Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vėtrų kalnas Skalvijoje kovo 7 – į programą reikia įtraukti! Knygą skaičiau mokykloje, bet didelės ekrane su mezgėjomis kompanijoje tikrai kitaip. O deklaracijos – aš irgi vis atidedu, visada atrodo, kad liko laiko, o tada staiga terminas.

Atsakyti

Na, Vėtrų kalno turbūt nebuvo privalomoj literatūroj, tai viens. Turinys iš aprašymo toks ne visai mokykliškas, tai antrs. O trečs, kokia leidykla tais laikais ją išleido? Mano mokyklos laikais bibliotekoj jos nemačiau :hmm:  kngynuose irgi.

Apie mezgimą kine jau esu pasisakiusi :B  mano gyvenime, tiksliau, galvoj, bardako šiuo metu ir taip daug, tai dar ir viešoj vietoj nesusigaudyti, ką iš trijų veiksmų veikti-ačiū, nebenoriu.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_7.jpg   38,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš skaičiau, kai mokiausi mokykloj. 

Atsakyti

Olaiva, 2026 įsigaliojo progresinis gpm. Dalis pajamų bus 15, dalis 20, dalis 25, mažai kam, bet ir 32 procentai. VMI žadėjo, kad ir asilui bus aiški nauja deklaracijos forma. Laukiu. :)

Atsakyti

Labas dienas,

Vėtrų kalną aš irgi esu mokyklos laikais skaičiusi. Mano močiutė buvo labai skaitytoja, tais laikais gerų knygų susipirkusi. Puikiai pamenu vieną vasarą, kai buvau kaime ir nieko labai neveikiau, tik skaičiau tas storas knygas ant slenksčio betoninio atsisėdus, į duris atsirėmus ir norėjau tik vieno, kad niekas manęs nejudintų :D Na, gal tik valgyt į vietą patiektų :D Be Vėtrų kalno dar atsimenu to seno leidimo Raitelį be galvos ir Vieno gyvenimo istoriją, kuri tuomet tikrai paliko įspūdį.

Iki deklaracijų dar nepriėjau, bet pajamų šaltinis tik vienas, tai neskubu. Bus kaip visada, paskutinę dieną :D

Šiąnakt sapnavau, kad žalias pavasaris per naktį atėjo :D Miegot nuėjau su sniegu, atsikėliau su žaluma ir giedančiais paukščiais  :wub:  Gaila, kad realybėje taip nebūna :D

Pradėjau savo liemenę, siūlus radau savo lobynuose, raštą irgi iš atminties prisiminiau :D Dabar tik laiko reikia šitam paprastam mezginukaui pabaigti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: [b!]Šiandien[/b!], 12:37

Reiks gal susirast tą knygą paskaityt. Nes nežinau, kokioj aš mokykloj mokiaus, būtent šitos neskaičiau, nors visas kitas vardintas esu mačiusi. Ir skaitovas buvau užkietėjęs, pakeliui iš mokyklos būdavo knygynas, tai kol laukdavau autobuso į namus, ten knygas vartydavau, pasitaupius ir prisipirkdavau. Mama knygų draugijoj kažkokioj buvo, per ją užsakymai eidavo, tai pirma mano kontrolę praeidavo :D​ biblioteka irgi lankyta

Atsakyti

Aj, va -šaukiu pavasarį :D

Priedas  Messenger_creation_3D46F064-F673-49B1-87CD-26F2287CB2BF.jpeg   124,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokio gerumo nagiukas strateginis!

Atsakyti

Priedas  IMG_0025.jpeg   57,84KB   0 Parsiųsta kartų

Šiandien mano aprangos kodas - atpažįstamai snieguoliškas 😍🥰🤩

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti