Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš kopūstų

QUOTE(Monrutė @ 2009 03 10, 16:14)
bet šiek tiek ne į temą, man nutikimas šiandien

Geras papuosimas uzaugo saldytuve biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasiūlyti omletą su briuseliniais kopūstais,
reikės:400g.briuselio kopustu,
2šaukštai aliejaus,arba1šaukštas sviesto,
4kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
svogūno laiškų,{arba turimųžalėsių}
Gūželias apvirti pasūdytame vandenyje,nulašinti,ir,šiek tiek apkeinti aliejuje arba svieste.
Užpilti supienu išplaktus kiaušinius ir kepti orkaitėje .
Patiekti karštą ,pabarsčius žalėsiais.
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 10, 17:14)
ar gali nupjautas pekino kopūstas toliau augti???
štai kaip atrodo:
user posted image

man taip irgi kazkada buvo, tai juoko pilnos kelnes su MB buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Tai juk natūralu kad kopūstas paaugo, juk medžiagų jam užteko, laiko turėjo gulėdamas tai ir augo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*joli* @ 2009 03 11, 18:59)
biggrin.gif Tai juk natūralu kad kopūstas paaugo, juk medžiagų jam užteko, laiko turėjo gulėdamas tai ir augo  thumbup.gif

et, paprastai bulvės sudygsta, svogūnai, bet nupjautas kopūstas ir dar pekino doh.gif
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 03 11, 12:11)
man taip irgi kazkada buvo, tai juoko pilnos kelnes su MB buvo lotuliukas.gif

pas mus panašiai
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 10, 22:52)
Geras papuosimas uzaugo saldytuve biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zvible @ 2009 03 10, 20:39)
oi,cia geras!! lotuliukas.gif tokio stebuko dar neteko matyti lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu labai valgau raugintus kopustus ...i juos pjaustau svoguno, zalumynu kokiu po ranka papuola ir viska apipilu gausiai semenu aliejum. niu man vaikystes maistas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos forumietes group.gif !
oi prisiskaiciau receptuku is kopustu,manau pabandysiu kotletukus su pievagrybiais,bet gal Jus zinot kazkokiu apkepu su kopustais orkaitej?labai noreciau suzinoti,is anksto aciu, gero savaitgalio essen.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(chenet0604 @ 2009 03 21, 19:18)
Sveikos forumietes group.gif !
oi prisiskaiciau receptuku is kopustu,manau pabandysiu kotletukus su pievagrybiais,bet gal Jus zinot kazkokiu apkepu su kopustais orkaitej?labai noreciau suzinoti,is anksto aciu, gero savaitgalio essen.gif  vacation4.gif

aga, man irgi būtų įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kas nors zinot kaip pasidaryti paprasciausias kopustu, morku salotas smile.gif kaime pamenu tokias mociute darydavo... bet deja pati nemoku, nors iki siol man jos skaniausios smile.gif
jei kuri parasytumet receptuka buciau labai dekinga smile.gif
aciu
Atsakyti
[quote=Ingienis,2009 08 20, 22:28]
sveikutes,
gal kas nors zinot kaip pasidaryti paprasciausias kopustu, morku salotas smile.gif kaime pamenu tokias mociute darydavo... bet deja pati nemoku, nors iki siol man jos skaniausios smile.gif
jei kuri parasytumet receptuka buciau labai dekinga smile.gif
aciu
[/quote
Pacios paprasciausios salotos yra kopustu-morku.
kopusta supjaustome,arba sutarkuojame ant burokines trintuves{skonio noras}
kopustus pabarstome druskyte+susmulkintais kmynais{nemegsti ju nedek}ir gerai sutrini su rankyte,kad iseitu kartumas is kopustu.
Sutarkuoji morkas,nupili sultis nuo kopustu,sumaisai su morkomis{as nuo saves itarkuoju obuoli} sumaisau.
Uzpila galima daryti citrinos sultis sumaisyti su alyvu aliejumi.
Ji pasirinkti galima savo megstama.
Dar galima iberti krapu,petrazoliu,jeigu megsti.
Atsakyti
Aš viska starkuoju smulkiais šiaudeliais ir užpilu paruoštu skystymu iš druskos trupučio cukraus ir rugšties (naudoju paprasta actą), dar jei megstat aštriau nepagadina svogūnas, bet nedaug :mirksiukas:Paruošti geriausia truputi anksčiau, turi pastovėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joli*: 22 rugpjūčio 2009 - 11:03
Kaiptik turiu saldytuve kopusta, morkyciu, kiausiniu, pieno nu dar miltu ten ir galvoju ka padaryti valgyti, nes pinigu 0.. doh.gif O dabar eisiu daryti kotletukus 4u.gif
Atsakyti