Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

mano 6-metė dabar 110cm/18kg

dar tikiuosi kad pridės per metus kokį cm

ar tokio dydžio uniformų būna? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 07 20, 11:14)
Siandiena perku lesius is https://www.szkla.co...p;utm_campaign=[PL]%202017-07-20

kadangi iki rytojaus gavau 12% nuolaida. Noriu, kad butume 3, nes nerinksiu didelio krepselio 4u.gif  siuntimas 29.90zl 4u.gif

Sveiki,
Kur atsiimti? Gal prisijungčiau
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 07 20, 11:02)

Tai žiūrint kokių uniformų reik Jūsų mokykloje.
8togo serafanų mažiausias dydis 122, maniškei su 120 cm ūgiu ilgis labai gerais (vos virš kelių). Plotis irgi geras, bet 8togo turi dviejų modelių serafanus, tai kito modelio labai platus ir ant mano kūdo vaiko atrodo baisiai.
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2017 07 20, 10:40)
<p>As vakar sumatavau savo vaikinui kalna Asdos rubu. Kokybe tikrai nustebino. Kostiumines kelnes, polo ir stori mokykliniai dzemperiukai - superiniai. Vieninteliai, kas abejotini, ploni megztukeliai. Bet sueis mano terlai.
</p>

jei kalbat apie plonus mokyklinius megstukus, tai jie irgi superiniai už tokią kainą. maniškis ėjo visą pirmą klasę su jais. turėjom 2 vnt ir pakaitom ėjo. savaitę su vienu, savaitę su kitu. savaitgaliais visada skalbiau. metų gale dar visai padorūs liko. ir ateinantiems mokslo metams pirkau juos. man nepatiko asdos kojinės. vieną kartą apsiovus atrodo klaikiai. galima sakyt tai kojinės iki pirmo skalbimo smile.gif vienkartinės. pirkau vyrui megstinį. irgi didelis š... o kelių skalbimų jau nebetinkamas išeigai
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 07 20, 11:29)
jei kalbat apie plonus mokyklinius megstukus, tai jie irgi superiniai už tokią kainą. maniškis ėjo visą pirmą klasę su jais. turėjom 2 vnt ir pakaitom ėjo. savaitę su vienu, savaitę su kitu. savaitgaliais visada skalbiau. metų gale dar visai padorūs liko. ir ateinantiems mokslo metams pirkau juos. man nepatiko asdos kojinės. vieną kartą apsiovus atrodo klaikiai. galima sakyt tai kojinės iki pirmo skalbimo smile.gif vienkartinės. pirkau vyrui megstinį. irgi didelis š... o kelių skalbimų jau nebetinkamas išeigai

šios asda kojinės man tikrai patiko:

https://direct.asda....default,pd.html

o va GAP tai tikrai po skalbimo atrodo nekaip...:
http://www.gap.eu/br...id=000700403000

šito tipo GAP nesiburbuliuoja ir atrodo puikiai net po N skalbimų . Tik gal pradilo greičiau nei norėtųsi smile.gif
http://www.gap.eu/br...id=000271588001

Atsakyti
GAP 40% nuolaida nuo pilnu kainu. Kodas CHAMPGAP
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 07 20, 11:02)

Jetau kokia mažulka wub.gif saulėj kaip uogytę palaikykit ir ūgtels biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 liepos 2017 - 11:53
QUOTE(JMD @ 2017 07 20, 09:22)
Jetau koks skrumnas vaikiukas  bigsmile.gif

Iš liemens ir stuomens maniškiai visi figūrą palaiko biggrin.gif kol nevaikščiojo, tai rubuilis buvo, kombinzonų kai kurių neužsegdavau prie kaklo biggrin.gif Užteko pradėti lakstyti biggrin.gif

QUOTE(Carlin @ 2017 07 20, 09:26)
Maniškės ūgis 120, bet sveria ji nepilnus 19 kg. Ūgis jai dar nebūtų bėda, bet jai viskas per platu, pečiai ne vietoje. O va šis 6 dydžio puikiai! Matavosi jos ūgiu mažesnė (kokia 116 cm), bet stambesnė draugė, tai jai jis jau per mažas buvo.
Papildyta:
Mėlyna tamsi. Gera spalva ir medžiaga faina.
Ilgomis rankovėmis ir maniškei tiko,o trumpomis rankovėmis tiek kur po 5 vnt praktiškai man tiko biggrin.gif po pažastimis 6-7 dydžio 41 cm  blink.gif

Dėkui. Kažin tada maniškiui 6 ar 5 dydį imti, nes ūgio skirtumas vistik 3,5cm nuo Jūsų panelės, o jūsiškiai rankovės ilgos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 07 20, 12:06)
GAP 40% nuolaida nuo pilnu kainu. Kodas CHAMPGAP

GAP 30% nuolaida nuo pilnų kainų ir sale. Kodas WINNERGAP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 07 20, 13:19)
Iš liemens ir stuomens maniškiai visi figūrą palaiko  biggrin.gif kol nevaikščiojo, tai rubuilis buvo, kombinzonų kai kurių neužsegdavau prie kaklo biggrin.gif Užteko pradėti lakstyti  biggrin.gif
Dėkui. Kažin tada maniškiui 6 ar 5 dydį imti, nes ūgio skirtumas vistik 3,5cm nuo Jūsų panelės, o jūsiškiai rankovės ilgos  unsure.gif

Nu kad 19 kg tai mano vaikas 3 metu budamas tiek svere, o cia vaikas i mokykla eis jau biggrin.gif
Atsakyti
Vis apie kūdus vaikus kalbat. O ką daryti kai atvirkščiai. Sūnus į vertbaudted regular fit kelnes nebetelpa. Dabar nupirkau HM kelnes su guma ala joggers. Gal kas galite pasidalinti kur dar perkate? Reikia 128cm ūgio vaikui.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 20, 13:39)
Nu kad 19 kg tai mano vaikas 3 metu budamas tiek svere, o cia vaikas i mokykla eis jau biggrin.gif

Aš visada galvojau, kad maniškė maža. Ale per pirmą pamokėlę pamačiau, kad yra ir mažesnių už ją biggrin.gif biggrin.gif nors kai kuriems vaikams ji iki pažastų. Labai dideli skirtumai tarp pirmokų.
Atsakyti