Labas rytas
Nooriu miego
Vaikis gerai, laukiam kol israsys
Paskyre vaistu jau tai tikiuosi nesikartos, nors sake gali...
Labas rytas,
Pa-ga-liau penktradienis ir paskutinė mano pavaduotojos kadencijos diena
Vakar net komplimentų gavau iš kolegų, dėl puikaus darbo tai šiek tiek atpirko vargus ![]()
Šitos masinės žaliukės, bent jau grynai tokios nemegsiu ir aš, nebent kažką panašaus mašina bružinsiu, turiu planuos dvi bliuskes linines, o kai tokia vasara tai pats tas... Mano varinio lino siūlo kiekis ryškiai per didelis eilinei bliuskutei, reik rimtesnio projekto, jaučiu megsiu kažką panašaus į tai.
Paklausiu ir aš, kad jau tiek daug aiškintojų.
Ką reiškia tie du pasvirę pagaliukai. tris akis sumegzt blogaja? Youtubas taip aiškina, nors pagal raštą man atrodo, kad ten kažkas pertraukta... ![]()
Olaiva, sakei nepameni, kaip mezgei, bet man atrodo, kad čia skirtingai sumegzta originale ir pas tave
O būtent šita vieta man ir gražiausia, tai ieškau sliekų ![]()
queseraCHT.jpg 64,39KB
0 Parsiųsta kartų

ten turbūt visa esmė ne kaip tas 3 sumegzt,bet kaip paskui kitoj eilėj siūla perkelt,kad ant tų 3 sumegztų jis gražiai gautųsi,tas V ženkliukas
nu visiškai jūs teisi.
Dontstop, sumezgamos trys ne gerąją turėtų būt, o blogąja, ir būtent gerojoj pusėj. tai kabinti ne visai išeina už priekinių sienelių. kitas dalykas, pas ksirtingas mezgėjas , skirtingai atrodo priekinė sienelė
jei supranti , ka noriu pasakyti
nu visiškai jūs teisi.
Dontstop, sumezgamos trys ne gerąją turėtų būt, o blogąja, ir būtent gerojoj pusėj. tai kabinti ne visai išeina už priekinių sienelių. kitas dalykas, pas ksirtingas mezgėjas , skirtingai atrodo priekinė sienelė
jei supranti , ka noriu pasakyti
Suprantu
Mezgant pirmuoju (žemyniniu?) būdu gaunasi pasvyrimas, kaip reikia, nesvarbu, gerąja ar išvirkščiąja sumegzt 3. O mezgant antruoju neįsivaizduoju