Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Extraordinary @ 2017 07 02, 20:14)
Priminkite kokie geri plunksnakociai pradinukams?

Aš perku Schneider.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 07 02, 20:00)
Sveikos
Turiu klausimą. Gal kas patarsit per kokį tarpininką geriausia siųstis iš Lenkijos?

Arba adreso nuomą.
Atsakyti
Pasikartosiu,,,,Gal kas renka SD ? Geriau butu Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 07 02, 20:44)
Arba adreso nuomą.

aš naudoju eshopwedrop.lt
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 07 02, 19:14)
Priminkite kokie geri plunksnakociai pradinukams?

faber castell - pirkau kažkada prismoje. Bet man atrodo ir didelėse maximose būna. Labai gerai rašo, dukra sakė klasėje beveik visi su tokiais biggrin.gif Mums irgi rekomendavo, todėl tokį ir pirkau. Beja, naujo nepirksiu, nes puikiai dar tiks ir antriems metams.

QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 07 02, 20:10)
Aš perku Schneider.

Turim pakaitinį šios firmos. Bet dukra sakė geresnis faber castell - čia jos nuomone smile.gif
Bet juk aš ir nerašau su juo kasdien smile.gif
Atsakyti
Gal kas nori jungtis angliškame amazone Ecco first walking shoes iki 26 dydžio berniukiški už 26 svarus
Pirksiu per ESWD

Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 02 liepos 2017 - 23:06
Sveikos 4u.gif Ar pirkot kas neseniai is S'oliver? Ju psl raso, kad is s'oliver.de siuncia tik DE ribose, o jei pasirenku EU,vistiek permeta i DE psl. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2017 07 03, 00:26)
Sveikos  4u.gif  Ar pirkot kas neseniai is S'oliver? Ju psl raso, kad is s'oliver.de siuncia tik DE ribose, o jei pasirenku EU,vistiek permeta i DE psl.  ax.gif

na kad nieks nepasikeite

https://www.soliver....AIL_DHLINT.html
Atsakyti
gal kuri planuoja amazon.co.uk pirkt ir priimtu su viena smulkmena 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Ar pirkote kas is dyson.co.uk? Man neleido kortele atsiskaityt unsure.gif
Atsakyti
Pries savaite maciau kalbejote apie vikingkids.co.uk - ar patikima parduotuve? Uzsakyma dariau 26d. - jokio patvirtinimo negavau iki siol. Dariau Paypal checkout - tai net nereikejo niekur registruotis, o adresa siuntimui ten ivest. Cia taip normalu? Normali si firma?
Atsakyti
Gal žinote kokį papildomą nuolaidos kodą eurovaistinėje? 4u.gif
Atsakyti