Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2017 06 29, 23:06)
<p>Berods galit redaguot atsiliepima smile.gif bent seniau buvo...o ne 27d ji raset? biggrin.gif</p>

27 d.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 06 29, 22:23)
HM būdavo nors ne slim, bet mano sliekui tiko...tik jau aš neturiu tokio dydžio pamatavimui

dabar pažiūrėjau, tai mergaitiškų išvis neturi, tik berniukiški.
Atsakyti
pirksiu Asda George KAUNAS http://direct.asda.com/george kadangi krepsiukas ribotas tai reiktu poros besijungianciu su nedideliais krepsiukais 4u.gif
Atsakyti
Mamos, kas turite lego junior, tai ten kažkas pereinamas - kaip su detalėms, nei didelės, nei mažos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 06 30, 09:29)
Mamos, kas turite lego junior, tai ten kažkas pereinamas - kaip su detalėms, nei didelės, nei mažos?  4u.gif

detalių dydis kaip nuo 5 m city ir pan. tik rinkinio sudėtingumas kitas. junior lengvesni sudėliojimui. nors aš savo 4 m sūnui tik city pirkdavau.
Atsakyti
Spenceris jau užsakytas, tai neberašykit 4u.gif .
Atsakyti
Renku
https://www.cocooncenter.co.uk
Vilnius, SEB, jei jusu bankas kitas,prisides mokestis. Galiu persiusti.
Isidekite prekes i krepseli,nustatykite lt,nes kainos gali kiek skirtis nuo kitu saliu. Tvarkingas kopijas siuskite senseshopping eta gmail taska com
Laisko antrasteje rasykit cocoon//miestas/nickas
GAL KAS NORITE FILORGOS KO NORS,NES PERKANT DVI PREKES-NUOLAIDA, AS PAIMCIAU VIENA PREKE.
Atsakyti

Vat nebandziau is telefono, nes neturiu ismanaus :)

o aš galvojau viena tokia neišmani :D

tik per kompą viską tvarkau, fotkinu su fotiku, kraunu į kompą ir tada kur reikia :)

Atsakyti
Gal kuri mama crocs renkate iki free ship...40% nuolaida. Prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 06 30, 09:43)
detalių dydis kaip nuo 5 m city ir pan. tik rinkinio sudėtingumas kitas. junior lengvesni sudėliojimui. nors aš savo 4 m sūnui tik city pirkdavau.

O ačiū, tai tada gerai, kad paskui galės ir su kitom dėlioti, jis labai nori pats dėlioti, tai junior jam bus pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkexxs @ 2017 06 30, 11:02)
Gal kuri mama crocs renkate iki free ship...40% nuolaida. Prisijungciau.

pirksiu šiandien , iš www.crocs, co.uk 4u.gif
Atsakyti
Gal noretų kas jungtis prie amazon.co.uk ?
Atsakyti