Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 11, 14:05)
O kuo kovas blogai? ax.gif

Suprantu dėl mėgavimosi, tik manau, kad tas mėgavimasis ne toks, kai sunku kasdien unsure.gif

Nežinau, kiek pažįstų žmonių kovo mėnesį gimusiu tai jie tokie neryžtingi, per daug jautrus, trūksta užsispyrimo jiems ax.gif Nenorėčiau tokio blush2.gif

Na taip, yra sunku, bet nėra nepakeliama blush2.gif 4 sav. dar paauginsiu savo karalaitį, nors labai jau norisi prie savęs priglausti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 11, 14:15)
Svetikai, tas mėgavimasis jau gaunasi per kančias į žvaigždes  sleep.gif 

Gal tiesiog reikia apsukas mažinti, o ne varyti tokių pačių tempų kaip prieš mėnesį ax.gif

Reiks dar palaukti, gydytoja kažkodėl sakė būtinai reikia 39 sav. sulaukti unsure.gif Tad iki balandžio 1 d. reiks saugotis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 11 kovo 2017 - 14:19
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 11, 11:01)
<p>o pas mus šiandien šventė  yahoo.gif turim 37 savaites  bis.gif  bis.gif  bis.gif </p><p>man kaip moterai su trumpintu GK, tai labai džiugi diena </p>

Sveikinu 4u.gif

Jeeetus kaip greit laikas prabėgo, tuoj jau lėliukai pasipils bigsmile.gif

Svetikas, labai suprantu, kad nori ilgiau panešioti, nors ir sunku, vistiek tas jausmas nepakartojamas, ypač jei galvoji, kad gal jau paskutinis nestuke.gif O ir šiaip mažiukui sveika pabūti pilvelyje iki termino, nors jau išsivystęs, bet ir imuninei sistemai gerai, vyksta dar ten procesai smile.gif

Man vakar Santariškėse echoskopiją darė, tai viskas labai gerai, mergytė puikiai jaučiasi, atitinka idealiai laiką ir visas normas, ir dėl to cukraus paliko jau mane ramybėje.. Ir patvirtino, kad tikrai mergaitė, galiu ramiai rožinius rūbelius ruošti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magic3: 11 kovo 2017 - 14:42

aš dar irgi nenorėčiau gimdyt, noriu dar panešiot.

Gydytojai žinau kad gimusius vaikus apžiūrinėdami mato net kai savaitės iki 40 - ies trūksta 

Atsakyti

Man vakar Santariškėse echoskopiją darė, tai viskas labai gerai, mergytė puikiai jaučiasi, atitinka idealiai laiką ir visas normas, ir dėl to cukraus paliko jau mane ramybėje.. Ir patvirtino, kad tikrai mergaitė, galiu ramiai rožinius rūbelius ruošti wub.gif

kaip smagu  :wub: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

aš tai laukiu balandžio, nes nuo tada vaikas bus išnešiotas smile.gif Bet, tiesą sakant, mieliau iki pabaigos palaukčiau, 40 savaičių.

QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 11, 11:01)
<p>o pas mus šiandien šventė  yahoo.gif turim 37 savaites  bis.gif  bis.gif  bis.gif </p><p>man kaip moterai su trumpintu GK, tai labai džiugi diena </p>

Sveikinu! Jau galima ramiai laukti pabaigos smile.gif

Man su pirmu jokio tvarkymosi sindromo nebuvo, dabar tai jau kyla noras viską pasitvarkyti, ypač kai patyriau, jog paskui gali ir nebūti tam laiko. Bet su mano dviem vyrais - mažuoju ir didžiuoju - savaitgalis, ir namai vėl atrodo lyg seniai apleisti būtų, nors ir nedaug namie tebūnam smile.gif

Pilvas nėra labai didelis, tai tik tarpais pavalgius taip sunku pasidaro, kad vos pajudu. O sudėtingiausia tai su pirmu vaiku žaisti aktyviai arba vienai į kiemą eiti. Porą dienų į darželį aną savaitę nevedžiau, tai sykį susivėlinom išeiti pasivaikščioti ir kieme link namų niekaip nenorėjo eiti, dėl to labai vėlai prie namų atsidūrėm. Atsisėdo ant laiptinės pirmo laipto ir nelipa niekaip, verkia, kad labai labai į lauką nori. Laukiu laukiu, gal atsibos sėdėti ir pakils eiti, tai tik klapt klaipt akim ir nulūžo, teko vis tiek į 3 aukštą užnešt, gerai, kad dar ne koks 12-as be lifto smile.gif
Atsakyti

labas rytas

ačiū visom

šiaure, nieko sau - nulūžo  :D 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nuveziau sian medziaga tyrimams, bet ryte turejau strioko. Sedejau sedejau as wc, o tiriamosios medzoagos niekaip nuleist negalejau biggrin.gif galu gale vargais negalais nulasinau keleta lasu ir kaip didziausia brangenybe veziau. Ir jus man pasakykit, kodel kai nereikia,i wc lakstau kaip uzsukta, o kai reikia-neimanoma nieko islasint??? biggrin.gif

Nakti miegojau tragiskai,nuo kokiu 4 ryto sona pradejo maust kairi,veliau nustojo, dabar pilva maudzia - ko tais tas paskutinis menuo matyt sunkiausias bus biggrin.gif ryt pas gydytoja apziurai, idomu ka ji susakys gero ax.gif
Atsakyti
Ak, vadinasi yra toks sundromas ax.gif
Nes man su abiem paskutinemis savaitemis uzejo tokia tvarkymosi manija, kad as ir baldus issistumdziau kaip man reikia biggrin.gif

o dabar tai apsukos daug letesnes, pilvas didziulis, tai taip jau nelengva...
Atsakyti

Irena, man žinok panašiai buvo :D 

penktadienį turėjau paruošt tyrimą. 

Nu ir paryčiais 4 ryto užsimaniau į Wc. Padariau. Nebeturėjau kur dėtis jau kaip norėjau. 7 - ą ryto bandžiau paruošt - pššššššššššš nieko neišėjo ir MB išvažiavo be siuntinio į ligoninę. 

Atidėjau šiam rytui, Nu ir nutiko panašiai - užsimaniau apie 5 ryto. Pakentėjau iki 6. Ir tada jau paruošiau tyrimą, nebuvau jau tokia kvaila, kaip aną kartą ir išvežė MB  :D  :D  :D 

lauksim tavo vizito ;) man dar negreit. tik 24d

Atsakyti

man mano pilvas iš pažiūros mažutis. Nežinau, jei ten ištikrųjų gyvena apie 3kg vaikas, tai nežinau kokiu būdu jis ten sutilpęs  :huh2:  :D 

Atsakyti

Laba,

Aš šnd irgi tiriamąją medžiagą vežiau, popiet pas gydytoją, į dekretą išeisiu :)

Atsakyti

va egluzele ir tau katinos dienos jau bus :D 

Atsakyti