Vėtrų kalnas Skalvijoje kovo 7 – į programą reikia įtraukti! Knygą skaičiau mokykloje, bet didelės ekrane su mezgėjomis kompanijoje tikrai kitaip. O deklaracijos – aš irgi vis atidedu, visada atrodo, kad liko laiko, o tada staiga terminas.
Na, Vėtrų kalno turbūt nebuvo privalomoj literatūroj, tai viens. Turinys iš aprašymo toks ne visai mokykliškas, tai antrs. O trečs, kokia leidykla tais laikais ją išleido? Mano mokyklos laikais bibliotekoj jos nemačiau
kngynuose irgi.
Apie mezgimą kine jau esu pasisakiusi
mano gyvenime, tiksliau, galvoj, bardako šiuo metu ir taip daug, tai dar ir viešoj vietoj nesusigaudyti, ką iš trijų veiksmų veikti-ačiū, nebenoriu.
Screenshot_7.jpg 38,17KB
0 Parsiųsta kartų
Aš skaičiau, kai mokiausi mokykloj.
Olaiva, 2026 įsigaliojo progresinis gpm. Dalis pajamų bus 15, dalis 20, dalis 25, mažai kam, bet ir 32 procentai. VMI žadėjo, kad ir asilui bus aiški nauja deklaracijos forma. Laukiu. ![]()
Labas dienas,
Vėtrų kalną aš irgi esu mokyklos laikais skaičiusi. Mano močiutė buvo labai skaitytoja, tais laikais gerų knygų susipirkusi. Puikiai pamenu vieną vasarą, kai buvau kaime ir nieko labai neveikiau, tik skaičiau tas storas knygas ant slenksčio betoninio atsisėdus, į duris atsirėmus ir norėjau tik vieno, kad niekas manęs nejudintų
Na, gal tik valgyt į vietą patiektų
Be Vėtrų kalno dar atsimenu to seno leidimo Raitelį be galvos ir Vieno gyvenimo istoriją, kuri tuomet tikrai paliko įspūdį.
Iki deklaracijų dar nepriėjau, bet pajamų šaltinis tik vienas, tai neskubu. Bus kaip visada, paskutinę dieną ![]()
Šiąnakt sapnavau, kad žalias pavasaris per naktį atėjo
Miegot nuėjau su sniegu, atsikėliau su žaluma ir giedančiais paukščiais
Gaila, kad realybėje taip nebūna ![]()
Pradėjau savo liemenę, siūlus radau savo lobynuose, raštą irgi iš atminties prisiminiau
Dabar tik laiko reikia šitam paprastam mezginukaui pabaigti ![]()
Reiks gal susirast tą knygą paskaityt. Nes nežinau, kokioj aš mokykloj mokiaus, būtent šitos neskaičiau, nors visas kitas vardintas esu mačiusi. Ir skaitovas buvau užkietėjęs, pakeliui iš mokyklos būdavo knygynas, tai kol laukdavau autobuso į namus, ten knygas vartydavau, pasitaupius ir prisipirkdavau. Mama knygų draugijoj kažkokioj buvo, per ją užsakymai eidavo, tai pirma mano kontrolę praeidavo
biblioteka irgi lankyta
Aj, va -šaukiu pavasarį
Messenger_creation_3D46F064-F673-49B1-87CD-26F2287CB2BF.jpeg 124,91KB
0 Parsiųsta kartų
Kokio gerumo nagiukas strateginis!
IMG_0025.jpeg 57,84KB
0 Parsiųsta kartų
Šiandien mano aprangos kodas - atpažįstamai snieguoliškas 😍🥰🤩
IMG_0025.jpeg 57,84KB
0 Parsiųsta kartų
Šiandien mano aprangos kodas - atpažįstamai snieguoliškas 😍🥰🤩
IMG_0025.jpeg 57,84KB