aš Anykščiuose būsiu dar prieš žolines tokia didelė šeimyninė išvyka. autobusu netgi. samdytu.
dėl to kavos net nesiūlau, niekaip neįsipaišytų
bet vat Žolinės tai gal net irgi realu
Aš skaičiau ir net turiu, bet keliauja kažkur, pradžia patiko, o paskui pasidarė nuobodu, kartojasi ir šiaip gal apie tuos visus kraujospūdžius dar nepribrendus esu Matyt, idėja nukopinta nuo kitų, užsienio autorių knygų apie medikus. Skaičiau "Dievo namai" tai pusė irgi patiko labai, paskuipasidarė nuobodoka irgi daug kartojasi, paskui bandžiau antrą knygą "Vargo kalnas" Tai tikras vargo kalnas, vos pusė įveikiau...
O va lietuvio J. Bredikio " Ne dievai" labai patiko
Abelo, tavo vyras irgi medikas?
Prisirinkau čiobrelių per pietus
Taip, medikas naujagimių gydytojas
Man ir "Dievo namai", ir "Vargo kalnas" patiko. Bet aš juos gal matau biškį per kitą prizmę - realybės ir juodo, kartais net ciniško humoro mišinį, persipynusį su beprasmybės pojūčiu. Be to, jos abi labai skirtingos. "Vargo kalnas" tokia psichiatriškai filosofiška ir "lėta".
Brėdikio "Ne dievai" tai laaaabai patiko, net nesitikėjau, kad lietuviai gali taip prasmingai, nenuobodžiai ir net nebanaliai parašyt. Bet aišku, pats autorius labai įdomi ir šviesi asmenybė.
Abelo, kaip fainiai, iš vieno pasaulio, ko gero daug tokių porų medikų tarpe Taip, tu teisi dėl tu knygų, aš tiesiog pritrūkau kantrybės... O J. Bredikį neseniai netyčia užmačiau per tv, kažkokia laida ėmė interviu, tai tikrai kietas ir šviesus seniokas
Aš taip pat nesitikėjau, kad ta knyga man taip patiks
Jetus kaip karšta pas mus, negana lauke +25, tai dar nuo krosnių karštis eina
Šiandien mano augintis, miegojęs visą vasarą, pabudo ir sugriešino