straipsnį gali skaityt tik prenumeratoriai bet supratau, kad įkvėpiau, ane
Supratau, kad kažkas apie raudonus aukštakulnius ten...
Ir pagalvojau, kad būtent raudonų batų, net ir su vidutinio aukštumo kulniukais, nesu turėjus.
Supratau, kad kažkas apie raudonus aukštakulnius ten...
Ir pagalvojau, kad būtent raudonų batų, net ir su vidutinio aukštumo kulniukais, nesu turėjus.
aš per vestuves buvau raudonais bateliais
oras taisosi,o kada tie 7 broliai mižniai?
Labas
Lietuti su tavo diena!!!
O kur tu mane matei
Oro uoste gi susitikom to paties tikslo
vorų susirinkt
Lietuti, oi kruopa pasiutusi kaip velnias uz bernus pasiutesne
ooo, šitas reik įsirašyt į norų sąrašą
as nuo pernai rudens sita paveiksliuka desktope isikelus buvau kad tik nepamirsciau . labai isgirtos jos buvo . bet tikrai vertos pagyru, mano skonio .
aš turiu batelius raudonus ant kulniukų...35 dydžio nei karto apsiavus nebuvau, bet stovi darbe
Mūsų irgi nežinojo, kaip tik visą sav. kartojo valdžia, kad nepamirštume, jog nesutrumpinta
bet uabams ir valdzia darbo laika pakorguot gali mano buvusiam darbe tai prie sventes, priklausomai, nuo darbu kiekio tuo metu, budavo kad ir nuo pietu sefas liepia baigt darbus, budavo 2-3valandom anksciau paleisdavo ir ne tik musu ofisa, bet prasydavo informuot ir padalinius...
Ligvita, UAB'ams irgi kodeksas galioja - gerinti darbuotojų salygas galima kiek nori, pvz trumpinti prieššventinę dieną ne valanda, o 2-3, bet vat ilginti tai negali, tada ta valanda jau turėtų būti apskaitoma ir apmokama kaip viršvalandžiai
Nors va - aš ne UAB dirbu, darbo diena jau prieš valandą baigėsi, bet dar sėdžiu, baiginėjus galus visokius. Ale tai pati durna, rūpi man tiesiog, niekas man to neliepė daryti...
Aš tai šiemet per savo gimtadienį viena liksiu
Vyras šeštadienį į užjūrius išskrenda, vaikai su seneliais prie ežero išvažiuoja...
![]()
Bet tai gi lieka laisvas plotas gali pasikviest bendraminčių ir švęst šventę
vorų susirinkt
Naujadarss prigijo!!!!
Eikit pirktis bilietų į Midsommmmer festivalį. Šiandien nuolaidos.