Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(bambalyte @ 2017 07 08, 08:05)
Vis dar beviltiskai ieskau ;(
Papildyta:

Sveiko, ar kas nors esate uzsisakinejes is sios parduotuves? Ar parduodami daiktai originalus?

http://www.shirleyallford.co.uk

man tai itartinai atrodo, salygos net su klaidom parasytos, PP moket negalima, kontaktu nera, jei reiketu susisiekti.
Atsakyti
Kas užsakinėjate per Eshopwedrop, tai šiandien paskyroje jau yra nurodytas naujas adresas UK.
Eshopwedrop į el. paštą nieko neatsiuntė. Pati netyčia Facebook pamačiau, kad keičiasi UK adresas. Na su marketingu truputį prastai pas juos.
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2017 07 07, 22:55)
Aš taip pat prisijunčiau su 1 batų pora. O daugiau jokių papildomų kodų nėra?
Papildyta:
dabar galvoju ar ne pigiau gaunasi per eshopwedropą iš mytoys siųstis? Rašo, kad vokietijoj siuntimsa 3 eur  hmm.gif

as su viena batuku pora prisijungciau . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 07 08, 10:32)
Kas užsakinėjate per Eshopwedrop, tai šiandien paskyroje jau yra nurodytas naujas adresas UK.
Eshopwedrop į el. paštą nieko neatsiuntė. Pati netyčia Facebook pamačiau, kad keičiasi UK adresas. Na su marketingu truputį prastai pas juos.

gavau siandien el.laiska is eshopwedrop apie nauja adresa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2017 07 08, 13:19)
gavau siandien el.laiska is eshopwedrop apie nauja adresa  4u.gif

Aš ir.
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2017 07 08, 13:19)
gavau siandien el.laiska is eshopwedrop apie nauja adresa  4u.gif

Prieš 20 minučių elektroninį laišką gavau ir aš. Gerai, kad Ventej nieko gero nėra, nes apsipirkus senuoju UK adresu, po pusantro mėnesio, kai atkeliautų prekės, vėl tektų ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 07 08, 13:27)
Prieš 20 minučių elektroninį laišką gavau ir aš. Gerai, kad Ventej nieko gero nėra, nes apsipirkus senuoju UK adresu, po pusantro mėnesio, kai atkeliautų prekės, vėl tektų ieškoti.

Ay kaip suprantu šitoj temoj lankosi kažkas iš eswd. Tai sureagavo. O šiaip tai parašė jau post factum. Laža visiška. Turėjo mėn prieš tai informuot.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 08, 13:39)
Ay kaip suprantu šitoj temoj lankosi kažkas iš eswd. Tai sureagavo. O šiaip tai parašė jau post factum. Laža visiška. Turėjo mėn prieš tai informuot.

As pas juos neperku. Esu registruota. Kaip jums su jais sekasi. Jau kuri laika skaitau tai viena,tai kita. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 07 08, 14:24)
As pas juos neperku. Esu registruota. Kaip jums su jais sekasi. Jau kuri laika skaitau tai viena,tai kita.  biggrin.gif

Šiaip kaip ir viskas normaliai, įmonė plečiasi, tai keitė atsiėmimo adresą Lietuvoje, vieną kartą keitė adresą Vokietijoje (kiek žinau, dėl vagysčių iš kortelių), dabar pakeitė UK adresą.
Aš siunčiuosi daugiausia iš DE, retkarčiais iš UK, iš IT beveik nieko neperku, nes reikia spec. Italijos mokesčio kodo, iš PL irgi nelabai.
Atsiėmimo adresas man patogesnis nei Pirkde, su svoriais neapgavo, pasimetusią siuntą savo sandėly surado.
Tik apie būsimus pakeitimus vartotojai informuojami pakankamai vėlai, man šis aspektas nepatinka. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 08 liepos 2017 - 13:52
Nusipirkau lagaminą tą iš amazono. Ar jum irgi juos pakavo i jūsų ūgio dėžes? biggrin.gif atėjau šiand atsiimt, sako jūsų dėžė ana va biggrin.gif tiesiog salėj prie sienos pastatyta biggrin.gif net į tą sandėliuką nenešė biggrin.gif pravalas.
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 07 08, 14:24)
As pas juos neperku. Esu registruota. Kaip jums su jais sekasi. Jau kuri laika skaitau tai viena,tai kita.  biggrin.gif

Aš per pirkde perku.
Atsakyti
Prisijungčiau Kaune prie Mytoys su 1 pora batuku ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 08 liepos 2017 - 15:44
QUOTE(JMD @ 2017 07 08, 15:44)
Nusipirkau lagaminą tą iš amazono. Ar jum irgi juos pakavo i jūsų ūgio dėžes? biggrin.gif atėjau šiand atsiimt, sako jūsų dėžė ana va biggrin.gif tiesiog salėj prie sienos pastatyta biggrin.gif net į tą sandėliuką nenešė biggrin.gif pravalas.
Papildyta:

Aš per pirkde perku.

Aš ir per juos perku. Jei atsiiminėti savaitgalį, tai nėr problemų su parkingu, mes vidury savaitės tai...
Atsakyti