Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš Anykščiuose būsiu dar prieš žolines :D tokia didelė šeimyninė išvyka. autobusu netgi. samdytu.

dėl to kavos net nesiūlau, niekaip neįsipaišytų

bet vat Žolinės tai gal net irgi realu :bigsmile:

Atsakyti

Labryt, o man paskutinė diena kelionėje :). Nepasakysiu, kad labai pasiilgau namų, bet stabilumo ir nevažiavimo, ir sodo - taip. Anykščiai vilioja :)

Atsakyti

Ooo, kaip fainiai, kad yra besigundančių  :bigsmile:  Tai reik tada rimčiau pagalvot, kokią čia terasą itališką ar pievą rezervuot, kol kas žadamas geras oras vos ne visam atostoginiam laikotarpiui  :wub: 

d3c62829fba6966343c53b1f36be9ecd.jpg

Atsakyti

Labas rytas

Ooo, kaip fainiai, kad yra besigundančių  :bigsmile: 

As tikiuosi atostogausiu, tai irgi prisijungciau :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas

As tikiuosi atostogausiu, tai irgi prisijungciau :rolleyes:

Pam labai patinka tavo parašas  :super:​ 

Atsakyti

Labos :4u:

O man ... o man... laisvas savaitgalis :yahoo: Gal net Jūros šventę sieksim. Gal...

Atsakyti

O man o man

Liko 4 bliuzkeles pabaigt pasiut ir apie sortus galvot... 

Abelo o skaitei pragaro priimamasis? :) keista knyga...

Atsakyti

Labas. Pragaro priimamojo dar neskaičiau, vyras skaitė, sakė, labai dviprasmiškas ir dar jam nepatiko autoriaus "visažinio" tonas :) perskaitei ar dar skaitai?

Atsakyti

Aš skaičiau ir net turiu, bet keliauja kažkur, pradžia patiko, o paskui pasidarė nuobodu, kartojasi ir šiaip gal apie tuos visus kraujospūdžius dar nepribrendus esu :D Matyt, idėja nukopinta nuo kitų, užsienio autorių knygų apie medikus. Skaičiau "Dievo namai" tai pusė irgi patiko labai, paskuipasidarė nuobodoka irgi daug kartojasi, paskui bandžiau antrą knygą "Vargo kalnas" Tai tikras vargo kalnas, vos pusė įveikiau... :D O va lietuvio J. Bredikio " Ne dievai" labai patiko  :super: 

Abelo, tavo vyras irgi medikas?

Prisirinkau čiobrelių  per pietus  :super: 

Atsakyti

Taip, medikas :) naujagimių gydytojas :) 

Man ir "Dievo namai", ir "Vargo kalnas" patiko. Bet aš juos gal matau biškį per kitą prizmę - realybės ir juodo, kartais net ciniško humoro mišinį, persipynusį su beprasmybės pojūčiu. Be to, jos abi labai skirtingos. "Vargo kalnas" tokia psichiatriškai filosofiška ir "lėta".

Brėdikio "Ne dievai" tai laaaabai patiko, net nesitikėjau, kad lietuviai gali taip prasmingai, nenuobodžiai ir net nebanaliai parašyt. Bet aišku, pats autorius labai įdomi ir šviesi asmenybė.

Atsakyti

Sveikos, supazindinau siandien save su Zirmunu uzkaboriais, bandau vaziuot namo. Jau noriu ne valgyt o EST, bet pakeliui dar reikia uzsukt i viena vieta, kur itariu bus eile nemaza... :(

Atsakyti

Abelo, kaip fainiai, iš vieno pasaulio, ko gero daug tokių porų medikų tarpe :) Taip, tu teisi dėl tu knygų, aš tiesiog pritrūkau kantrybės... O J. Bredikį neseniai netyčia užmačiau per tv, kažkokia laida ėmė interviu, tai tikrai kietas ir šviesus seniokas  :super: Aš taip pat nesitikėjau, kad ta knyga man taip patiks :D

Jetus kaip karšta pas mus, negana lauke +25, tai dar nuo krosnių karštis eina  :wacko: 

Šiandien mano augintis, miegojęs visą vasarą, pabudo ir sugriešino  :ninja: 

Atsakyti