Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(susula @ 2017 07 25, 11:48)
Maxi Micro as pirkau is cia, viso tiesiai i LT siunciant  buvo 100,99Eur
https://www.kiddy-bi...ronze-T-Griff_1

ačiū smile.gif deluxe modelis brangesnis čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 25 liepos 2017 - 11:11
Priminkite prašau kur perkate šalmus paspirtukams, dviračiams?
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2017 07 25, 12:15)
Gal kuri mamytė pirko nesenai maxi micro deluxe ir mini micro paspirtukus?  Gal galite pasidalinti kur pigiau radote? Aš nerandu pigiau kaip 115 ir 56 Eur...

Čia paieškokit. Prisijungciau https://www.3s-sport...mit-luftreifen/
Papildyta:
QUOTE(CervusDama @ 2017 07 25, 11:20)
Sveikos,

sakykit, o kaip yra su Prime naryste? Man ja buvo priskyre pabandymui, as atjungiau.
O dabar jei noriu prekes su Prime nuolaida, tai uzsisakius naryste bus veliau galima ja atjungt? biggrin.gif Ar per gerai noriu? smile.gif

Gal kas turi Prime ir planuoja pirkti is amazon.co.uk? Prijungciau su 1-2 prekem....

Man atrodo tik vieną kartą leidžia pabandyti Prime ir atjungti. O po to reikia mokėti. Aš jau viena kart esu pabandžiusi dabar jau nedristu bandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2017 07 25, 14:29)
Priminkite prašau kur perkate šalmus paspirtukams, dviračiams?

Šalmų būna dažnai limango išparduotuvej
Atsakyti
Kas siunčiasi per Tukį - per kiek laiko trečiadienį išvežtas siuntinys pasiekia Vilnių?
Labai jau seniai pirkau per juos, bet tikėjaus, kad maždaug po savaitės jau gausiu. O dabar susiradau taisyklėse, tai rašo, kad per 7-10 darbo dienų blink.gif Gaunasi tada apie 2 savaites... rimtai taip ilgai užtrunka? g.gif
Atsakyti
Prisijungciau prie amazon.co.uk.Klaipeda/Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2017 07 25, 14:48)
Kas siunčiasi per Tukį - per kiek laiko trečiadienį išvežtas siuntinys pasiekia Vilnių?
Labai jau seniai pirkau per juos, bet tikėjaus, kad maždaug po savaitės jau gausiu. O dabar susiradau taisyklėse, tai rašo, kad per 7-10 darbo dienų blink.gif Gaunasi tada apie 2 savaites... rimtai taip ilgai užtrunka? g.gif

Nu joo.. eshopas 5 dienį išsiuntė šiandien jau gavau
Atsakyti
Atsiprašau už off topicą, bet čia temoje buvo rekomenduotas geras vaikų ortodontas Vilniuje, kur berods ir JMD saviškį vežė. Labai reik kontaktų 4u.gif biški netelpa dantys jau...
Atsakyti

gal kas knygų klubo nuolaidos koduką žinote?

Atsakyti
Sveikos pirkejos 4u.gif gal galetumete pagelbeti ir paaiskinti koki numeri reikia ivesti registruojantis i asda george? Kad ir kaip vesciau netinka telefono numeris ir viskas frusty.gif frusty.gif help.gif
Atsakyti
Laba diena,
RYt pirsiu sportsdirect.com
Kvieciu jungtis,Kaunas. Kitur persiusti galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 07 25, 13:59)
Atsiprašau už off topicą, bet čia temoje buvo rekomenduotas geras vaikų ortodontas Vilniuje, kur berods ir JMD saviškį vežė. Labai reik kontaktų  4u.gif  biški netelpa dantys jau...

mindaugas Sarva. maniskis jau visas menuo su plokstele vaiksto ir jau pleciam. ojojoj kiek ten pas ji reikalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 liepos 2017 - 14:25
QUOTE(Mandrama @ 2017 07 25, 15:44)
Sveikos pirkejos  4u.gif  gal galetumete pagelbeti ir paaiskinti koki numeri reikia ivesti registruojantis i asda george? Kad ir kaip vesciau netinka telefono numeris ir viskas  frusty.gif  frusty.gif  help.gif

arba gal kas nors užsakinėsit iš asdos, reikia mokykliniu rubu, prisijungciau 4u.gif
Atsakyti