Įkraunama...
Įkraunama...

Tik originalių kvepalų išparduotuvė

QUOTE(Danačka @ 2018 01 10, 14:30)
Sveiki. Na as jau buvau rasiusi, kad niekaip nesuprantu kaip pav.padirbineja tikrai prabangius buteliukus? Kazkaip man nesitiki, kad yra fabrikas kuris padirbinetu ivairiu firmu buteliukus, kurie tikrai yra sudetingo dizaino. Kad ir Sospiro, arba dabar matau Shaik Golden , arba Montale?  As jau pradedu abejoti biggrin.gif  Nors aisku, labai idomu butu suzinoti, kur jie gauna tuos kvepalus uz tokia kaina. Nors, kvepalusala (kiek zinau, patikima parde) irgi testerius nebrangiai parduoda.

Bet jie visi vienoda kaina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 10, 16:47)
Bet jie visi vienoda kaina  unsure.gif

TEN jei ir parasysi kad ten fuflo, jie istrins, o dar ir debesi uzsitrauksi savai anketai.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 01 06, 16:57)
*Etro Musk, EDT, likutis iš 100 ml apie 30 - 35 ml, daugmaž trečdalis buteliuko. Be dėžutės. 28 EUR ------- 26 EUR

*HERMES Elixir des Merveilles, nauji, neišpakuoti, tinkami dovanai, 30 ml talpos. EDP. ( Dabar neturiu galimybės įkelti tikrą foto, nes kvepalai LT, aš ne LT smile.gif ) 45 EUR

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2018 01 10, 16:30)
Sveiki. Na as jau buvau rasiusi, kad niekaip nesuprantu kaip pav.padirbineja tikrai prabangius buteliukus? Kazkaip man nesitiki, kad yra fabrikas kuris padirbinetu ivairiu firmu buteliukus, kurie tikrai yra sudetingo dizaino. Kad ir Sospiro, arba dabar matau Shaik Golden , arba Montale?  As jau pradedu abejoti biggrin.gif  Nors aisku, labai idomu butu suzinoti, kur jie gauna tuos kvepalus uz tokia kaina. Nors, kvepalusala (kiek zinau, patikima parde) irgi testerius nebrangiai parduoda.

as jusu neatkalbinesiu biggrin.gif pirkit i sveikata)) kaip galima fufliu atskirt nuo originalo? reikia tureti originala biggrin.gif is tos nuorodos paziurekite nors ir MFK Baccarat 540, nematot koks dugnas, sieneles ir kamstelis? jei fufliaus savikaina su viskuo 1 eu, o ji parduoda uz 90, kaip jums atrodo apsimoka? biggrin.gif buteliuko dizainas nemokamas, skiedalas beveik nemokamas, kainuoja tik istekinti buteliuka. Jei zmogus nori apsigaut, tebunie, jo valia, tik paskui pats tampa apgaviku, kai bando prakist kitiems "nepatikusi" fufliaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fruttys: 10 sausio 2018 - 16:56

nauji Frederic Malle meginukai po 1,2ml

008a5_oh_Qzwe_Lh1amnp_Ai_UNcdgy_Bm_R.jpg

visa info cia:
https://www.vinted.l...epalu-meginukai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _MiMi_: 10 sausio 2018 - 18:28

Dalinuosi į stiklinius atomaizerius
Sospiro Erba pura
3ml - 7€
10ml - 23€

Tiziana Terenzi Andromeda
3ml - 6,2€

siu 10ml nebesidalinu

Yves Rocher So elixir purple 30ml, tik ispakuoti, su dezute 17€
galiu pasidalinti i atomaizerius

veiksmas Kaune, siuntimas jei reikia +1,5€ reg. pastu, arba +1,7€ lp express pastomatu

Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2018 01 10, 18:37)
as jusu neatkalbinesiu  biggrin.gif  pirkit i sveikata))  kaip galima fufliu atskirt nuo originalo? reikia tureti originala  biggrin.gif  is tos nuorodos paziurekite nors ir MFK Baccarat 540, nematot koks dugnas, sieneles ir kamstelis?  jei fufliaus savikaina su viskuo 1 eu, o ji parduoda uz 90, kaip jums atrodo apsimoka?  biggrin.gif  buteliuko dizainas nemokamas, skiedalas beveik nemokamas, kainuoja tik istekinti buteliuka. Jei zmogus nori apsigaut, tebunie, jo valia, tik paskui pats tampa apgaviku, kai bando prakist kitiems "nepatikusi" fufliaka.

Ne ne biggrin.gif nepirksiu as ju. Tik siaip, esu pamastymuose kas cia tie auksarankiai, tokius grazius buteliukus gamina bigsmile.gif
Atsakyti
Visi kvepalai tik 100% originalus, patraukliomis kainomis, visi pirkti ne Lietuvoje.

1.Salvatore Ferragamo Black edt 50ml, nauji su dezute, tik patestuoti, kaina 29eur. 2.Man in balck 30ml, papurksti daugiausia trys kartus, kaina 32eur.
3. Escada Magnetism likutis is 25ml, kaina 14eur. - PARDUOTAS!
4.TomFord Grey vetiver edp 50ml, trys kart purksti, kaina 50eur.

Thierry Mugler Amen (Angel Men)

50ml, tik isbandytas kelis kartus, is Douglas. Legendinis, daugelio tiek vyru, tiek moteru dievinamas kvapas TM Amen. Aromate susilieja gaivūs kaip ryto vėsa bergamočių, levandų, pipirmėčių, gundančios skrudintos kavos, medienos akordai, intymios vanilės, karamelės, šokolado, tongapupių, muskuso natos. Kaina jau galutine su mano siuntimu + priesiu 2 meginukus is Douglas.

51 EUR. 4u.gif

Atsakyti

Montale Aoud Leather 100ml

Naujo dizaino buteliukas. Su maišeliu, be dėžutės. Likutis 100ml be 1 papurškimo. Originalumą ir likutį garantuoju.
Galiu nupurkšti į atomaizerį 0,8€/ml.

55€

Siuntinas paštu , omniva. ax.gif
Atsakyti
Galutine Kaina 66 eur, kvapas tikrai nuostabus.❤❤❤
Kieno šis kvapas neabejokite❤! Originalumą garantuoju!!!
Tinkantys dovanai👌❤🎁
Nauji GIORGIO ARMANI 100 ml. Kaina 69eur
EMPORIO ARMANI Because It's You
Parfumuotas vanduo (EDP)
Kvapas: Gėlių, Vaisių
Originalias foto ir koduka galėsiu atsiųsti į e, pasta. Pardavinėsiu dvi savaites😉
Atsakyti
Parduodu Gucci Bloom 100ml EDP.
Gauti dovanu, ne mano kvapas, vos kelis kartus purkšta, yra dėžutė.
90 eur.
Jei domina kvapas, siulykite kaina.
Atsakyti
nelabai gal į temą, bet skubiai LABAI IEŠKAU ax.gif ax.gif ax.gif

tuščių kvepalų buteliukų...geriausia būtų, kad būtų nepermatomi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nut*: 11 sausio 2018 - 00:29