Pagalvojau, kad viena kolegė kriūūūtininga vaikšto su liemenėm, nuleistais pečiais, bet plonom, pirktinėm, po apačia arba viskoziniai golfukai, arba bliuskytės. Kartais su plonu dirželiu. Šviesių spalvų. Dailiai, stilingai atrodo.
Didelė krūtinė visur tinka. O amžius aplink 50 ir yra tetulių amžius ![]()
Tetutiškumas nuo daug ko priklauso. Ale jeigu tokia esu, nors ir ne su didele krūtine, tai ką jau padarysi
. Šiandien sunkiai prisiderinau naują savo megztuką. Graži man spalva buvo, šiltas, malonus, dabar galvoju - durnė, ką man su juo daryt, nebent kasdien nešiot... Bet tai kaip žiauriai nuobodu megzti vien baltus, pilkus ir mėlynus - bazinius, kurie tiktų prie visko. ir geriau atrodo ne megzti, o pirkti. Ai. Čia tiesiog, kad jau mažai į žmogų panaši šiuo metu. Nenormalus krūvis.
O mes su eglutiniu blizgiu gėrėm kavą
Tvidas + moheris + medvilnė su žvyneliais
Trapecija nuleistais pečiais
Pridėta:
Liemenė ar megztukas ir markškinukai buvo mano ofisinė uniforma, kai jaunesnė buvau. Paskui kažkaip marškinukai pavirto į tiesiog maikes po apačia. Reikia gal grįžt prie marškinukų ir liemenių.
Dėl krūtinės nežinau ar liemenė ką keičia. Man rodos, kad čia kažkokios asmeninės patirtys jos. Esu gavus komentarą iš bendradarbės, kad ji visąlaik galvojo, kad aš plastinę pasidarius.
Komandiruotėj buvom į apatinių skyrių nusukę kažkada. Tetule dar nevadino manęs nieks. Apart amerikiečių: “Yes, mem”