Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Marivika @ 2017 07 29, 12:20)
Jo, dirba jie tik darbo dienom darbo metu, tas nlb patogu smile.gif o tie juros kopustai su soju daigais tai lb skanus smile.gif dar man uztepele su saulegrazom patinka smile.gif

Joo,pripirkau,o po to jau maciau vynotekoj daugiau rusiu. Su semkom ir baklazanais nusipirkau,man irgi visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2017 07 29, 21:25)
Sveikos, ar perkate kas ECCO batus iš [email=https://outlet.eccoshoesuk.com/]https://outlet.eccoshoesuk.com/[/email] ar įmanoma su LT kortele pas juos apsipirkti? Jei taip tai per tarpininkus siuntimas?

As pirkau per tarpininke ir tai kelios atsisake pirkti, trecioji nupirko ;)
Atsakyti
gal kas vertbaudet perkate? noreciau prisijungiti, esu is kauno.. sale kainos geros, dar akcija naujoms prekems 50 proc, irgi geros kainos kai kuriu..
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2017 07 30, 08:49)
gal kas vertbaudet perkate? noreciau prisijungiti, esu is kauno.. sale kainos geros, dar akcija naujoms prekems 50 proc, irgi geros kainos kai kuriu..

Visoms naujoms prekėms nėra 50 proc nuolaidos. Ten perkant tris prekes iš naujos kolekcijos, vienai prekei kainą sumažina 50 proc.
Arba jei perki įvairias prekes ir 3 vienodas to paties dydžio iš naujos kolekcijos, tada pritaiko 50 proc. toms trims naujoms prekėms vienodo dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 30 liepos 2017 - 08:25
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 07 30, 07:52)
Visoms naujoms prekėms nėra 50 proc nuolaidos. Ten perkant tris prekes iš naujos kolekcijos, vienai prekei kainą sumažina 50 proc.
Arba jei perki įvairias prekes ir 3 vienodas to paties dydžio iš naujos kolekcijos, tada pritaiko 50 proc. toms trims naujoms prekėms vienodo dydžio.

aa, mat kaip. aciu, uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 07 30, 09:52)

Deja, tik vienai is triju verysad.gif

Viktorija teisi, isidejau skirtingu triju spalvu vienodo dydzio sukneles, pritaike tik vienai, pabandziau 3 sukneles vienodo dydzio vienos spalvos, visoms vienodos spalvos pritaike 50 proc nuolaida smile.gif

bet tai ka daryti su 3 vnt sukneliu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 30 liepos 2017 - 10:33
QUOTE(oplia5 @ 2017 07 30, 12:30)
Deja, tik vienai is triju verysad.gif
Viktorija teisi, isidejau skirtingu triju spalvu vienodo dydzio sukneles, pritaike tik vienai, pabandziau 3 sukneles vienodo dydzio vienos spalvos, visoms  vienodos spalvos pritaike 50 proc nuolaida smile.gif

bet tai ka daryti su 3 vnt sukneliu  blink.gif

Akcija trinukams 4u.gif
Atsakyti
Labas ,gal kas rinks sportdirekt?reikia 2 daiktu
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 07 30, 01:32)
Joo,pripirkau,o po to jau maciau vynotekoj daugiau rusiu. Su semkom ir baklazanais nusipirkau,man irgi visai patiko.

Su baklažanais dar dabar stovi :/
Atsakyti
https://www.amazon.c...r...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2017 07 30, 15:31)
Labas ,gal kas rinks sportdirekt?reikia 2 daiktu

as vis dar kaip ir bandau surinkti, tik kol kas mazokai norinciu smile.gif
Atsakyti
Ar vertbaudet reikia vesti kažkur kodą? Man netaiko nuolaidos ir tris prekes įsidėjus.
Atsakyti