Labos
Ristina panašu, kad rimtai kandim įsidarbino
Mano mokymai baigės, galima ir pamegzt.
Dukrai paauglystė artėja, pedikiūrą savaitgaliui pasidarė
Labos
Ristina panašu, kad rimtai kandim įsidarbino
Mano mokymai baigės, galima ir pamegzt.
Dukrai paauglystė artėja, pedikiūrą savaitgaliui pasidarė
Labas rytas!
Visai paskutinė atostogų diena. Ką čia dar gero nuveikus? Pinigai suknelėms, siūlams ir šampanui jau kaip ir baigėsi, galima eit dirbt ir mažint tortų kiekį gyvenime.
Ps lietučio mergaičiukė tikra mooooteris.
Ppss. Rinktis suknias su dukra dvigubai smagiau, net ir mokant šiektiekkk daugiau (ji irgi prisirenka). Sūnus va ekonominis variantas pasitaikė, perkasi kanc.prekes.
Sveikos,
Labai šiandien karšta... Vaikus vos ištraukėm ir prūdo, vandens/saulės/purvo/molio vonios buvo....
Tikėjausi megztuką baigti bent atostogoms ir pafotosesint prie jūros, ai, bet neiškenčiau, nors ir saulėta labai ir karšta ir apranga nelabai suderinta, bet statistikai faktas yra
Neplanavau to guziko, gal net bobutiškai atrodo, neapsisprendžiu, planavau palaidus skvernus ir ant kaklo daugiau "mėsos" ,bet teko permegzt priekines dalis nuo pažastų ir siaurint, nes būtų neužtekę siūlo, kai pradėjau, maniau, kad labai daug jo turiu, bet išeiga nedidelė, sumegzta viskas iki paskutiniu siūlo galo, t.y. 450g. itališko lino iš Vincio.
Šarange, gražus rūbelis. Tik niekaip nesupratau, čia tu nuotraukoj, ar ne tu...
O aš šį savaitgalį vis tik ėmiausi siuvimo. Labai sunkiai, bet jau kaip ir rezultatas matosi. O tai galvojau mano medžiaga nusės į medžiagų drakiaus guolį. Paskutiniu metu jau tam guoliui stengiuosi nieko neduoti, nebent kokiam konkrečiam projektui ką perkuosi.
Važiuosiu turbūt į kaimą, gal antradienį. Šiemet keistai, gal tik su 2 vaikais, ar net su 1 pradžioje, nes visi kaip niekad visur išsibarstę, nebespėju net sekti.
Beje, mano ripsinis jau irgi į pabaigą, liko bene 7 ripso rumbeliai. Tik nežinau, kuriai dukrai bus, pasimatyts, kai susiūsiu. O gal iš vis išardysiu. Nepasskyčiau, kad man jis patinka.
Šarange, ne veltui oi neveltui vaikai tave kaime nuo kavos paslėpė - lininaitis ATIMTINAI DAILUS!!! ps kad tau nuostabiai tinka, gi žinai? Siūlų trūkumas modelį pakoregavo, sakyčiau, į gerąją pusę. Saga ok. Gali dar akcentuot ją į bling bling pusę.
Labas visoms! Ligvita, skaityk atyyyydžiai, pačiam krūme tik pavidolėssss sėdės.
Labas rytas,
Turėtų būt karšta dienelė visom prasmėm Reikalų priplanuota pagal valandas
Bet rytinės kavos užsukau į darbą atsigert, galvoju, ką čia viena namie gersiu ???
Ačiū už laikus ir komentarus mano ryžikui
Gadget
Tas ripsinis kur visos mezgat pradėjo kirbint ir mane, sakiau nemegsiu, bet po to ryškaus ciklameninio pasirodymo nepasimiršta Aš aišku, tokio ryškaus nemegzčiau ir išvis abejoju ar dar apsimoka megzt, gi vasara jau baigiasi, nebent tik galėtų būt toks nerūpestingas atostoginis budintis mezginys, bet iš ko tada...