( jis ant stovo), prispausdino ant klaviatūros visko. Tipų tipas.
Bet niekas neišvedė perdaug iš kantrybės, nes normaliai papietavau, ir visą savaitę galėsiu tą patį valgyt - anytos šaltieną su bulvėm ir savo raugintais kopūstais. Tokių skanių bulvių turguj nusipirkom, kad tikra atgaiva po Maximos belekokių vandeningų.
Vyro lėktuvas beveik nevėlavo. Ir Danijoj beveik iš karto nusileido. Dėl vėjų.
Iš namų išlindau tik apie pietus, kai eilinis -13, tai šalčių nepajutau. Tik ryte radau lauko duris apšarmojusias, nes pasirodo viduj kondensatas į ledą pavirtęs, tai apačia neprisitraukus. Bet nukrapštė, visus nešvarumus išvaliau. Panašu, kad viskas susitvarkė.
Mezgu kojinę. Nieko naujo nepradedu dar.
Olaivos moheriukas švelnus iš vaizdo. Čiupinėsiu pirty.
A jo..... mačiau lijundrą praneša. To betruktų 🤐🤐
Kalvarijų turguj Concordia veislės. Jau prieš kelis metus atradę, kai kartais pritrūkdavom, kad ypač skanios. Šiaip vis iš brolio gaudavom, paskui nusipirkdavau iš jo kelis maišus, kokias jis ten augino, ir jo rūsy laikydavom, tai negi pirksi iš turgaus. Šiemet jau nei pasiūlė, nei prašiau. Nes kiek bevažinėtų į Vilnių - neatveža, tipo, mašina išsipurvins, o mums dėl bulvių važiuot - neapsimoka, o ir noro nėra. Vyras iš anksto pagalvojo, kol dar didieji šalčiai neatėjo, kad laikas nusipirkt. Tai dabar mėgaujuosi comfort maistu
. Buvo kugelis, bandelės bulvinės su varške, virtos buvovės su šaltiena, su kastiniu ir kefyru. Ryt turbūs bus vulvės su faršu
ir dar šiuom bei tuom.
Apie kokį sporto klubą, Katuk, kalbi? Gal ir man čia variantas būtų
. Blogai be sporto, baigiu apkerpėt. ir visas laikas tik darbui arba ant sofos sėdėjimui...