Vidurinis
O aš užsirašiau mezgimo krepšio mezgimui
Čia jis dar ir veltas?
Taip.
Labos
Numegztas ir išskalbtas tas krepšys (kaip su tapkėm mada buvo). Svarsčiau dėl to krepšio, bet nusprendžiau, kad man nereik. Lidl nusipirkau “siuvimo reikmenų” krepšiuką už pigiai, o tai visose pakampėse adatos mėtosi skirtingose dėžutėse.
Niumai ačiū už epikos rekomendacijas.
Neišsirenku pati, skaitau skaitau tuos aprašymus. Faina rekomenduotą pažiūrėti. Praeiti gyvenimai patiko.
Pikta šiandien visa grįžau iš gydytojos. Negana to, kad pasakė, kad jei nepasveiksi, ateik pirmadienį, o biuletenį pasirodo buvo padarius iki penktadienio tiktai. Patikrino, pažiūrėjo, sakė, kad nieko blogo nemato, tipo su virusu ilgai gali blogai jaustis, praeis. Ir dar pasirodo man kažkokia užslėpta mažakraujystė, dėl to man taip labai silpna, hemoglobinas 130, o kraujo kūneliuose jo kažkaip trūksta (kraujo tyrime kažkas ten rodo). Tai ką daryt? - sakau. - Tai nieko, mėsos pavalgyk. Bl***, aš mėsą kasdien valgau. Išėjau tiesiog. Šįkart išgelbėjo tai, kad su dukra kartu susirgom ir tuo pačiu sergam, tai jau jos gydytoja normaliai viską paaiškino, patarė ką su ta gerkle daryt ir kaip sveikt. Bet pikta ant saviškės labai ir paskui dar sako, kad negooglinkit ir chatgpt neklauskit. Bet tai kai gydytojos gydymas buvo “nieko, praeis ir mėsos valgyk”, tai… Ačiū, kad išklausėt, išsipiktinau.
Anties jau nebebuvo, bet anties krūtinėlė dar buvo, bandysiu šitą.
Lietuti, feritino matyt tau trūksta. Miglei irgi hemoglobinas 140, o feritinas ant apatinės ribos, tai gavo geležies gert. O tu privataus sveikatos draudimo neturi?