Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Selga @ 2017 08 03, 20:18)
Sveiki. 4u.gif 
Ateinu su klausimu.
Labai reikia trikotažinio arba medvilninio vaikiško golfo ROYAL BLUE spalvos. Gal kas nors užmatėt tokį?
Radau OXOX parduotuvėj, kur kaina 9-11 eurų. Lyg ir brangoka. Kokybės irgi nežinau, gal kas pirkot iš ten? Kur dažniausiai gofus perkat? Ačiū.

Kokio dydžio reikia?
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2017 08 03, 19:49)
Būna, bet kažką tinkamo gauti man ten žymiai sunkiau, nei kad būdavo Vilniuje parduotuvėje unsure.gif  Einamiausi dydžiai dažniausiai labai greit dingsta, tai jei bandai ieškot kompanijos susikooperuot nemokamam UK siuntimui, didelė rizika, kad geriausių dalykų nebegausi...

Gaila labai tos parduotuves Vln, ir matyt reik pamirsti apie ja isvis
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 08 03, 19:21)
Kokio dydžio reikia?

146-152. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2017 08 03, 20:25)
146-152.  bigsmile.gif

Turiu mažesnį smile.gif 134-140 cm
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 08 03, 19:26)
Turiu mažesnį  smile.gif  134-140 cm

Gaila. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2017 08 03, 20:18)
Sveiki. 4u.gif 
Ateinu su klausimu.
Labai reikia trikotažinio arba medvilninio vaikiško golfo ROYAL BLUE spalvos. Gal kas nors užmatėt tokį?
Radau OXOX parduotuvėj, kur kaina 9-11 eurų. Lyg ir brangoka. Kokybės irgi nežinau, gal kas pirkot iš ten? Kur dažniausiai gofus perkat? Ačiū.

Vertbaudet perku golfus 3 vnt. Išėjo už panašią kainą per ispardavima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 03 rugpjūčio 2017 - 18:38
Gal kas iš Šiaulių renka iš Asdos?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2017 08 03, 19:18)
Sveiki. 4u.gif 
Ateinu su klausimu.

Šioje parduotuvėje įvairių vienspalvių esu mačiusi: rubairubeliai.lt (pati golfų nesu čia pirkusi, tik botus ir pėdkelnių - tiek vienų, tiek kitų kokybė visai patiko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 03 rugpjūčio 2017 - 19:36
QUOTE(zittute @ 2017 08 03, 15:08)
Merginos, kur bookinge rasti ta nuoroda, kuria galima rekomenduoti kitiems bookinga?  4u.gif nu akis praziurejau, nerandu niekur. O kai pirma karta per nuoroda is Viktorijos uzsakinejau, tada maciau, kad lyg yra ten ir mano sugeneruota, dabar nerandu nieko.

Bent man ja atsiunte i pasta po apsistojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
rekomenduoju dorothyperkins, puikios suknelės po 7 - 15 svarų smile.gif Jau po šito landsend brangu atrodo

http://www.dorothype...d...bi=40&ps=20

http://www.dorothype...d...i=100&ps=20
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2017 08 03, 19:18)
Sveiki. 4u.gif 
Ateinu su klausimu.

Aš perku maikutes iš OXOX - tai kokybė labai gera, nešiojasi puikiai, nenusibumbuluoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2017 08 03, 10:48)
Sveikos, patarkit kur ieškot automobilinių kėdučių 15-36 kg vaikui pigiau  ax.gif
Renkuosi tarp Britax romer ir Cybex solution.

Draugei pirkau is sito psl, tik nzn ar siame psl pati geriausia kaina, ji pati susirado,as tik nupirkau smile.gif http://www.babymarkt.de
Atsakyti