Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2017 06 23, 10:55)
tas sirblys, kaip suprantu, tik su vienu pagrindiu antgaliu, ane? o tarkim, norint automobilį išsiurbti, reikia pirkti kitą antgalį?

O sis?
http://www.argos.co.uk/product/3828533
Kaip suprantu antgaliai cia ieina 2.
O per ka geriau siustis? Senai labai siunciaus is uk smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R-jazz @ 2017 06 23, 13:57)
<p>Panos, o is KURIO Cocoono  dazniausiai perkate? Tieisia i LT? ar per UK?</p>

Zinoma tiesiai i Lt. Jis ne is uk,tik nusistatom anglu kalba,kad patogiau susigaudyt parduotuveje ir siuntimo sali Lietuva,tuomet matai tikras kainas ( priklausomai nuo salies jos keicias). Siuntimas i Lt nemokamas nuo berods 200eur.
Atsakyti
https://www.facebook...27749280573062/ gal kam reikia furla rudos uz 89 euriukus. normali kaina, tai nusprendziau pasidalinti, nes kai pirkome atsimenu apie 100 ir i virsu mokejome. rankinukas nemano smile.gif)))) siaip kazkieno
Atsakyti
Mamytes visazines wub.gif gal zinot kas graziai ir ne uz kosmosa siuna? unsure.gif noriu vakarines sukneles. Bent is foto neatrodo labai sudetinga bigsmile.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikutės,

labai ieškau nebrangaus vaikiško lagamino arba kuprinės, tempiamos, gali būti su ratukais. Gal galite, kur galiu nebrangiai įsigyti LT?

Ačiū visoms už pagalbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 06 23, 14:27)
Pailgai galvos formai negraziai atrodo, perleido apvalios galvos broliui 😀

Supratau,na tada nepirksiu nematavus...

QUOTE(oplia5 @ 2017 06 23, 14:43)
As saviskiams nupirkau ir guli spintoje smile.gif

Del kokiu priezasciu?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 06 23, 13:09)
Mamkos kur perkat kokybiskas ir grazias  wub.gif  pedkelnes mergytem ,  pagrandukas uzugo be ju , o dukra jau 16  ax.gif  nezinau i kuria puse pasiduoti  hmm.gif

Aš tik lenkiškas Gatta perku. Man jos pačios geriausios, dar Mark and Spencer patinka. Nėra jos pigios, bet man atitarnauja su kaupu, dvi dukros atnešioja ir dar atiduoti negėda. O skinija tai pinigai į balą, po pirmo skalbimo mest lauk reik, nes atrodo baisiai.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 06 23, 16:57)
Aš tik lenkiškas Gatta perku. Man jos pačios geriausios, dar Mark and Spencer patinka. Nėra jos pigios, bet man atitarnauja su kaupu, dvi dukros atnešioja ir dar atiduoti negėda. O skinija tai pinigai į balą, po pirmo skalbimo mest lauk reik, nes atrodo baisiai.

kur gatta perkat? paziurejau, labai graziu yra..
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 06 23, 17:26)
kur gatta perkat? paziurejau, labai graziu yra..

Kamon.lt arba penki sezonai parduotuvėje Vilniaus BIG pc. Ai dar Konstitucijos pr. kur požeminė perėja į Europa yra ten viena pėdkelnių parduotuvė irgi Gatta turi, bet dabar neatsimenu ar tik plonas ten pirkau ar ir normalių medvilninių turi.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 22, 23:09)
Parasykite kas Argos koduka 4u.gif

As dar nepirkau, nes nepavyko ivesti telefono nr. i registracijos forma, bet man atrodo, kad tas kodas tik namu prekem 20% nuolaida Home20. Siurbliai priskiriami prie technikos
Atsakyti
[quote=-Braskeele,2017 06 23, 17:49]
Supratau,na tada nepirksiu nematavus...
Del kokiu priezasciu?
[/quote

Pasirode kad reikia del saugumo. Bet maniskiams nei micro sprite paspirtukai visų išgirti ,,neina", nei salmai. Gal dar paaugti reikia 😅
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 06 23, 17:31)
Kamon.lt arba penki sezonai parduotuvėje Vilniaus BIG pc. Ai dar Konstitucijos pr. kur požeminė perėja į Europa yra ten viena pėdkelnių parduotuvė irgi Gatta turi, bet dabar neatsimenu ar tik plonas ten pirkau ar ir normalių medvilninių turi.

aciu
Atsakyti
Į paspirtukų temą - įtariu, kad sugebėjom išmesti mini micro 3in1 rankeną blink.gif doh.gif ar būna jų atskirai pirkti? Reikia tos normalios, kuri dedasi vietoj rankenos su sėdyne. Tam micro puslapy nematau 🤔
Atsakyti