Nite nu kolegė sakė hražus...man irgi patink
o dėl grubumo tai
kontrastai kartais visai yr gerai ![]()
o tai tu tą debesį iš to tvido mezgi ar kažkokį kitą jamei?aš vakar iš dvigubo mėginuką pasimezgiau, minkštas koks, megsiu musėt antrą dar tokį ![]()
Nite nu kolegė sakė hražus...man irgi patink
o dėl grubumo tai
kontrastai kartais visai yr gerai
o tai tu tą debesį iš to tvido mezgi ar kažkokį kitą jamei?aš vakar iš dvigubo mėginuką pasimezgiau, minkštas koks, megsiu musėt antrą dar tokį
Ne, ne iš tvido - kažkaip nesukibo
Pirkau kitą siūlą, pilką. Buvau penktadienį pietaut su draugėm CUP'e ir kojos nunešė į Verpalus, o ten oopp
ir kablys nugaroj . Tikėjaus, kad tiks prie mano turirmos pilkos medvlnės, bet pilki atspalviai "susipjovė". Tada šeštadienį dar pirkau lino Midaroj
vienžo, drakius patenkintas
tikiuosi ir aš būsiu patenkinta
Sveikos ![]()
Grįžom iš kelionės, jei kam įdomu, aprašiau ją fotoreportažuose ![]()
https://www.supermam...oninius-parkus/
(kėliau šią nuorodą į kitą temą, ne visom atidaro, nežinau, dėl ko taip, kitaip įkelt nemoku
)
Kelionėje lyg ir labai daug mezgiau, bet kažkaip tai neproduktyviai, vežiausi 2 mezginius, tai vieno numezgiau rankovę ir kiek pasistūmėjau su priekiu, o kito nė nepaliečiau, ir čia per 9 dienas tiek ![]()
Buvom užsukę pas mano mamą, gavau nuostabią dovaną ![]()
Megzta buvo net 8 mėnesius, Kauni balta spalva + Kauni rainbow
Latvijoj papirkau siūlų šiek tiek, čia Limbažu 100 % vilna, 3 skirtingų storių: 130 m/100 g, 250 m/100 g ir 350 m/100 g
Galvą taip pravėdinau, kad niekaip negrįžtu į režimą, mezgimo irgi. Pradėta daug darbelių, reikia eit visus sužiūrėt...